שאלה שמעניינת אותי...

חחחחחחחחחחחחחחחח

אבל היא גם לא יפה....ככה....באמצע...סטנדרטית למדי..
אי אפשר כל הזמן להיות אפור.

hyg

New member
בא לי

ערמון ערפילי אף פעם לא הבנתי את הצבע הזה זה נחשב סטנדרטי?

הרדוד

New member
בנוגע

לחושני אולי התבלבלת עם האפרסק? הערמון נראה לי רק אדמוני (יפה עינים)

hyg

New member
זה אומר

כשאני אתקע קש באננס יהיה לי יותר מיץ?

המראה החיצוני לא ערובה לכלום

גם ביפיפיות כמו ליז הארלי בגדו וגם בראד ואנג'לינה בגדו בבני הזוג שלהם שנראים יפים לא פחות מהם... ומצד שני גם אלה שאיתם בוגדים לא תמיד יפיפיות או יפיפיים אז. אין להשליך על המראה החיצוני את הטריגר לבגידה (דרך אגב - אני שונאת את המילה בגידה, ומשתמשת בה רק מחוסר ברירה) כן חשוב לשמור על מראה מטופח ואסטטי. ומי שמתארת את עצמה כלא יפה ולא קופה בטוח מטופחת :)

תודה על התגובה,

עושה רושם שמשהו בי מפריע לרגועה, אבל שטויות.... כל אחת והבעיות שלה.... כנראה היא משתינה סביב השטח ומרגישה שהגעתי לאיזור שלה... זו הדרך שלה לנבוח....

../images/Emo13.gif

בנוסף להיותך לא יפה ולא קופה כדי שתוסיפי "יותר מדי רצינית".. לשאר המלל שהוספת לא אתייחס, לא לכבודי ורמתי. תהני

עונה

לא לא לא לא חיפשתי את זה, להיפך היו הזדמניות לא מעטות בחיי תמיד ברחתי. ואז התאהבתי קשות
, בלי שום כוונה. אז לשאלתך, לא רע לי בבית ובכ"ז זה קרה..............

נשים לא יוצאות

החוצה לחפש סקס סתם. אם יש להם אהבה בבית, הן לא יחפשו בחוץ כמעט אף פעם. מי שאין לה אהבה, ממילא לא מחפשת רק סקס וריגושים. היא רוצה אהבה. יכולה לומר שרוב אלו שאני מכירה, 'משלימות' את מה שחסר בבית, ואין להן שום כוונה לפרק את מה שיש... מה שאולי יש בו יותר משמץ של אמת, רובן מחפשות רגש וסקס ולא רק סקס... אבל יש המון גברים כאלה גם! הצרכים של האישה לא מאוד רחוקים מזה של הגבר.

אצלי

הסקס בבית מצוין, ובכל זאת בגדתי פעם אחת, ועכשיו - בעיקר מפלרטט. הסיבה? כי אני לא מצליח למצוא שום סיבה רציונלית למה בעניין הסקס צריך להיות אקסקלוסיביים. ותמיד יש דחף לחוויות חדשות. ומה לעשות, נשים מעניינות אותי יותר מכל, ומתח מיני זו אחת הדרכים המרגשות ביותר להכיר אדם חדש.

Lוליטה

New member
אני גיליתי שהכל יכול לקרות. לכל אחד

סקס זמין ואיכותי זה טוב. טוב מאד, תמשיכי להשקיע :) יכולה להגיד שאני תמיד נמלטתי מסיטואציות כאלו כמו מאש. גיליתי שגם בזוגיות טובה שיש בה הרבה הומור תמיכה, חברות סקס זמין ובדרך כלל מעורר (!) עלולים לגלוש במדרונות לא מוכרים למה? ככה. אולי לא סתם ככה.. אצלי זה הלך והתעצם, חברות טובה וכיפית, ומשיכה מינית מטורפת (שתמיד היתה שם) הובילו ביום אחד למשהו מרטיט. אולי זה לא הגיוני, אבל זו המציאות שלי בימים אלה. מסובכת, כואבת ומתוקה. מלאה בגעגעגועים. אולי פשוט יש לי לב רחב???

אהבתי את התשובה....

הכנות שלך נשפכת. לקחתי לתשומת ליבי. ואת לגמרי צודקת, כנראה כשמתהלכים על פס דק ובודקים את הגבולות עלולים למעוד....

ליידי29

New member
הי

אני חושבת ולצערי מנסיון שמחפשים בחוץ כשחסר לך משהו בבית לא חייב להיות חסר לך סקס כדי לבגוד ,לפעמים מספיק שהאישה לא מספיק קשובה או סבלנית לבעל והוא מוצא את עצמו מספר את הצרכים שלו למישהי אחרת

למעלה