אם היו הילדים בחזקתי.....
בודאי שהייתי צריך לשלם סכום הגדול מסכום המזונות ששלמתי עד כה. שלמתי מזונות לילדים שלי עד גיל 18, וגרושתי כל הזמן תבעה להגדלת מזונות ולא הצליחה כי אני לקחתי עו"ד פרטי והיא קבלה עו"ד מהסיוע המשפטי. הכסף פה מדבר כן!! אבל ככל שחולף הזמן אני מרגיש שוב ושוב אך ילדי מתרחקים ממני בטענה שלא הקדשתי להם מספיק אהבה, שלא קניתי להם דברים שכל כך רצו, והדור הזה רכושני כזה, הסברתי להם שלא יכולתי יותר, אבל אחד הילדים ענה לי: "המזונות ששלמת לאמא לא הספיקו לנו לאוכל, כשאתה חיית במשכורת גבוה מאוד אכלת טוב עשית חיים ולא חשבת לקנות לנו אזה ממתק אחד לשבת, אמא עבדה כנכה בחצי משרה אבל נתנה לנו את כל כולה גם את הבריאות שלה, ואיפה היית כהיה לי חום? כשהיו לי צרות? למה תמיד התרחקת מאיתנו? למה תמיד התקמצנת עלינו? וחשבת שאם תתן לנו יותר אהבה זה יעלה לך עוד כסף? אני אומר לכם אני לא יכול לשכוח את המילים האלו כמו סכינים בלב עד היום, וזה רק חלק מהטענות שלהם. לא ציפיתי מהילדים שלי שיגיבו ככה. אבל ביננו וביני לבין עצמי אני מודה לא הייתי יכול מסכום המזונות ששלמתי לגדל את הילדים שלי, והיום אני מצטער שגרמתי כזה צער לילדים שלי ואני משלם מחיר יקר על המחיר הזול ששלמתי בעבר ואפילו מחיר יקר וכפול, אתם יודעים איך זה שאני האבא מתקשר לילדים והם מסננים אותי, לא ראיתי אותם מספר חודשים וככל שהם גדלים יותר ככה הם מתרחקים יותר, אני מרגיש שעשיתי טעות שלא אהבתי אותם מספיק, שלא אפשרתי להם לחיות ברווחה שאני יודע שכן הייתי מסוגל, שנלחמתי באמא שלהם בעלות של מזונות כשהיא אשה נכה, על חשבון הילדים שלי. והנה אני אומר לכם תנו את כל כולכם לילדים כל מה שבאפשרותכם כי העתיד הוא הקבלה להשקעה שתעשו היום.,,,, אני נכשלתי אבל מאחל לכם הצלחה בדרך