שאלה רצינית באמת!!!

סאני42

New member
או שהיא נעזרת בכל מיני עמותות.

500 שקל לילד זה אומר שהוצאות ילדי הם 2000 ש"ח ושלי 8000 ש"ח

טיטניק1

New member
איתן פז-התגובה מופנית אליך

מצטערת לאמר לך שאותה אישה חיה בסרט דמיוני..או שלא יודעת היטב חשבון. ההוצאות ההכרחיות (לא כלול בסל הוצאות זה -מותרות) הם מעבר ל500 ש"ח.נקודה! שכר לימוד..הסעות..טיפולי שיניים??(לפי חישוב זה אותה אישה מזניחה את שיניי ילדיה..).מזון..הוצאות חריגות..והרשימה יכולה לעבור את הסכום הנ"ל גם ללא "בילוי" בחוגים..הסכום בצ'יק עובר את ה500 ש"ח. יש לך מוושג כמה עולה לחם ..חלב..גבינה..לבן במכולת(כפול ימים..)???

touti

New member
אז מה הסיכום של זה???

עוגמת נפש של הצד הגברי שמרגע הגרושים הופך להיות בנק נייד ונזיל. וכמה שיתן זה לא יספיק... וצד האשה שמקבלת את הכסף בשמחה לא מוסתרת ולא תמיד משתמשת בה בתבונה עבור הילדים... אני אומרת שזה מחיר הגרושים. האבא לצערו הרב הופל להיות כספומט עם הסדרי ראיה לא מספקים, הוא צריך להיות המלאך שנותן כסף ועל כל שקל להגיד זה בשביל הילדים שלי וככה להתנחם... והאשה מקבלת את הכסף, לא תגיד תודה, כי זה ברור לא? מובן מאליון שהוא צריך לפרנס את הילדים שלו וגם את עצמה...כי היא חיה בשביל הילדים וכל האמצעים כשרים... אשה שלא מרוצה מהמצב שלה שלא תתגרש. גבר שרוצה לעקוב אחרי הדף חשבון שלו שלא יתגרש כשמתגרשים משלמים מחיר, זה חלק מהמחיר.

אiר1

New member
יו תותי, למה את מלכלכת??

זה שהאבא נותן כמה גרושים בחודש, זה הופך אותו לבנק נייד ונזיל?? הלוואי! וכמה שיתן, זה לא יספיק?? הלוואי שהיה נותן לפחות חצי!!! והאשה לא תמיד משתמשת בתבונה עבור הילדים?? ממש לא!!! בשם מי את אומרת את דברי הבלע הללו?! תותי!!! האבא הופל להיות כספומט?? ממש לא!!! אם כבר, אני הכספומט! ואת יודעת מה - אני מעניקה להם בשמחה!!! לא עושה חישובים קטנוניים ומכוערים!!! נכון, שאני עושה חישוב מפורט של ההוצאות וההכנסות עליהם אני אמונה (ומאז שהוא עזב, תותי, שימי לב, לא הייתי במינוס אפילו יום אחד!). הסדרי ראייה לא מספקים?? כבר כשיצא מהבית, אמרתי לו, שהוא יכול לפגוש את הילדים גם כל יום! את חושבת שהוא ניצל את הפריבילגיה הזו? ממש לא! אין לו ענין בזה. הוא הפך להיות רווק, אז מה אכפת לו? הוא דופק כרטיס פעם בשבוע וסלמאת! "מובן מאליו שהוא צריך לפרנס את הילדים שלו וגם את עצמה"??? את חושבת שהוא מפרנס את הילדים??? את חושבת שהוא מפרנס אותי??? תותי!!! מאיפה כל זה?! הוא לא מספק מחצית צורכיהם!!!! ו"כל האמצעים כשרים"??? הלוווווו ולבסוף - "אשה שלא מרוצה מהמצב שלה, שלא תתגרש"??? אנחנו חיים חיי שיתוף, על מנת לעקוב אחר המצב הכלכלי??? למה?

touti

New member
לא דיברתי עלייך, אור../images/Emo13.gif

ברור שיש יוצאים מהכלל, את ביניהם:)

אiר1

New member
אחותי

את מחמירה לשווא עם הנשים. זה לא המצב. נקודה.

osher156

New member
תשובה שכדאי להשלים איתה - קצת באמונה

לגביך כאב: מזונותיך נקבעים מראש השנה ועד ראש השנה. לגבי הילדים: מזונותיהם נקבעים מראש השנה ועד ראש השנה. לגבי האם: מזונותיה נקבעים מראש השנה ועד ראש השנה הכל מלמעלה גם הפסיקה של השופטים ו/או הסכם ביניכם לגבי המזונות של הילדים נגזר ע"י בית דין של מעלה א ב ל בגזל אין ברכה אמא לילדים שמקבלת את מזונותיה מהאב עושה לשימושיה על חשבון הילדים גוזלת את מזונותיהם וכן אב לילדים שאינו משלם את מזונות הילדים הוא למעשה עושה לשימושיו על חשבון הילדים והוא גוזל את מזונותיהם מידת הדין לא בטלה מן העולם אדם שמצער את האחר הצער יחזור אליו יש את האמרה המוכרת אם יש א - אמונה יתקיים ב- ברכה ואם יש ג - גזלה יתקיים ד - דלות הצעה שלי תהיה ישר כלפי בורא עולם תברך את האם ואת עצמך שיהיה לה כל טוב ופרנסה בשפע וכן תבקש שיהיה לך פרנסה כדי שתוכל לתת לילדיך יותר מכפי שנפסק/הוסכם וע"י כך לתת צדקה למי שזקוק ותכוון על האם כשתאמין בזה באמת ותתכוון לזה באמת אתה תראה שבית דין של מעלה יתבע את עלבונו של אדם שנוהג כך וכן כל גזלה שנעשית כלפיו או כלפי ילדיו הייתי מאד ממורמר ומתוסכל לא רק מהנושא הזה שקשור בילדים אבל בשלב מסויים הרפתי ושברתי את המחשבות בנידון ע"י נתינה גדולה יותר ועוד כהנה וכהנה ואני רואה את המהפך בשנה האחרונה אצלי וכן איך בית דין של מעלה לא מקפח ושמידת הדין לא פסחה מן העולם

חבר, אני אוהב...

את מה שכתבת, באמת יפה מאוד!!! תיקון קטנטן, האב "חייב" במזונות ילדיו (מעל גיל 6) מדין צדקה בלבד!!! כך שהאב לא יכול לגזול את מזונות ילדיו.

osher156

New member
אתה עדיין לא מפנים את הדברים...

הפסיקה של השופטים ו/או הסכם ביניכם לגבי המזונות של הילדים נגזר ע"י בית דין של מעלה כל שקל שיוצא ממך בחיוב בין ע"י דין צדקה ובין לאו נגזר ע"י בית דין של מעלה מזונותיך כאב נקבעים מראש השנה ועד ראש השנה. מזונות ילדיך נקבעים מראש השנה ועד ראש השנה. מזונות אם ילדיך נקבעים מראש השנה ועד ראש השנה הכל נקבע ונפסק ע"י בית דין של מעלה לגבי ההערה (שלעניות דעתי לא מחמיאה לך) - במזונות ילדיו (מעל גיל 6) מדין צדקה בלבד!!! אני יודע את ההלכות והפסיקות אך אשאל אותך כאב: מי ידאג לו? תשלח אותו לעבוד? חשוב לך שילמד בכלל? חשוב לך שיתפרנס ויצליח בכבוד? למה אתה מביא ילדים? כדי שבגיל 6 תשלח אותם לרחוב כי מגיל זה הכל מדין צדקה? איך אתה יכול לחשוב על דין צדקה? הרי אתה אביו הוא תמיד יהיה בבת עיניך זאת אימרה פאתטית אבל אני מבין אותך, עדיין לא הגעת והפנמת את הדברים לאמונה אמיתית אתה יודע מ תכוון שאתה נותן לילדיך מדין צדקה (אם נוח לך לחשוב כך) העיקר שיהיה להם טוב ולא יחסר דבר גזלה מכספי צדקה חמורה יותר וכפי שהסברתי מדת הדין לא בטלה מן העולם חשוב שתבין ותפנים ובפרט תשלים מידת הדין לא בטלה מן העולם אדם שמצער את האחר הצער יחזור אליו כשתאמין באמת ותתכוון לדברים באמת כשתבין שמזונותיו של אדם נקבעים מראש השנה לראש השנה אתה תראה שבית דין של מעלה יתבע את עלבונו של אדם שנוהג כך וכן כל גזלה שנעשית כלפיו או כלפי ילדיו יאלה תשתחרר כבר דפדף הלאה תחשוב חיובי תפרח תצליח

טיטניק1

New member
אושר,שיחקת אוהת עם התגובה שלך!

ועל כך נאמר יש דין ..ויש דיין..יש תגובה..ויש תגובה!!!

תורני

New member
על פי דין יכולה לעשות עם הכסף מה שרוצה

כל עוד ילדיה חיים טוב תעשה עם הכסף ככל העולה על רוחה ואין זכות התערבות

סאני42

New member
קטנטן! על מה כל הקשקש????

אם היינו לוקחים את כל הנשים בעולם. מלבד העשירון הסופר עליון.... מנטרלים את כל הנושא הריגשי האימהי ושיקולים "מוסריים"נוספים-ופה המוקש.... 99% מהנשים היו שמחות להשאיר בידיכם את המזונות ה"מופלגים"+הילדים היקרים ולהגיע לביקור פעם ב... כל אחת כאשר חפץ ליבה בזמן שאתם מגדלים את ילדינו האהובים ואנו עסוקות בפרנסתנו לבד! בלי שקל ממכם! ללא שום עזרה מכבודכם!!!! כך יכולתם להיות בטוחים!!! ששום שקל לא נופל לכיסינו הרחבים. איך ניתן לסדר דיל כזה???

איתן פז

New member
נראה אותך

כמו לביאות פצועות נלחמות על הילדים כאילו אין לאב איזושהי שותפות בהם. הוא רק צריך לתת תכסף שלו ולא להתערב לכן בחיים.

סאני42

New member
איתן קראת כל מה שכתבתי???../images/Emo46.gif

גלה יותר אינטלגנציה.... דיברתי על "ניטרול" כל מצב ריגשי ורק באופן ענייני! אני נראית לך כ"כ נאיבית?

למעלה