יו תותי, למה את מלכלכת??
זה שהאבא נותן כמה גרושים בחודש, זה הופך אותו לבנק נייד ונזיל?? הלוואי! וכמה שיתן, זה לא יספיק?? הלוואי שהיה נותן לפחות חצי!!! והאשה לא תמיד משתמשת בתבונה עבור הילדים?? ממש לא!!! בשם מי את אומרת את דברי הבלע הללו?! תותי!!! האבא הופל להיות כספומט?? ממש לא!!! אם כבר, אני הכספומט! ואת יודעת מה - אני מעניקה להם בשמחה!!! לא עושה חישובים קטנוניים ומכוערים!!! נכון, שאני עושה חישוב מפורט של ההוצאות וההכנסות עליהם אני אמונה (ומאז שהוא עזב, תותי, שימי לב, לא הייתי במינוס אפילו יום אחד!). הסדרי ראייה לא מספקים?? כבר כשיצא מהבית, אמרתי לו, שהוא יכול לפגוש את הילדים גם כל יום! את חושבת שהוא ניצל את הפריבילגיה הזו? ממש לא! אין לו ענין בזה. הוא הפך להיות רווק, אז מה אכפת לו? הוא דופק כרטיס פעם בשבוע וסלמאת! "מובן מאליו שהוא צריך לפרנס את הילדים שלו וגם את עצמה"??? את חושבת שהוא מפרנס את הילדים??? את חושבת שהוא מפרנס אותי??? תותי!!! מאיפה כל זה?! הוא לא מספק מחצית צורכיהם!!!! ו"כל האמצעים כשרים"??? הלוווווו ולבסוף - "אשה שלא מרוצה מהמצב שלה, שלא תתגרש"??? אנחנו חיים חיי שיתוף, על מנת לעקוב אחר המצב הכלכלי??? למה?