שאלה לבנות בלבד

Sheep From Hell

New member
i love myself too!!

איזו מקריות... כולם אוהבים אותי.... ואני מודיעה בצער וייגון רב שאני חולה! ואני לא יודעת למה!

במקומך הייתי חוזרת ליסודי הזה,

מוצאת את המורה ומכניסה בא כהוגן.. מינימום מילולית!!! ואז אולי תובעת אותה על התעללות והשפלה על רקע גיזעני או משו כזה....

Sheep From Hell

New member
אני לא זוכרת מי היא הייתה...

אני רק זוכרת שהיא הייתה חומה.. ושיער חלק ושחור.... כמו באבא ייגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( izbushka izbushka, povernis ko mne peredom. a lesu zadam!

Janem

New member
../images/Emo5.gif

יוההההההההווווווווו, אין לך מושג כמה זה מוכר לי אבל בהקשר אחר. עד כיתה י' הייתי עם שיער ארוך, אבל מרוב לחץ חברתי הורדתי אותו בסוף ואני מצטער על זה, שנים שגידלתי אותו...

datiza

New member
כי הוא מפריע לי מותק, תקראי את מה ש

כתבתי. הדבר נכנס לי לעיניים. אך תנסי למצוא סתירות באישיות שלי.. כרגע אני על אייריש קרים.. לא תצליחי לעשות את זה

datiza

New member
אני עושה את מה שנוח לי, לא לאחרים..

עד עכשיו הסתובבתי עם הפוני בלי בעיות, עכשיו הוא מפריע לי אז אני גוזרת אותו, קלי קלילות

חח.. טוב טוב..

רק ניסיתי להראות לך שבכולנו יש את הרצון להיות יפות... סעיני הסביבה בין השאר.. אבל אם א עושה את זה רק בגלל חוסר נוחיות... אז יישר כוח.. לא נשארו הרבה כמוך ביננו...

wildgirl1

New member
את סתם משקרת

הוא לא מפריע לך, את מדמיינת, אל תספרי. ועכשיו בקשר לשאלה של הניתוחים אמממ לדעתי זה לא שווה , מה הקטע של להיות מלאכותית? הרי אפשר לרכוש ביטחון עצמי בשנייה ואפשר להוריד בשנייה אם איזה מישהי ממש יפה תלך פתאום ברחוב ויגידו לה איזה משהו מממש ממש מעליב ופוגע מה זה לא יפגע בביטחון שלה? אני חושבת שאם היא בנאדם נורמאלי אז היא תיפגע, בכלל לדעתי אין כזה דבר מכוער או מכוערת, כול אחד ואיך שהוא, נכון יש כאלה שלא מתפים את עצמם ואז הם נראים מוזנחים וכאלה כן צריכים לטפל בעצמם ,אבל אין כזה דבר מכוער מכוערת , כי מישהו יכול לאהוב מישהי שלדעתו היא הכי יפה שבעולם ולדעת מישהו אחר היא ממש לא ולהפך וכו' ועדיין זה לא נכון שהכול מסתובב סביב המראה החיצוני לא אצל כולם וזה טוב, אסור לשפוט לפי מראה פשוט אסור. ואני יודעת למה אני אומרת את זה.

datiza

New member
excuse me?

את לא יודעת אל נכון לגבי האם הפוני מפריע לי או לא! אז הוא כן... זה שאת חושבת ששיער ארוך זה מושלם ואני צריכה להצמיח שיער לא אומר שום דבר לגבי הפוני שמפריע לי. בואי נחזור רגע לעניין השיער הארוך והאהבה הגדולה שלך אליו. מעניין מאיפה באה הגישה הזאת שלך, אולי כי זה סטריאוטיפ נפוץ שלבנות צריך ליהיות שיער ארוך? אז זהו שלא. אני לא שמה על דברים כאלה וסתפרתי שוב קצר! מאד קצר חמורי! ככה שאת עכשיו יכולה לקפוץ לי עם השיער הארוך וכמה שזה מושלם. אני אוהבת את השיער הקצר שלי וזהו

חח.. לא נראה לי שאי פעם חשבתי

שלבנות חייב להיות שיער ארוך ויפה, אבל ניסיתי קצר.. חחח.. ולא כל כך התאים לי.. ואם את אוהבת את עצמך עם קצר.. אז איפה הבעיה? אם הוא קצר זה לא אומר שזה לא מחציא לך, ויפה לך, כמו שאם היה לך ארוך.

Sheep From Hell

New member
נו ברור מי לא רוצה?

אבל יש דרכים לעשות את זה... מספיק שתבואי לאנשהו עם הרגשה טובה ותתני חיוך מקסים תאמיני לי שאנשים ממש אוהבים את זה. אנשים שקורנים..!!! ותמיד יש איפור ומספרה, זה ממש נחמד פעם ב... לעשות משהו מיוחד! כי מי לא רוצה תשומת לב לפעמים.. אבל את הדיאטות ואת כל הבלה בלה בלה בהל את צריכה לעשות בשביל עצמך לא כי אמרו שאם תעשי ככה אז תיהי ככה ולכן יאהבו אותך כשאת שוקלת 35 ק"ג... אני הייתי עושה את זה כי בא לי להרגיש בריאה, בא לי לא לזנוח את הבית שלי(הגוף שלי) כי כשמתאכזרים אליו הוא מתאאכזר בחזרה.. אבל לא כי איזו פריחה באה ואמרה לך אממ. את תיהי מאזה כוסית עם תעיפי ת'תחת שלך לקיבינימט! חחח

datiza

New member
../images/Emo45.gif

Sheep From Hell תעשי לי ילד
וגם טיילר דירדן וגם דימה וגם.. טוב אני לא אסחף...

Sheep From Hell

New member
יאללה!! אני עושה לך ילד!!!

מפלאסטלינה? או מפימו? או מבצק עלים עם תפוחי עץ? איזה גובה? ארררג.... טיילר דירדן!!! יאמיייי. לאכול אותו!!!!! וגם את אדי נורטון עם כבר...

datiza

New member
../images/Emo99.gif נורטון....

חחחחח... יאללה ילד מעץ כמו פינוקיו!!!! והוא יהיה כוסון... אמריקאי...טיפש.... אוהד גלובליזציה(סתם זה לא כזה עקרוני)...וכוסיות ימרחו עליו מכל כיוון

datiza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את הורגת אותי!! (לא עם העפרון כמובן, אלא אם כן הוא חד מספיק, פעם ניכנס לי עיפרון מתחת לעור בברך כי נפלתי עליו, יש לי גם טראומות מעפרונות)

למעלה