שאלה לבנות בלבד

datiza

New member
אני מתייאשת מכן

כתבתי למעלה בידיוק על אותו הנושא!! תקראו

בקשר לתוכנית

יש משהו שאני חושבת שלא נתת לא את הדעת. החברה בארה"ב, למרות היותה ממש שמנה באופן כללי, מתייחסת ממש רע לילדים שמנים ומכוערים. זה לא כמו אצלנו. שמה יש את עניין המעמדות בכיתה בצורה ממש חריפה. מי שלא מתאים מנודה וזה תחושה שאת לא תחוי בצורה כזו חזקה עד שתלכי שם לבית ספר. השנים הללו חוו טראומה ונורא קשה להן להתחיל פתאון לאהוב את עצמן. חוץ מזה, מעבר לאיך שהן נראות, הן גם לא מטפחות את עצמן. אני מבטיחה שאם היו מביאים להן את "המהפך" לגומא ומלבישים אותם ומאפרים אותן הן כבר היו נראות הראבה יותר טוב. ההחלטה ללכת על שינוי כזה דרסטי היא שיווקית בלבד. והנשים, שכנראה הן מאוד נואשות, הסכימו. תחשבי על זה. אן היו מציעים להפוך אותך ליפהיפיה בשלושה חודשים בלבד, גם המחשבה וגם במראה, והיית מרגישה ממש ממש ממש חרא עם עצמך. לא היית מסכימה? התשובה שלך כנראה לא. כי (אני מקווה לפחות) את לא רואה את עצמך מנקודת מבט נוראית של הבנות ההן. כל אחת הייתה רוצה לשנות את האף, או הבטן, או את הציצי, אבל מהפך כזה, מקצה לקצה, תעשה רק מי שבאמת שונאת את עצמה. ומה שעצוב, זה שיש נשים כאלו...

Janem

New member
בנות!!!!!!!

תבורכו!!!! גם לדעתי יופי טבעי זה הכי יפה... חס וחלילה שאני אצא עם מישהי שאני יכול לזהות ששברו לה את העצם באף כדי שהוא יראה כמו זה של מייקל ג'קסון, גועל נפשות...

wasted years

New member
וכשהיופי הטבעי הזה

כולל בתוכו המצאות שערות במקומות לא קונבנציונאליים?

חחחחחח.. כמו זאתי שהתגלחה,מסכנונת!

חח.. יופי טיבעי , עלק... אבל זה לא שהיא לא תיפחה את עצמה והזניחה את המראה שלה לפני שהגיע לתוכנית - היא כן התמידה להתגלח כל בוקר :)

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

שמע, יש אנשים שמוכיחים שמוצא האדם מן הקוף, מה רע?
לא שאני מוכיחה את זה!

למעלה