שאלה לבנות בלבד

Sheep From Hell

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך לעז' הצלחת ליפול עליו בול???? מה עשית בול פגיעה?

datiza

New member
כן תכננתי בול את הזוית שבה אני אצטר

ך ליפול כדי שזה יכנס פנימה. יצא טוב... יש לי עתיד בגיאומטריה כנראה (או במשהו אחר שקשור בזויות, אגב עם כבר זויות.. לא יודעת למה זה הזכיר לי.. אבל גם לאוזן שלי יש מבנה אווירודינאמי מוזר בזוית מסויימת כשהרוח נושבת אני שומעת שיש לי באוזן שריקות כמו בחלונות שיש בהם חריץ כזה.. אף פעם לא פגשתי מישהו עם דבר דומה.. אז מה עכשיו זהו אני מנודה מהחברה? האוזן שלי לא מספיק כוסית? בגלל שהיא אווירודינאמית כזאת? כאילו?) כן כל זה היה בסוגריים

Sheep From Hell

New member
חחחחחחחח......

וואלה? איזו אוזן מאגניבה יש לך!! חחח.... וגם אנשים מסביבך שומעים את השריקות או רק את?

Sheep From Hell

New member
אויש..... זה בטח כזה מגניב!!

ואז נגיד בשיעור את יכולה לבקש ממישהו שינשף לך באוזן ואז המורה תגיד מי זה שורק? חחחחחחח.... זה יהיה אדיר כי בעצם אף אחד לא שרק.. זה לך יש ספישיאל סינדרום!! חחחחחח....... ואז היא לא יכולה להעיף אותך מהכיתה ותעשי את זה כל היום.....חחח

Janem

New member
וואו אוזן אווירודינמית...

זה כזה סקסי...חחחחחחחח רציני...

Lara F

New member
כן אבל מה אם הפריחה צודקת.?!

מוזר?1.!.....פריחה צודקת?!?.... (אני צריכה להקשיב לעצמי לעיתים קרובות יותר) אבל כשמישהו שמוצא חן בעיניך מעדיף את הפריחה על פניי רק כי היא חרושה מ א' ועד ת', זה "קצת-הרבה" לא נעים...

Sheep From Hell

New member
חחח באמת!! תשטפי את הפה בסבון!!

חחח כמו שאמא הייתה אומרת..חחחח זה מצחיק.. מישהו פעם באמת עשה את זה?! מממ. אם הוא מעדיף את הפריחה על פנייך גם לא שווה אותך...! מי שמעדיף פריחה על פני בנאדם עם יותר מ 4 תאים במוח שעובדים אז בעצמו פריחה! אני לא הייתי נפגעת מזה.. הייתי נפגעת אם אותו בנאדם שהעדיף את הפריחה ואז היה בא אלי...אז באמת הייתי בוכה!!!

תגידי את זה לאנשים שצוחקים על הנשים

שמגיעות לתוכנית... אם לא היו מתעללים בהן... הן היו בסדר גמור!...

datiza

New member
יפה אז הגיעה הזמן ליהיות חזקות

ולשים ז*ן על מה שאומרים. חושבים שאני לא עברתי את זה? אז אני כן, ועובדה אני בסדר גמור.

בנות שעברו דבר כזה לרוב עושות משו

עם זה... בנות שכל הילדות היו שמנות, נגיד.. בגיל ההתבגרות לוקחות עצמן לידיים ועושות דיאטה... זה גם סוג של שינוי... הייתה לי ילדה ביסודי שקראו לה לובה - הייתה שמנה למידי.. כולם קראו לה "לובה דובה".. הילדה שינתה את שמה ללירון!!! לפני כשנה החליטה לרזות.. היא ניראית עכשיו כמו שלד, אבל החזירה את שמה הקודם :) כי עכשיו היא כבר בטוחה שלא ילעגו לה יותר כך... :\

datiza

New member
כנראה שמצה של לובה גיבורתינו

לא היה חמור כלכך. והיא כנראה היתה נחושה מספיק והיה לה כוח רצון גדול. 80%ל בערך אין את זה.

datiza

New member
ועוד משהו

הנשים הללו בנות 40 (כפי שאת טוענת) באיזה עולם הן בידיוק חיו לפני כן שרק עכשיו הן התעוררו ו.. פוף הן רוצות ליהיות יפות וכוסיות. כנראה שלפני כן פשוט לא הצליח להן להגשים את רצונן

Lara F

New member
חיו בעולם של התעללות

ולעג, בגיל 40 לא נשואה כי איש לא חשק בה? תגידי לי שזה לא נשמע נורא....

datiza

New member
אההההההההם ומה עם לעשות משהו עם

עצמן, את התעלמת מהעיקר בהודעה שלי!

Lara F

New member
הן בעצמן לא האמינו שזה אפשרי...

אבל עכשיו כשזה קורה לכולן מסביב, זה אולי יעזור להן להבין, שכל אחת, אם קצת מוטיבציה, והרבה כוח רצון יכולה...

datiza

New member
בולשיט.

עד גיל ארבעים הן לא האמינו שזה אפשרי??? מז"א? הן היו חייבות לנסות!!! מתישהו, איכשהו... אם הן כלכך סבלו אז ברור שהן היו חייבות לנבות לשפר את המראה שלהן!

למעלה