שאלה לבנות בלבד

datiza

New member
אמרתי ש../images/Emo26.gif

אני לא נגד התוכנית וסבבה לנשים האלה, אמרתי שאני נגד כל הרעיון של אידיאל היופי וכל החרא הזה

datiza

New member
חבר'ה לא להתקיף../images/Emo70.gif

שאלו אם הייתי עושה את זה, אמרתי לא, והסברתי למה עפ"י הדוגמא של הנשים האלה בתוכנית. אני אוהבת את עצמי כמו שאני ואני גאה בזה! לי יש במה להתגאות (ואני אפילו לא הולכת לחדר כושר.. חחח בדיחה פרטית, איפה גוזי שלי שתוכל רק היא להבין את זה?! :( )

Lara F

New member
טוב, גמני נגד,

אבל מה לעשות.... כל העולם בעד.... וקצת מעצבן לשבת בצד ולהסתפק בחוסר השקעה ביופי ובאידיאל העצמי, כאשר כל השאר רק חושבים על זה כל היום וכל הלילה... תאמיני לי, מנסיון אישי....

Sheep From Hell

New member
נו אז במקום...

להתאים את הנשים לאידאל של החברה, בואו ננסה לשנות את החברה!! אני יודעת שזה קשה, אבל עם קצת איכפתיות וחינוך הכל יכול להשתנות...

Lara F

New member
אני מנסה להשריש את זה בתוך עצמי,

אני אנסה להשריחש את זה בתוך ילדי, והכל זאת כשנצא לעולם החיצוני------- זה ישבר לחלקיקים מאד מאד קטנים.... ככה העולם שלנו בנוי. על יופי. על חומרניות. וזה מעציב אותי בטייירוף... ותאמיני לי שבדיעבד של כל אחת מאיתנו אם באים אליהנו עם 2 אפשרויות 1- להשתנות כך שנתאים את עצמינו לנורמות החברה ונהפוך מתאימות ביותר 2- לקום ולחולל מהפך ולשנות את החברה כך שתיהיה תלויה רק ביופי פנימי אני בטוחה שאף אחד לא יהיה פטריוטי מספיק כדי לבחור באפשרות 2.... אולי מחוסר תקווה או אולי מאגואיזם, כולנו היינו בוחרים ב-1.... לצערי, שוב...

Sheep From Hell

New member
אני לא 1 ולא 2

פעם התאמתי את עצמי מחוסר ברירה עד שהבנתי שכבר דיי זה גורים לי לכאב נפשי, כי לא הייתי עצמי, איבדתי זהות. ועכשיו אני בנאדם אחר לגמריי ואני מרגישה כמו שלא הרגשתי בחיים שלי... אולי אין לי מליון חברים, אבל החברים שיש לי הם מדהימים שלא צריך יותר! וכמה שניסיתי לשנות לפחות בסביבה הקרובה היו אטומים כמו בלוק.!! חייבים חינוך חדש בישראל! דחוף!!

Lara F

New member
לא רק בישראל.

עזבי חברים. מה אם אהבה? תגידי כמה זוגות את מכירה שמאוהבים מפנימיות פיור...? אל תגידי לי שחיצוניות לא תופסת פן חזק בתחום הזה, לצערינו, וזה לא רק ישראל, זה כל העולם,

Sheep From Hell

New member
חחח אם כבר מדברים...

כשבאתי לתיכון היה שם זוג שניהם מכוערים... ואנ לא ממש הצלחתי למצוא יופי בהם... (גם לא ניסיתי...) אבל הם היו הרבה זמן ביחד... ודיי אהבו אחד את השני... ואני ראיתי הרבה אנשים שאוהבים אנשים לא בגלל היופי... ואני לא אומרת סתם.... ראיתי את זה בעיניים שלי!!!

Lara F

New member
אולי בהמשך,

אבל כשאת רואה מישהו והוא רואה אותה, "אהבה ממבט ראשון" או איך שהנואשים/ות לא קוראים לזה... זה 100% מראה חיצוני, ולא משנה כמה את חמודה טובה נחמדה וחכמה ומתאימה לו באופי ואם הוא רק ידע איך את הוא היה מתאהב בך טוטאלית, זה כבר בחיים לא יקרה.... כי הוא נרתע מהמראה החיצוני שלא נותן לו "כרטיס מעבר" או במילים אחרות אפילו רצון להכיר את ה"אני פנימי" שלך... (גוף 2... בלי ספציפיקציה)

הם יחד... סבבה

שניהם מכוערים? מעניין למה?? אולי כי התדמית העצמית שלהם נמוכה מדי כדי להאמין שהם מסוגלים למצוא מישהו יפה יותר... מצד שני אם יש אהבה בינהם, אני מתארת לעצמי שהם חושבים חיובית אחד על השניה... רק היום דיברתי עם ידי, שקצת מלא, והוא אמר שהוא רוצה חברה, וזה לא שהוא מחפש איזה כוסית, הוא רוצה שתהיה מלאה... הוא יודע שהרזות לא יקבלו אותו!!! זה עצוב... - הבנתי את זה כי בהתחלה הוא אמר :וואי, לא חסר בנות, את יודעת כמה כוסיות יש לי בבסיס??" אז שאלתי אם הוא מחפש לפי מראה חיצוני, ואם היא לו כוסית אז לא יתאים לו.. ואז הוא אמר שהוא בכלל לא חושב על הכוסיות..

Lara F

New member
נכון,

הוא חושב שהוא לא יצליח טוב יותר ממלאה או מ"לא כוסית".... עד כדי כה הורידו לו ת'בטחון העצמי שלו... ואני בטוחה שאם היו מציעים לו לרזות או לשנות את חיצוניותו הוא היה מסכים בטוח....

Lara F

New member
חוצמזה---

זה גורם לאהבה להראות כמין סוג של התפשרות, הוא מתפשר... בואו נצביע ונספור יחד כמה מאיתנו היו רוצים להתפשר באהבה שלהם? -לא כולם יחד.... כולם תמיד מחפשים ת'אידיאל מבחינה חיצונית ופנימית. ככה הן נורמות העולם שלנו. וזה נאחס...

datiza

New member
אם כולם יגידו את זה בסופו של דבר

העולם שלנו יראה נורא- בפינה הימנית הדוגמניות הכוסיות שקלווין קליין מת לשים עליו את הידיים ובפינה השמאלית כל האלה שהן לא כוסיות שיכולות ללכת ולנשק לקלוין גיבורינו את התחת השעיר שלו (עם הכסף שלו הוא בטח עושה שם שעווה כל איזה חודש (?!)) את לא חייבת להצהיר על זה בפומבי- זה משהו שלך ובתוכך. לדעתי זה משהו שכל בנאדם צריך להתמודד עם זה בתוך עצמו. בסופו של דבר כולנו נהיים זקנים ומכוערים וקלווין זוקר אותנו בבעיטה יפה ומסובבת. בסופו של דבר מבינים את זה ומתמודדים עם זה מתישהו. אפילו שר פרשה!!!

Lara F

New member
תאמיני לי שניסיתי,

אישית, שלא יהיה אכפת לי מחיצוניות, אבל זה קצת קשה שכל הסביבה סביבך קופצת ומתלהבת מבגדים ואיפור ודיאטות.... ו.......בעעע.... הבנת ת'עיקרון... וכאילו, אם אני לא רוצהלהשקיע בחיצוניות שלי אני "וירדואו" וחוצמהעובדה שלכל אחת נחמד להרגיש "ממש יפה" לפעמים, אפילו לי, ואני בטוחה שגם לך...

datiza

New member
אני לא אומרת לא לטפח את עצמך

אני אומרת שזה לא צריך לתפוס חלק כזה ניכר מהחיים שלך כפי שזה תופס בימינו אצל רוב הבנות.

Lara F

New member
הייתי רוצה שזה

לא יתפוס, אבל זה לא בשליטתי, הנורמות החברתיות שלנו מורות לנו שזה חלק ניכר, ואנחנו זורמים עם מחשבה זו...

datiza

New member
מה שאני לא אוהבת בקטע הזה

זה את התאווה הזאת למראה חיצוני, שזה הכל! ושאם אין לך את זה אז את שווה לתחת.. זה ממש סאקס! אגב, גווווווווֹ פייט קלאב!!! יאללה חבר'ה פרשתי לישון, אמא הבטיחה מחר מוקדם על הבוקר לספר אותי סוף סוף, הפוני מעצבן אותי לגמרי... ואין הגדרה יותר טובה לאיך ש"זה" נראה חוץ מההגדרה של האמא האוהבת "פודל עם ג'יפה". לילה טוב לכולם!!

אבל את מקצרת את הפוני כדי שחס

וחלילה הסביבה לא תקרא לך בכינוי שאמא השתמשה בו... זאת גם תאווה למראה חיצוני מושלם...

Sheep From Hell

New member
וואי זה מזכיר לי סיפור עצוב!!!!!../images/Emo7.gif

כשלמדתי ביסודי היה לי כמובן פוני(איך לא?!) ופעם מורה אחת אמרה לי את בישראל, לא ברוסיה! פה אנחנו לא הולכים עם פוני!!! איך נעלבתי!!!!! טוב שהיא לא קיללה אותי וזהו..... עד כיתה ז הייתי עם פוני!! ואני גאה בעצמי שלא הסכמתי לוותר!!! פוני זה יפה שהמורה הזאת תמות!! עשתה לי טראומה לכל החיים וכבר בכיתה ג'!

למעלה