שאלה לבנות בלבד

Sheep From Hell

New member
בלעכס!!!!!!

בחיים לא!!!! איזה פחד. ראיתי את זה פעם בחיים שלי... זה היה מזעזע!! אחת שם נראתה כאילו היא בשוק מרוב המתיחות שעשו לה!! כל החיים היא תהיה תקועה עם הבעת פנים אחת! גועל נפש!! זה סתימות יתר!!!!!! אני מבינה ניתוח לייזר בעיניים, אפילו אולי ניתוח אף אבל התוכנית הזאת זה בולשיט אחד גדוול ודוחה!!

Lara F

New member
אבל תחשבי רגע איך הן מרגישות,

כל החיים שלהן דחו אותן על זה שהן מה שהחברה מגדירה כ"מכוערות" הן סבלו כל החיים, לא היה להן חברים ולא קשר רומנטי, כל החיים הן חלמו להראות ולו "קצת" אחרת... לפי דעתי (אם זה לא מזויף- יש מצב שכן...) זה דבר מאד יפה, כל אחת מהבנות שאני מכירה, הייתה רוצה לשנות בחיצוניות שלה משו כדי להראות טוב יותר, ולהן אשכרה ניתנת ההזדמנות, עכשיו הן נראות כ"כ טוב, הרבה יותר טוב מכל מי שאי פעם לעג להן...

Lara F

New member
מה?

האם אי פעם חשת מכוערת ורצית להשתנות כדי למצוא חן בעיני בנים שאוהבים בלונדיניות רזות בעלות חזה ענק? האם חשת דחויה מהחברה? אתה בן!!! ואתה לא מבין את זה, אז אל תזלזל....

Dynamo1929

New member
סליחה? איפה בדיוק זלזלתי?!?!

מי אמר לך שלא הייתי רציני?? מי אמר לך שמה שכתבתי היה בצחוק או בציניות??

Sheep From Hell

New member
מממממ.....

זה שטויות... הייתה שם אחת מכוערת פחד!!! והיה לה בעלה וילדים שאוהבים אותה... חוץ מזה רוב הניתוחים שהן עברו היו מזעזעים!! הן נראו כאילו הן בשוק! אבל פרצוף שלא נראה שהולך להשתנות איי פעם..... כל הניתוחים האלה כל כך לא טיבעיים שעשו אותן יותר דוחות.. לפחות פעם הן נראו אנושיות עכשיו סתם בארבי מגעילות!! גועל נפש.. גם אני מתה לשנות בעצמי דברים, לכן אני עושה הכל בדרך טבעית..! אני מנסה לשדרג את עצמי בצורה טבעית ובריאה... ואני אומרת לך הן הולכות להתמכר לזה בסוף הן יגמרו כמו מייקל ג'קסון! ויש תמיד פאשלות בדברים האלה.. זה מזעזע!!!!! הן כבר לא אותו אדם!! והקטע הכי דוחה בתוכנית שבוחרים כל פעם את ההכי יפה, איזה מן טיפוח לביטחון העצמי??? אלה שלא ניבחרו לתחרות אחרי תארי לעצמך איך הן מרגישות, שאפילו אחרי ניתוח הן מכוערות כי לא בחרו בהן! זה הורס אותן עוד יותר!

שטויות.. העיקר שיאהבו את עצמן..

שיגידו תודה על מה שעו למעניהן בניתוחים וכו' וכו'... לא נראה לי שנשים שבאות בתדמית עצמית אפסית , יצפו לכל כך הרבה מעצן.. יענו להבחר ובלה בלה.. נראה לי שנשים כאלה.. יצליחו להעריך את המועט גם כן..

Sheep From Hell

New member
אז שיאהבו את עצמן בזכות עצמן

ולא בזכות איזה מנתח.. כאילו הן היו שוות פחות ממה שהן שוות עכשיו! גרמו להן להרגיש כל כך נחותות כאילו הן לא בני אדם..ועכשיו הן צריכות למצוא סיבות למה הן צריכות לעמוד בסטנדרטים של החברה... זה כזה בולשיט!!! תמיד אפשר למצוא יופי בבן אדם! למה הן צריכות לרצות את החברה? למה לאבד את הזהות שלך? ברגע שאתה לא נראה כמו עצמך אתה הופך לבנאדם שונה...!

אז הן רצו את זה!

חיים רק פעם אחת.. אז למה להן לסבול כל החיים אם יש מצב לתקן את זה, אז מה יש להן כבר להפסיד?!

Sheep From Hell

New member
לתקן מה????

מי אמר שהן חייבות להיות כוסיות.???? למה צריך לגרום להם להרגיש כמו מככפשה כל החיים?? וזה שעכשיו אחרי שנים של סבל פתאום טוב להם זה מוחק את כל השנים של ההתעללות? לא! הן יזכרו את זה לכל החיים, זה צילק להם הכל.. אולי מבחווץ הן נראות סבירות ועכשיו מותר להן צאת לרחוב לפי איך שהחברה הכתיבה להן, אבל הן בחיים לא ישכחו את העבר, ועדיין יהיה להן קשה להתמודד עם החברה כי היא פגעה בהן כל השנים! ניתוח משנה רק את העטיפה.... הן ינסו לשנות גישה וזה.. אבל בפנים הן עדיין ירגישו רע!! הן לא יסמכו על אנשים בדיוק כמו פעם, יהיה להם קשה להתחבר כי ככה הם! וכמו שאנחנו מכירים את עולמנו האכזר תמיד יהיה איזה חרא שיזכיר להם "אההה..... את המכוערת הזאת שעשתה ניתוח פלאסטי וחושבת שהיא נראת טוב פתאום..." תאמיני לי זה יחזיר אותן לנקודת ההתחלה...

Lara F

New member
הן אמרו את זה לעצמן!

והן מרגישות שהן חייבות את זה לעצמן להרגיש יפות ונחשקות לפחות בשארית חייהן, כמובן, זה לא מוחק את העבר הנורא והטראומות, וכמובן, תמיד יהיה איזשהו חרא שיזכיר, אבל עכשיו לפחות יהיה מי שיחמיא, וזה מה שהן מחפשות, וזהנ למה הן בחרו "ללכת על זה..." להרגיש טוב, ולהרגיש רצויה... זה מה שהן רוצות. ואם מראה דמוי ברבי יתן להן את זה אז למה לא?!....

ישנה בקטנה.. גם משו..

תאמיני לי שלא חסר גם אנשים מנומסים בעולם, שיתפעלו ויחמיאו להן.. אני בטוחה שהן עוברות גם טיפול פסיכולוגי שיעזור להן להתמודד עם העבר, ועם המחמאות הלא כל כך נעימות... הכל אפשר לתקן.. כמובן לא למחוק.. אבל אני משערת לעצמי שתמיד אפשר לפתוח דף לבן.. ולשם שינוי גם להנות קצת מהחיים ולא רק לסבול מהם.. זאת בעצם ההזדמות שניתנת להן...

Lara F

New member
ואם הן לא אוהבות

את מה שהן רואות כל בוקר במראה? הן לא אוהבות, כמו שאמרתי מקודם, מילא אחרים לא אוהבים את מה שהם רואים אצלה, אבל אם היא עצמה לא אוהבת?!?.... אמרת שאפשר למצוא יופי בכל בנאדם, ושכל בנאדם יפה בפני עצמו, ואם מישהו לא מרגיש כך..?... אני בטוחה שמישהו שנדחה כל חייו ע"י אנשים מתחיל להרגיש "קצת" לא נעים....

Sheep From Hell

New member
שמעי...

יש אנשים שהמצב שלהם באמת נורא אני מבינה, אם הן רוצות שיעשו........ אבל סתם מתיחת פנים או הגדלת חזה וכאלה כי החברה אמרה איך בנאדם צריך להראות זה ממש דבילי ויש הרבה אנשים כאלה... היו בנות שם שבכלל לא היו צריכות ניתוחים אלה קצת השקעה עצמית ובתוכנית הזאת מלמדים שיופי זה הכל! ואם אין לך את זה את מסכנה ואומללה ואת עלובה ולא שווה... ואז גורמים ל"מכוערות" האלה להתייחס לאנשים שנראו כמוהן לפני הניתוח כמו שגרמו להן להרגיש פעם.... זה לא מלמד כלום זה רק גורם למצב נורא יותר...!! כי אנשים סתומים!

Sheep From Hell

New member
ועוד מילא היו עושות את זה בשקט

ובסולידריות, אבל לא....... עשו מזה תוכנית, איך הופכים מכוערות ליפות! להצדיק את זה שהחברה מתאכזרת לאנשים שלא עומדים בקודים שלהם... אם אתם לא מתאימים, אז תתחילו להתאים! אחרת............. מה זה מלמד על החברה?? אה ואגבףף הפרק היחיד שראיתי הראה שהם כן בוחרים את ההכי יפה ולא את השינוי הכי גדול, הייתה שם אחת דיי חמודה שסתם עשו לה מתיחה קטנה בפנים והרימו לה את החזה, ואחרת שהשיניים שלה היו רקובות ועוד פול דברים. וזאת עם השיניים עברה כזה שינוי מדהים ובכל זאת בחרו בכוסית! כי היא כוסית.... והיא לא עברה שום שינוי חוץ מבטן שטוחה ופרצוף של שוק לכל החיים!

למעלה