שאלה לבנות בלבד

Lara F

New member
העיקרון הוא.

שבוחרים את זאת עם השינוי היותר דרסטי, אם פעם 1 בחרו מישהי יותר יפה זה לא אומר שבוחרים "רק כוסיות" התוכנית מעבירה מסר שלילי---- מסכימה. אבל אם זאת היא גם מעבירה מסר חיובי, שאפשר להשתנות, ובקלות, היו כאלה שלא ידעו לבחור בגדים ולהסתרק ולהתאפר נכון...

צ'מעי.. כל הקטע פה זו

גם הפירסומות לקידמה שבימינו.. לשנות בשלושה חודשים מראה של בנאדם ועוד בכזו קיצוניות... זה גם גורם לך לחשוב עד כמה טובים הרופאים שהצליחו לעשות עבודה כזו.. גם לשם כך עשו את התוכנית.. מה הטעם לעשות את זה בשקט אם אין פירסום ל"ניסים" שהם מהוללים שם ע''י מכשירים....?

Lara F

New member
קודם כל,

בוחרים לא את ה-הכי יפה אלא את מי שעברה את השינוי הכי דרסטי, שנית, לפי דעתי זה הגיוני שמישהי שהייתה מנודה כל החיים שלה וסבלה בגלל המראה החיצוני שלה, ומילא אחרים לא אוהבים אותו---> אבל היא בעצמה לא מרוצה ממנו..! תרצה להראות טוב, הן רצו כל החיים שלהם להרגיש יפות, זה משהו שכל אישה רוצה להרגיש מתישהו, ובואי נודה, זה קצת מעליב שכל החיים, אפאחד, אף פעם לא חשב שאת יפה... ובדרך הטיבעית= שהיא אגב, מבורכת, לשנות הרבה לא תצליחי,

datiza

New member
ממש לא.

גמאני ראיתי את התוכנית כמה פעמים וזה ממש עצוב מה שקורה שם. עלי כל ההוליוודיות ואידיאלים של יופי לא משפיעים. הנשים האלה בתוכנית מסכנות לגמרי, כל החיים שלהן הן סבלו בגלל ההשפעה הזאת של התרבות (האמריקנית בעיקר) המערבית, שכל אישה צריכה להיראות רזה, עם חזה שופע וכו וכו וכו.. בגלל שהאידאל הזה מפורסם כמעט בכל דרך אפשרית- כלי תקשרות למשל, הנשים האלה סובלות וחבל. אני לא נגד התוכנית אני נגד הרעיון הזה... תחי האנטי גלובליזציה ומוות לתרבות האמריקנית! סתם אני לא עד כדי כך קיצונית. אני בחיים שלי לא הייתי עושה משהו כזה לעצמי, ואף פעם לא הייתי מגיעה לכזה שפל מדרגה של לעשות לעצמי ניתוח פלסטי (???!?!?!?!)

Lara F

New member
בגיל 40,

לא נשואה, וכשכל אחד שני צוחק עליה ברחוב, אפשר להבין אותה... למרות שגמני חושבת שזה תוצאה של מה שהסביבה מחדירה לנו לשכל "איך כל אחד צריך להראות.." אבל ממש ריחמתי עליה, היא סיפרה שילדים שנאו אותה וירקו עליה, אפשר להבין את הרצון העז שלה להשתנות...

datiza

New member
הרבה שם לא בנות ארבעים ולא שום +

זה כמבון נחמד שעוזרים להן. אבל! תחשבי על כל אותן נערות צעירות שלא נראות כלכך טוב עפ"י המוסכמות הקיימות היום, התוכנית הזאת מפיכה בהן תקוות שווא שגם להן יש סיכוי, אז בטח הן ישבו על התחת שהלן ויחכו עד שנס כזה יפול עליהן מהשמיים ולא יעשו כלום. שום שינוי חיצוני במקרים כאלה לא יכול להיעשות ללא שינוי פנימי. רק ל-16 מהן הייה את האפשרות לשנות את חייהן, מה עם השאר (שהן בערך איזה 20 מיליון שם)? תוכניות כאלה משפיעות, מעודדות את האידיאלים השטחיים והבכלל שליליים האלה של יופי וזה לא עושה טוב לאף אחד. ועוד דבר, איך בידיוק בחרו את כל המועמדות האלה מתוך כמה שלא היו שם?! זה משפיל נשים. זהו, הבירה היום בבארוּד הייתה טעימה.. וגם עלתה לי טעים מאוד
יחי לף בראון! בהישרדות העיפו את ריאנו!! דפוקים שכמותם... טוב זהו.. סקירת הערב שלי היום נגמרה רשמית.. אה וגם ראיתי את הברבור וירדתי על אמריקאים.

Lara F

New member
יש 30+ ומישהי בת 40 לא נשואה...

התוכנית בהחלט לא מעודדת דברים חיוביים אלא שטחיות, נכון, אולי, אבל לךפי דעתי התוכנית מעודדת גם אופטימיות, וסיכוי לשאר הבנות שלא מרוצות מהחיצוניות שלהן, שיש להם סיכוי להשתנות תמיד, ולא- לא ע"י הגעה לתוכנית, אלא ע"י כוח רצון...

datiza

New member
איזה סיכוי בידיוק?!

שיקרה להן "נס" או משהו? שהן מתוך 200 אלף אחרות יתקבלו לתוכנית כזאת? שהן יהיו עשירות ובעקבות זאת גם יפות? כי יהיה להן פתאום טונות כסף לעשות טונות של ניתוחים פלאסטיים? רוב הנשים הללו הן עניות כי העשירות כבר מזמן עשו את כל המתיחות האפשריות ושאבו כל טיפת שומן על הרקמות שלהן.

Lara F

New member
סיכוי שאפשר להשתנות....

ואם תסתכלי טוף על ההודעה שלי, תבני, שרשמתי סיכוי לא -"להגיע לתוכנית" אלא סיכוי "להשתנות" אולי מה שהמשתתפות בתוכנית קיבלו במשך 3 חודשים הן יכולות להשיג בחצי שנה, שנה, לרזות לטפח את הפנים, ללמוד להתלבש אלגנטי ולסדר את השער, להרבה בנות שם לא עשו טוטאל ניתוןחים, היו כאלה שאמרו שהן לא יודעות להתלבש ולהתאפר ולהסתרק... -אז זה כבר משהו...

datiza

New member
אני לא אמרתי רק תוכנית

את לא מאמינה כמה כוח רצון והשקעה זה מצריך, אם הן פנו לתוכנית זה אומר שאין להן את זה

אבל את לא עברת את הטראומות שהן

עברו כל החיים שלהן , התחל מהגן, ואת לא היית בנעליים שלהן... אז את לא יכולה ישר לשלול...

Lara F

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נכון מאד...

"אל תשפוט אדם עד שלא היית במקומו.." ואני לא מאחלת לך להיות במקומן.... לאף אחד... כי זה פשוט נורא....

בדיוק...

וכל הבולשיט.. תדמית חברתית.. חברה אמריקאית.. וכו' וכו'.. זה לא שהן יכולות לאהוב את עצמן ולהסתפק בזה כל החיים.. מי באמת יכול לחיות בבדידות - כשיש מוצא כזה.. אפילו שזה פייק אחד גדול!

Lara F

New member
../images/Emo45.gif

נכון, מי חושב על "תדמית חברתית" ו-"תרבות אמריקאית מטומטמת" כשזה מגיע לכך שאתה בודד כל החיים שלך....

datiza

New member
אהם!! אני לא בודדה!

ואני גם אף פעם לא אהיה. כי החיצוניות שווה לתחת. אני מדברת מתוך ניסיון.

Lara F

New member
לא אמרתי שאת ספציפית

בודדה, שדיברתי בגוף 2 פשוט.... בלי סיבה... ותאמיני לי שהחיצוניות כן נחשבת ברוב המקרים.... וגמני מדברת מתוך נסיון, וזה ההרגשה הכי חרא בעולם והכי משפילה שיש שאנשים נרתעים ממך בגלל המראה החיצוני שלך.... (שוב בגוף 2..)

למעלה