שאלה ל´קוורים´ , QWERIM

zazaza

New member
מוזר

כי אני חשבתי שמי שרצח בפועל את 6 מיליון היהודים + לא מעט לא יהודים היו הנאצים, והם כידוע, היו בני אדם. או שאתה חושב שהם כוח עליון ? לא זכור לי כלל שאלוהים שלח את ידו הלא קיימת ושלק את כל משפחתי מגליציה.... אתה כנראה לא קורא מה שאתה כותב וזה מסביר את השטויות שלך. ותיאוריה פיזיקלית באיזה שהוא שלב יוכלו להוכיח או להפריך, את השטויות התיאוקרטיות שלך אף פעם אי אפשר יהיה... יחי ההבדל הקטן.

alond

New member
יחי ההבדל הקטן...

לא אמרתי שאני אוכל להוכיח אותם ויש תאוריות פיזיקליות יותר מופרעות שגם לא יוכלו להוכיח ועדיין ממשיכים... לגבי הנאצים: אני לא בקי בהסבר אבל אפשר לטעון שהנאצים הם הדרך של הגדולה מכולם להעניש את נשמות החוטאים. ואם תחזור לתגובה הראשונה שלך תראה שכל מה שאמרתי זה שביגון לא סתר אותה ואכן, הוא לא. כמוך הוא הבין את הדברים לא נכון.

begone

New member
הבדלים קטנים וכו

"אפשר לטעון שהנאצים הם הדרך של הגדולה מכולם להעניש את נשמות החוטאים" אפשר לטעון הכל. אפשר גם לטעון שכל היהודים הם חלאות. אבל האם טענה זו קבילה? לדעתי, לא.

zazaza

New member
כמו לילד בן שלוש

אני אסביר לך בפעם המיליון שתיאוריה כל כך מופרכת וכל כך מפגרת אי אפשר לסתור או להוכיח ועל כן התעקושתך הילדותית שביגון לא סתר מפגרת, עכשיו הובן או שאני אצטרך להסביר עוד חמישים פעם ?! הבנו יופי את השטויות שלך, אתה פשוט לא מוכן לשמוע את תגובתנו מחשש שתבין את גודל הטימטום שבקיים בדברים שרשמת. תיאוריה פיזיקלית מופרעת ככל שתהיה ניתנת או תינתן להוכחה או הפרכה עם התקדמות המדע, או שאתה לא מאמין שיש דבר כזה שנקרא מדע ? ולגבי הנאצים, להגיד שאלוהים שלח/ה אותם לרצוח 6 מיליוני יהודים ולא יהודים במספר לא מבוטל משמעו היחיד הורדת האשמה מהנאצים, וכל הורדת אשמה מהנאצים זו הבעת תמיכה בהם, וכידוע מי שתומך בנאצים הוא פרו-נאצי או בכינויו ניאו-נאצי.

alond

New member
מופרכת היא לא. לא עד שתפריך אותה.

יש הבדל בין תאוריה מדעית (שאפשר להוכיחה באמצעות המדע) ללא מדעית. נכון. זו תאוריה לא מדעית אבל תאוריה. מטריד אותך שיש תאוריות לא מדעיות? תודיע לנו. נשתתף בצערך. בתור תאוריה לא מדעית, לא ביגון ולא אתה הראתם הפרכה. נראה לכם אידיוטי? הבנו. עוד משהו?

השאלה אם תיאוריה זו צריכה להיאמר

כשם שאפשר לשאול מה תהיה תגובתו של אלון מסוים מחיפה אם מחר בעיתון תתפרסם "תיאוריה" שהוא האנס הסדרתי מהצפון וכמו כן הוא רוצח את קורבנותיו האם תגובתו תהיה: "שיט עלו עלי" "מה איכפת לי בכלל כולה תיאוריה " או "בני זונות העו´ד שלי יוציא כל אגורה שהעיתון הרויח אי פעם" ולמי שהתקשה להבין :לא כל "תיאוריה" יכולה להיאמר בפומבי. אין מקום -לא בפורום ספיציפי זה או בכל מקום באינטרנט להציג תיאוריה מופרכת כזאת שמצדיקה את מעשי הנאצים. ונראה לי שזה המקום בו צריכים להתערב גוססי ואיילת ולמחוק הודעות מטופשות כאלו.

רון סי

New member
כלומר, מה שאתה אומר

זה שאתה יכול להביא את השואה כראיה לכך שאין אלוהים, והצד השני לא רשאי להגיב? או שאולי אתה רוצה להכתיב את התגובה שמותר לי להביא?

זה לא אני ,זה החוק!

וכן אפשר בהחלט להכתיב לך את התגובה זה שלא אוכפים את החוק על האינטרנט (ועל עובדיה "המאפיונר הגדול במדינה") זה משהו אחר אבל צידוד בנאצים בהחלט עבירה על החוק ,אתה לא פחות גרוע ממכחיש שואה (אם אתה מאמין בתיאוריה שאתה!!! אמרת). אם אתה מוציא דיבה של מישהו אתה עובר על החוק במקרה שלא ידעת, מצער שזה נהיה יותר ויותר נפוצ. חבל מאוד שראשי הפורום מרשים לתגובות כאלו להיאמר

voguemaster

New member
אני רוצה לתקן אותך

"ויש תאוריות פיזיקליות יותר מופרעות שגם לא יוכלו להוכיח ועדיין ממשיכים" עדיין ממשיכים מה ? לעבוד לפיהן ? אין דבר כזה. תיאוריה מדעית זו תאוריה מדעית. כל עוד היא לא הוכחה, היא לא קבילה בתור דרך פעולה או דרך חיים. אכן יש הרבה תיאוריות מדעיות מופרעות לחלוטין, אבל יחי ההבדל הקטן - הן לפחות לא מכתיבות דרך חיים מפלצתית שקובעת ששישה מיליון יהודים מתו כתוצאה מזה שהם נשמות חוטאות.

voguemaster

New member
ההבדל הקטן: 5 מיליון יהודים

שמשום מה שכחתם לציין. במסעות הרייך ה-3 ברחבי אירופה ושות´ מתו יותר מ-11 מיליון יהודים. 6 במחנות ריכוז, השאר סתם כך. ועוד לא התחלנו לדבר על לאומים אחרים.

begone

New member
לא ל אל אלאלאלאלאלאלאלאלא לא

שישה מליון יהודים נהרגו משנת 1939 ועד שנת 1946. אתה מדבר על הרוגים מעמים אחרים. אם 11 מליון יהודים היו נהרגים, אז היו נותרים לאחר המלחמה רק מליונים ספורים בכל העולם. אלא שלא זה היה המצב.

רון סי

New member
ידו על העליונה?

אני עוד לא נתקלתי בדיון שבו ידו של ביגון היתה על העליונה. יתכן שזה קרה בדיונים שלא עקבתי אחריהם, ויש כאלה, אבל באלה שכן עקבתי אחריהם הוא רחוק מלגבור על מישהו בויכוח.

alond

New member
שאלת הבהרה

מה ז"א שני עדים? יעני אם רצחתי בן אדם, יש עד אחד, טביעות אצבעות שלי על האקדח, סימני אבק שרפה על ידי, ויש עוד עד שהיא עדה אז לפי דין תורה אני זכאי?

ofir_y

New member
ופה הסתירה

פעם הוא מסתמך על בית הדין ומבקש לדעת מתי הורשע חרדי ברצח, ועכשיו פתאום, הוא לא סומך עליו - וזועק "זכאי זכאי" כמו ילד קטן. מזמן הבנתי שקוורים הוא לא איש שאפשר לדבר איתו...

qwerim

New member
הבהרה

כל אדם שמצטרף לחברה החרדית (קרי - אידואולוגיה, דרך חיים) ומסגל לעצמו את אורחות חייה, ראוי להקרא בשם "חרדי". ההבחנה שעשיתי מקודם בנודע לברור שלי בנושא הרוצח החרדי הייתה בין מי שנולד כחרדי והתחנך במוסדות החינוך החרדים לבין זה אשר לא התחנך בהם. לכן כל רוצח שימצאו שאינו משוייך מקטנותו לחברה החרדית, לא ייכלל בבירור זה בצדק שכן לא חונך כראוי בחברה מתוקנת יותר, למרות שכיום ניתן לכנותו "חרדי" עקב השתייכותו החברתית. בנוגע לאריה דרעי, דומני שהוא נולד כחרדי והתחנך בעולם הישיבות. (ישיבת חברון) להזכירך, אריה דרעי הינו גנב לכל היותר ואינו רוצח, *רוצח חרדי 40 שנה אחורה ועד היום - לא ידוע לנו (זה לא אומר שלא קיים, אך עצם העובדה שמציאות רוצח כזה אינה ידועה, וכו´) , ומכך אני מסיק כי החברה החרדית בעלת רמת מוסר גדול יותר מאשר בחברה החילונית. (למרות שזה די ברור מכיוון שלחרדי מלבד האיסור המצפוני לרצוח ישנו גם את העניין הדתי) *ב"ב הינה העיר היחידה בישראל ללא תחנת משטרה *החרדי תורם פי 7 מן החילוני (אם הוא כזה פרזיט, מדוע הוא תורם כ"כ הרבה...?) (פרסמתי את המחקר לפני כשבוע בפורום)

qwerim

New member
תורם

תורם = כספים מכספו הפרטי, נתכוונתי. חברי פורום יקרים, אעדר מכאן למשך תקופה. היו שלום ושמרו על בריאותכם. חגי יחיאל

zazaza

New member
למרות שהוכח לך שאתה טועה

אתה ממשיך בשקריך --- ושקריך... מלוא הסל. הוכח לך שבני ברק אינה היחידה. הוסבר לך החילוני תורם יותר בכללי מאשר החרדי. הוסבר לך שמוסר לא נבדק ע"פ פרט אחד והתעלמות מכל שאר הפרטים. וכו´ וכו´ אבל לא, למה שהמציאות תפריע לך בהסתה המטורפת...

begone

New member
שוב שקרים

"בנוגע לאריה דרעי, דומני שהוא נולד כחרדי" דרעי נולד במרוקו למשפחה מסורתית. הוא עלה לישראל עם משפחתו, לא הסתדר בבית הספר הממלכתי-דתי, ואז תפסו אותו החרדים ולקחו אותו לישיבה. "אריה דרעי הינו גנב לכל היותר" אריה דרעי לא הורשע על גניבה. הוא הורשע על עבירת השוחד. "ב"ב הינה העיר היחידה בישראל ללא תחנת משטרה" א) לא הבאת הוכחה לטענה הזו ב) גם בסדום לא היתה תחנת משטרה ג) יש כפרים ערביים ללא תחנת משטרה ד) יש בהודו ערים ענקיות ללא תחנת משטרה "החרדי תורם פי 7 מן החילוני" ספרו של שחר אילן מוכיח כי תרומת החרדים היא במעגל סגור.

qwerim

New member
ההודעה הבאה

מיועדת לרון סי שביקש הוכחה לאמיתות התורה כדי שיוכל להראות כיצד הוא מפריך אותה, רק אזכיר, כי ההוכחות לאמיתות התורה הינם מכלול שלם, וכל ראיה מחזקת יותר יותר.

למעלה