שאלה ל´קוורים´ , QWERIM

alond

New member
ROTFL

חוסר ההבנה שלך...LOL אפילו על מה אני צוחק אתה לא יודע ומנסה להראות כאילו על השואה אני צוחק. עליך ביגון. עליך.

begone

New member
פרט, נמק והסבר

זו לא בעיה ללעוג סתם כך. הנה, גם אני יכול: LOL לא ייאמן, אלון המפגר הזה, הוא כל כך פאתטי, הוא לא יודע כמה שהוא מגוחך, יה איזה מטומטם. הנה, אתה רואה - קלי קלות.

zazaza

New member
אין שספק שאמונה עיוורת זה דבר מצחיק

ואין ספק שמצחיק לראות שאנשים מסוגלים להאמין בשטויות כאלה ולומר שקרים שכאלו והכל בגלל הדת.

zazaza

New member
אין שספק שאמונה עיוורת זה דבר מצחיק

ואין ספק שמצחיק לראות שאנשים מסוגלים להאמין בשטויות כאלה ולומר שקרים שכאלו והכל בגלל הדת.

ofir_y

New member
חחח אכן...

אבל אחרי ששמתי לב שזה באמת מה שרון סי אומר, בא לי לבכות.. לא לצחוק.

alond

New member
מה יהיה איתכם? רון מסביר את מה

שהם מאמינים. לא מה שהוא בהכרח מאמין!!! ורון לא אומר את הדברים שביגון "ציטט". אלה כבר עיוותים רגילים של ביגון.

ofir_y

New member
יהיה טוב.

"רון מסביר את מה שהם מאמינים" - אני יודע, והאמונה הזאת עוברת ביקורת בפורום.. מה חדש? "ורון לא אומר את הדברים שביגון "ציטט". אלה כבר עיוותים רגילים של ביגון" - קראתי בדיוק מה רון אמר, ומה ביגון אמר. רון אמר שהאמונה היא שאלה הם גילגולים של חוטאים. ביגון הראה שזה אידיוטי, לא מבוסס, אי אפשר להוכיח את זה, וזה ביכלל מפלצתי להגיד ש6 מיליון יהודים, הומואים, וגם לא יהודים, היו גילגולים של חוטאים.

alond

New member
אידיוטי? מה הכוונה?

לא מבוסס? איפה רון אמר שזה מבוסס? רון הסביר תאוריה. תאוריה זו לא(!) נסתרה ע"י ביגון. זו אולי תאוריה מפלצתית אבל כמו שרון אמר, אתה לא חייב להאמין.

אלון, לא שמת לב שאופיר הוא

שחקן ספסל של ביגון? תמיד הוא אורב בצד בויכוחים שביגון מנהל (אופסס, יוזם) ובא לעזרתו ומגן על טיעוניו בחירוף נפש (ראוי לציון). (לרגע קל חשבתי שאולי ביגון ´רוקד´ על שני יוזרים. LOL)

ofir_y

New member
כמה עלוב..

ביגון יודע ליקטול טיפשים כמו שצריך... אני פשוט רוצה להיות בצד המנצח

ofir_y

New member
אני כרגע מנסה להבין מה אתה

א. טיפש ב. שקרן ג. לא יודע כלום בהבנת הנקרא ד. כל התשובות נכונות תראה לי איך הגעת למסקנה שלך וניראה מי הטיפש

אולי אתה צודק

"ביגון יודע ליקטול טיפשים כמו שצריך" לדעתך בלבד (אגב, אם שמת לב אתה בדעת מיעוט) נניח לרגע שהוא אכן ´תותח´, בכך אתה מאשר שהוא זה החכם. "אני פשוט רוצה להיות בצד המנצח" כלומר, אתה מכיר במגבלותך ביחס אליו, התרפסותך בפניו כנראה נובעת מהכרה ברפיסותך השכלית ובאפסיותך. ומכיוון שכך, אתה לא רוצה להתגלות במערומיך ומעדיף לכרכר סביבו כנושא כליו תוך יללות הלל לאדונך.. יחי המלך, הריעו למלך, כירעו בפניו כל באי הפורום, הנמיכו עצמכם כמוני, היו עפר לרגליו! מאז החכם באדם, שלמה המלך, לא קם אחריו עד היורש הנוכחי. אמממ... אז מי הטיפש כאן?

ofir_y

New member
אההה הבנתי מה הבעיה שלך...

אתה רואה הכל שחור לבן, ממש כמו טלוויזיה לפני 55 שנה... כן, אני חושב שביגון יותר חכם ממני ובהרבה. כן, אני אוהב את הדרך שבה הוא מתבטא. אז מה הקשר לטיפש?

voguemaster

New member
הערה

בתור מישהו שמשתתף בפורום זמן קצר יחסית אני מוכרח לציין שביגון עושה עבודה טובה בלהפיל את כל הטיעונים המפגרים שלך (בין היתר). עוד לא ראיתי אותך משכנע אותי באיזשהו משהו.

zazaza

New member
מה ?

איך אפשר לסתור תיאוריה כזו ? אתה מפגר או רק משחק אותה ? זה כמו שאני אגיד עכשיו שאתה הגלגול הישיר של היטלר ועל כן אני צריך להשחיל לך מוט גרירה של משאית לרקטום ואז לעשות את זה. התיאוריה המפגרת הזו הרי לא נתמכת על שום דבר ועל כן אי אפשר להוכיח או לסתור אותה. תתאפסו על עצמכם ותתחילו לקרוא את השטויות המפגרות שאתם כותבים.

ofir_y

New member
היייי תיזהר!!

אסור לתת תגובות תומכות אחרי זה מר "לא נעים בכלל" יגיד שאתה שחקן ספסל שלי (או של מישהו אחר). LOL

alond

New member
לא רון ולא אני ניסינו להוכיח.

רון ניסה להסביר את התאוריה. לא להוכיח אותה. לא ניתנת להוכחה או הפרכה? זו דעתך וגם אם נכון אז מה? יש תאוריות פיזיקליות שלא ניתנות להוכחה או הפרכה. אז? עדיין משחקים עם התאוריות האלו. בכיף. לגבי התאורייה שלך, זכותך להאמין שאני הגלגול הישיר של היטלר ועל כן אתה צריך להשחיל לי מוט גרירה של משאית לתחת (למרות שאני מאמין שתצטרך להזיז את הלשון של אמא שלך משם קודם) ואז לעשות את זה (זה? אני סקרן!). אתה רק מראה את חוסר ההבנה שלך בהסבר שניתן. לא נטען שאנשים רגילים צריכים להעניש את הנשמות החוטאות. זה התפקיד של של הגדולה מכולם, ובדרך שלה.

begone

New member
אתה סתם ציניקין

"זה התפקיד של של הגדולה מכולם, ובדרך שלה" אתה נהנה משני העולמות - גם חילוני מגניב, וגם מוכן לקבל את רעיון האלוהים. כאילו כזה, לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. תחליט - יש אלוהים או אין אלוהים? אין חצי בהריון. הציניות שלך פשוט מקוממת. אה, כן שכחתי - LOL

למעלה