turtin,אם אתה כ ז ה ג ב ר !...
בתאריך 9-04-04 בשעה 02.15,נפתח שירשור ארוך מאד בפורום "זכויות בעלי חיים",נכון לעכשיו בדף 2,בכותרת "חג שמח לכם". השירשור הניב עד לרגע זה 191 תגובות. הבחור המכונה:"וינסטון סמית",ששאל את השאלה הפשוטה מאד,זכה לתגובות זעומות ולכינויים בגוון נאצי פאשיסטי,במובן הצר של המילה. אתה היית אחד האנשים שהגיב לו,ולא הצלחת למצוא מענה,ו"להשיב לו מלחמה",ולכן מצאת את עצמך,אץ רץ לפורום פילוסופיה ע'מ לחזק אמונות ותאוריות שאתה מחזיק בהם,ובינתיים זה לגיטימי. אבל אתה חצוף לא קטן,כי אתה וחבריך,לא טרחתם להגיב לו על דברים קשים באמיתותם שהוא כתב לכם תחת הכותרת:"אם יש לכם עוד כח",מה-10-04-04,ולא רק זאת,אלא שהבחור העיר את תשומת לבכם לא פעם ולא פעמיים על עניין ההתחמקות ממתן תגובה להודעה שלו,שאני ממליץ לכולכם לקרוא אותה! אני מזכיר לך turtin,שדעה היא לא דבר שאתה חייב או מחויב להחזיק בה בכח,מכיוון שדעה היא דבר גמיש ומשתנה,ולכן הייתי מצפה ממך ומשאר חבריך לפורום "זכויות בעלי חיים",להגיב להודעות אינטליגנטיות,גם כשהן מנפצות עד דק את כל הטיעונים שעליהן נשענת ה"תורה",שלכם. נשאלו על ידו שאלות שאותי לפחות,העמידו נפעם,משתאה,ומתקשה לספק להם תשובה,ואז גם הבנתי מה גרם לעובדה שאף אחד מכם לא טרח להגיב להן! זכותך לרוץ לחפש חיזוקים בפורום פילוסופיה,אבל אם אתה טוען שאין למישהו אחר שום רצון "להסתכל על המציאות",ואתה בעצמך בורח ממנה כמו מאש,אז איזה זכות יש לך בכלל,לבקר מישהו אחר על דברים שאתה טעון בהם תיקון? מקווה שלא נעלבת,ואם אתה כזה מלומד כמו שאתה מתיימר להציג את עצמך אז בוא ונראה אותך מתמודד עם השאלות הקשות מאד שהוא הפנה לכם באמצע השירשור תחת הכותרת:"אם יש לכם עוד כח",ואם תוכל,אודה לך אם תקשר את ההודעה לפורום פילוסופיה,כמו גבר! אני לכשעצמי,מודה שכעת,ולאחר שקראתי את הודעתו באופן יסודי,נמצא בצד השני של המתרס,וכל הכוונות שהיו לי פעם להצטרף לפורום "זכויות בעלי חיים",התאדו כלא היו... אז,לסיום,זו לא בושה לשנות דעה,וזכור שגם חמור רעב לפני מקלחת,מסוגל לשנות את דעתו,ואני מקווה שגם אתה. גדולתך תתבטא ביום ש"תצא מהארון",ותכריז כי גם אתה שותף פעיל למדרג זכויות,וכי גם אתה מפלה בין דם לדם,"בזכות",האמפטיה שאתה רוכש או לא רוכש לבעל החיים/האדם.(ראה את הדוגמא עם החרקים והפרות) מקווה שלמדת עוד משהו בחיים. שיהיה לך בהצלחה.