אני חושבת ששני הצדדים פה מגזימים
עם כל הכוונות הטובות שלך טורטין, אין טעם להתווכח עם אנשים שממילא לא מסכימים איתך, הרי אתה סתם הולך עם הראש בקיר, כמו שאומרים, ואני לא אומרת זאת מתוך תקיפה כלשהי, הרי שאני צמחונית בעצמי. מה שגם, אני לא חושבת שזה נכון להכליל את כל האנשים שכן בוחרים לאכול בשר תחת הכותרת של "לא מוסריים", הרי שהמוסר הוא סובייקטיבי. אני מניחה שהרבה אנשים לא יסכימו עם קביעה זו, אך זו דעתי. כל אחד מאיתנו קובע את המוסר שלו על פי ערכיו האישיים, או על פי חינוכו או החברה בה הוא חי. אז לפני כמה חודשים עדיין אכלתי בשר, וכעת אני לא, אז זה הופך אותי ליותר מוסרית כעת? כמובן שלא. אני בחרתי לא לאכול בשר בכדי לא להרגיש אשמה כלשהי שאני נוטלת חלק בשואה הזו המבוצעת בבעלי חיים, וכן, אני בוחרת להגיד שואה, כי לא נראה לי שיש מילה יותר נכונה לתאר את מה שעושים ליצורים המסכנים. אז א-נ-י ישנה יותר טוב בלילה, אבל בזאת זה נגמר. בכך שהפסקתי לאכול שווארמה בכמויות מטורפות, לא הפסקתי את השחיטה הזו. ולגבייך, שפל ונבל, אני לא חושבת שהגישה שלך כלפיו הייתה עניינית כי היא סתם פגעה, ללא צורך ממש. יכולת להגיד את אותן מילים בצורה אחרת. אין טעם להיגרר לאגרסיביות מילולית, וגם לא צריך להיות אדישים לחלוטין. אחרי הכל, הם גם בעלי חיים כמונו.