שאג ליסט פורומי

tokit

New member
ווקשה..

הידיים אוחזות בידיות, והרגליים על ה"פדאלים". כשמתחילים לזוז, נוצרת מעין תנועה אליפטית של ריחוף. זה מאמן את כל הגוף. כמובן שאני עושה גם מכשירים, אבל אין כמו הקרוס שלי..

nescafe

New member
סחטיין עלייך..

אני בקושי על ההליכון מחזיקה שעה

nescafe

New member
זה קשה...

אחרי 10 דקות על זה אני חצי מפרפרת.... אולי הגיע הזמן להפסיק לעשן

nescafe

New member
דווקא לא...../images/Emo3.gif

חוצמזה יש כאן עוד מישו שמשתמש באייקון על בסיס קבוע..

tokit

New member
כן, ממש מסכן..

נרדם כל יום מול הטלויזיה כמו מלך.. אסור לו לרחוץ כלים, שלא לדבר על פעולות שדורשות יותר אינטיליגנציה.. אין לו מושג איך החולצות מגיעות מסל הכביסה חזרה לארון במצב מגוהץ ומקופל.. לא היה בסופרמרקט בערך שנתיים.. לא יודע באיזה קצף גילוח הוא משתמש כי הוא אף פעם לא קונה אותו בעצמו.. ואני אפילו לא דורשת ממנו סקס (חוץ מאשר בימים קריטיים להבאת ילדים לעולם..) ממש רחמנות.. אה, שכחתי.. הדבר היחיד שהוא כן צריך לעשות זה.. לעבוד!!!!

®Hada

New member
מה הקשר לסיגריות ?

אני מעשן... ובכל זאת כל בוקר כמעט אני רץ שעה בלי הפסקה. משחק כדורסל שעות וזה לא מפריע לי... הכל תלוי באיך את מרגילה את הגוף שלך אבל אל תקשיבי לי תפסיקי לעשן ואולי אני אצליח גם

tokit

New member
רק שאלה של כוח רצון..

גם אני עישנתי פעם. יום בהיר אחד (או שאולי בעצם ירד גשם..) פשוט הפסקתי. עכשיו, אם בא לי על סיגריה, אני מעשנת אחת. לא קורה כלום. שעה ריצה?? מממממ.. גם לא רע..

®Hada

New member
כח רצון זו הבעיה אצלי

אין לי מספיק מזה - בכדי להפסיק לעשן אבל לדברים אחרים יש ועוד איך... ובגלל שאני יודע למה סיגריות גורמות ובמיוחד בגלל שאני מעשן, כל בוקר לרוץ ת'שעה שלי, מנקה לי את מחזור הדם מכל הג'יפה שהכנסתי לשם ביום הקודם... אפילו שזה עולה לי בקילוגרמים שכל כך חסרים לי

tokit

New member
חחחחחחחחח...

כל אחד והצרות שלו.. אני התחלתי להתאמן בגלל 5 קילוגרמים עודפים שסירבו להיעלם, ואתה רץ למרות הק"גים החסרים.. איזה עולם דפוק.

למעלה