שאג ליסט פורומי

P u s s i c a t

New member
בהחלט The best

בהתחלה מתעלפים, אחרי פעמיים שלוש - היו צריכים להעיר לי אחרי שעה ורבע.... היום בהעדר אופציה לחדר כושר - מסתפקת באופני כושר דיגיטליים, וAir Walk ביתיים. יחד עם מיטת בטן - האור בקצה המנהרה חזר לנצנץ

tokit

New member
אפשר לשאול מה זה "מיטת בטן"??

הובטח לי ע"י הר דוקטור, שבבית החדש שאנחנו עוברים אליו יהיה לי קרוס טריינר משלי.. שיהיה לי מה לנקות, ככה הוא אומר..

P u s s i c a t

New member
ברור שאפשר

מכשיר לכפיפות בטן שבמקום שייאלץ אותך לשכב על הרצפה או על מזרון צעצוע ולקום עם כאבי גב וסימנים כחולים (ולא מהסיבות הנכונות) הוא בנוי על שני משטחים מרופדים - כמו ב"תחנות" בחדר כושר, שבסופו של דבר יוצרים "מיטה" לכפיפות בטן. אין לי הרבה ברירה, האמת, כי זה כואב לי נורא אחרת. עצמות בולטות... (לפחות בגב
)

vaselius

New member
אין כמו בחוץ...../images/Emo42.gif

אני כמובן בעד כל סוג של אימון גופני, אך אני אף פעם לא יכולתי להתרגל לאימונים במכון כבר 30 שנה אני רץ ורוכב בחוץ בטבע בחמסין ובגשם לא רק הגוף נהנה גם הנפש (וזה יותר זול מפסיכולוג)

tokit

New member
כשאני בארץ אני מתאמנת בחוץ..

פה זה לא ממש אפשרי. אני גרה במרכז העיר ומזג האויר משחק בד"כ נגדי..

tokit

New member
הוא בטוח לא התכוון..

ואני יודעת מה הולך אצלך בראש, אז אין סיבה להיעלב..

tokit

New member
דווקא לא שפוי מאחל לי להישאר

איתו לנצח.. דווקא הוא מעדיף את האושר הפרטי שלי על פני כל מפגש אפשרי. טוב, יאללה, עכשיו אני הולכת להתאמן. זה עושה פלאים לגוף שלי, חבל על הזמן..

../images/Emo42.gifהגיוני ושפוי...

זוגיות היא קודם בלב ואח"כ בראש.....ולך יש את ה-
בשבילו (וגם את הראש
)

הספרנית

New member
../images/Emo42.gifהרשימה של הספרנית../images/Emo42.gif

אז ככה...הספרנית תציין כי אין בה ברשימה כוונות לביצוע אז נא להרגע עם המסרים
(לא תאמינו, אבל יש 6 שמות
) 2. השדון. 3. קמלוט. 4. טרקר. 5. שאייאן. 6. ספיריט. יאללה נוAה עכשיו מחכים לך....

למעלה