שאג ליסט פורומי

SrCumaLot

New member
שאג ליסט פורומי

אז בואו נשמע אתכן, בנים ובנות, את מי מהפורום הייתם עושים? אהבתם את הקעקוע החדש שלה? הרטבתן מהשנינות שלו? התרגשתם מהכנות שלה? הקאתן מהקלוז אפ של אברו? הזדהתם עם שברון הלב? שפשפתם בטרוף על תמונה שלה? אז יאללה, קדימה, הבו ר-ש-י-מ-ה שלאחריה הפורום הזה לעולם לא יהיה מה שהיה קודם. רק תשתדלו להגביל עצמכם/ן ל 5 שמות. לט דה גיימס בגין.

לא רוצה לא רוצה לא רוצה

לא הייתי ברשימה ש'ך נעלבתי קשות ובעצם ככה אתה אומר לי שאני לא שנונה כמו ליאתוש כפרה עליה ועל מוחה המבריק
|אייקון של חבל תליה|

SrCumaLot

New member
תגידי שאת לא רוצה

שאפיין יראה את מי את רוצה לעשות וזהו :)

אוי קאמי קאמי קאמי

הוא כבר יודע את מי הייתי עושה, אין ביננו סודות, אנחנו מספרים ה-כ-ל, ואת מי שהייתי "עושה" זה לא מהפורומ/ים. אני אומרת שלא הרבה יענו לך, בהתבסס על כך שכבר נשאלה השאלה הזו והשואל לא זכה לתשובות, רק לאמירות כגון- "נראה לך"? "אני דיקרטי" וידה ידה. אבל אולי הפעם זה יהיה שונה ואני טועה.

SrCumaLot

New member
כן,

זה גם ההימור שלי. ועזבי אותך, גם את בטוח ראית פה תמונה או שתיים או שהתלהבת מסגנון של מישהו והיית "עושה" אותו ולו רק ברמה המטאפורית. אבל את לא לבד. באמת הרוב לא יפרסמו. השפניה של נועה והספרנית.

יש אני מודה אולי איזה

פרצוף אחד או שנים שנראו לי, אבל שוב, כפי שאתה אמרת- זה יכול לשנות את הפורום. ואני לא מדברת עליי. אנשים יקחו יותר מדי ברצינות את הרשימות (לא כולם באותה רמת אינטיליגנציה ) ויחלו חיזורים והטרדות מפה ועד הודעה חדשה " אבל אמרת שהיית מזיינת אותי" "כן, אבל אתה מטומטם וזה לא מספיק לי".... אנשים יצטרכו להסביר את עצמם ולמה הם לא רוצים על אמת לזיין אחד את השני בקיצור בלגאן. אתה מבין, זה יכול לגרום להרבה עוגמת נפש והרבה משחקים בקקי שאנשים כנראה לא רוצים. וגם אם אנשים לא יקחו את זה ברצינות, זה עדיין ישפיע עליהם. כל פעם שאיזה מישהו שהתוודה שהיה רוצה לזיין מישהי למשל כותב למישהי הזאת בפורום היא תחשוב- "טוב עכשיו הוא כותה ומת לזיין אותי" או שזה שהתוודה כבר לא ירגיש בנח לפנות אליה..יש המון אפשרויות לאן זה יכול להוביל, לכן, למרות שזו שאלה שנובעת מסקרנות טבעית שטמונה אצל כולנו, זה לא בריא שאנשים יחשפו ככה את רגשותיהם. כמובן, מי שמרגיש חופשי ולא לוקח את כל העסק הזה ברצינות (אני זוכרת בזמנו שלסקאוט לא היתה שום בעיה למשל, נראה לי הוא היה היחיד בעצם) אז שישפוך...

נ י נ י

New member
זה בסדר

את יכולה להודות לפחות לגבי שתי נשותייך ...
התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!1

SrCumaLot

New member
אבל

לא מדובר פה על חשיפת רגשות. מדובר על מי היית רוצה לעשות ותו לא. ובכלל, למה יש לי הרושם שרף ההומור בפורום הזה לא ממש גבוה? כל דבר שנכתב פה נלקח ברצינות תהומית ומדברייך משתמע גם שיש פה חתיכת שוק מאחורי הקלעים, רוחש אינטריגות, הצקות ושאר מרעין. זה היה אמור להיות שרשור משעשע ברוח טובה אבל כנראה שזה לא המקום הנכון.

אתה יכול להיות בטוח בזה:

משתמע גם שיש פה חתיכת שוק מאחורי הקלעים, רוחש אינטריגות, הצקות ושאר מרעין...

SrCumaLot

New member
ברשותכן, אתחיל:

לא בסדר מחייב 1) ספרנית (סמכות עושה לי את זה) 2) נועה (- "" &nbsp
3) קלונקס ( גם עצמות עושות לי את זה) 4) ליאתוש כפרה ( ולו רק בגלל כמות פרצי הצחוק שהיא גרמה לי) 5) חופשיה (יה יה יה)

הספרנית

New member
../images/Emo124.gif מה עם עוד תשובות???

הספרנית בנתיים מארגנת את הרשימה שלה... היא מחכה לתשובות שאר החברים פה לעידוד

shellush

New member
טוב, יש רק אחד שאני מוכנה להודות

וזה בגלל שזה לא סוד לפי שרשורים רבים... הגיבור באפור, יש לו את זה. ובאשר לשאר... ששששששש

שלוש מותק, אני מסמיק ../images/Emo9.gif

אבל רק בפינה, ככה בצד, לא מתמכר לתחושה וליד. לשלי שלנו מפרגן מעומק הלב, קורא בשקיקה ושירים לה כותב. לאחר ההכתרה לשוטר הטוב, שמרתי לה חיוכים לרוב

למעלה