שאג ליסט פורומי

shellush

New member
מותק, אתה יכול תמיד להודות לי ב....

להתפשט מולי, אבל לגמרי

תודה להוריי שהביאוני עד הלום ../images/Emo26.gif

תודה למוטי שאוהב אותי כמו שאני... רגע עכשיו להתפשט
תשאלי את מוטי, הוא רואה אותי ערום לפעמים...

bar666xp

New member
בעיקר ביגלל שהסבירות שיצא מזה משהו

שואפת ל-0. חופ שיה....הדליקה אותי בשיחה הקצרצרה שהיתה במפגש. הספרנית....לא רוצה לגלות לכם למה ככה. בילתי צפויה....כנראה בגלל הקנאה חסרת הפשרות שנראה לי שיש לשנינו על כך שלא כל הMAIN STREEM זה טוב ורצוי לא להסכים יותר מאשר להסכים (אני מקווה שלפחות בילתי הבינה למה אני מתכוון). וכמוון את מי שאני איך אמרת "עושה" גם כיום storm666 חיחיחי (בר כבר מתכנן קו הגנה על ההתבתעות הנ"ל) ממש בנאלי להסביר למה. המממ בר סבור שיש עוד אבל זה מספיק לא ?

®Hada

New member
טוב... ../images/Emo26.gif

למרות פעילותי הדלה, אתן את הליסט שלי חלקו ככולו מתבסס על בדלי אינפורמציה ויזואלית וכמה גירויים אינטלקטואליים (עאלללק
)... אוקיי, זה הולך ככה: 1 - מלאכית הירח הכחול... הבטן שלה עשתה לי את זה
2 - חופ שיה, וכל מילה נוספת מיותרת...
3 - tokit (במיוחד על הקרוס, ובהנחה שלא היה לה את היקי שלה) 4 - מממ... PussiCat (מתבסס על אינטואציה ספקולטיבית לחלוטין) 5 - The one i'm looking for is currently unavailable

tokit

New member
../images/Emo9.gif

אני על הקרוס עושה את זה במכון לכולם.. הזיעה.. הלחיים האדומות.. הגופיות הצמודות..

לורן29

New member
בעיה...

אני חדשה יחסית ולא מכירה פה יותר מדי כדי שתהיה לי עדיפות.
תשאל עוד שבוע

לורן29

New member
נכנסתי לגלריה

אבל לא היו שם כמעט אף אחד שנמצא פה היום. מה שכן-ראיתי את גלריית העיניים- ספרנית, נוAה וטוקית-הייתי עושה את שלושתיכן
באמת אחלה עיניים עכשיו יהיה לי קשה להחליט כי לא היה שם אף גבר שאני מכירה מפה. תנו לי לשכב על זה עוד קצת

הספרנית

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif

קחי את הזמן, יש לך 3 ימים. לישרשור יש 72 שעות לקפוץ

לורן29

New member
נכנסתי לגלריה

אבל לא היו שם כמעט אף אחד שנמצא פה היום. מה שכן-ראיתי את גלריית העיניים- ספרנית, נוAה וטוקית-הייתי עושה את שלושתיכן
באמת אחלה עיניים עכשיו יהיה לי קשה להחליט כי לא היה שם אף גבר שאני מכירה מפה. תנו לי לשכב על זה עוד קצת

shellush

New member
צודק, תעברי לפנטזיה, גם המשקה וגם

תממשי... לפחות כשתראי כפול זה יהיה גם משכרות וגם תוך כדי אורגזמה

למעלה