שאג ליסט פורומי

לורן29

New member
למה וודקה ?

אחרי כוס יין אחת כבר אפשר 'לנצל' אותי לא חראם על ההאנגאובר ביום שאחרי?

הספרנית

New member
ויש גם את הגלריה של חברי הפורום

יש שם איזה אחד...מליס.... הביא אותה בתזכורת

Multi Orgasm

New member
גם אני חדשה אבל אני אנסה לפי הגלריה

אני גם לא הרבה כאן כדי לדעת מהכתיבה של אנשים
אבל הנה הרשימה שלי מהתמונות. ronironiron מליס אימת המערב spiritualized senda וגם את
טיפטיפונת המתוקה blue moom angel trilian הם עדיין כותבים פה כולם?

tokit

New member
יש כמה שהכתיבה שלהם עושה לי

את זה big time.. ונדמה לי שהם עצמם יודעים את זה.. אבל.. הכי הכי עושה לי את זה אדם אחד יחיד ומיוחד.. ה"הר דוקטור" שלי.. עם כל הבעיות וכל החסרונות, לא מוותרת עליו בעד שום הון שבעולם !!

shellush

New member
../images/Emo45.gif בדיוק ככה! חוץ מזה, אלו ש...

מוצאים חן בעיני יקראו על זה במסרים האישיים ולא בפורום ציבורי.

אז ככה.....

שאלה טובה מאוד....... פעם חשבתי שאני מעדיף לזיין את X ו-Y. היום אני חושב שאני מעדיף לשבת איתן ולדבר.... מה בטוח את Z אני עדיין מעדיף רק לזיין....

הייתי עושה לעצמי טובה

ולא מציין רשימה ... איך אפשר להגביל ל - 5 בלבד ?!?!?

../images/Emo41.gifוואוו אני אוהב מדע בדיוני...../images/Emo6.gif

יש פה בפורום לא מעט שממש אבל ממש עושות לי את זה בכתיבתן וחלקן במראה, מה שניתן היה לראות מהן. כמובן שהסיכוי שלי עם כל אחת מהן היא כמו הסיכוי שירד החורף שלג בתל-אביב בגובה של 10 ס"מ לפחות ואני אגיע עם מזחלת לעבודה
(לסדר אין חשיבות מיוחדת כי כל אחת מהן מיוחדת בדרכה שלה) - תוקית ללא ספק (בעידן הפוסט הר דוקטור שלה
). - שגיתות (כי כי...מי שמכיר מבין ואני על אחת כמה וכמה לא ממש מכיר). - חופ שיה (כי היא מק סימה). - בלתי צפויה (כי היא מאתגרת אותי, מעצבנת אותי ומצחיקה אותי כאחד). - pussicat. - (עוד אחת נפקדת
). - שתי המנהלות יחד ולחוד (כי אני סקרן לגלות מה ואיך....). בטוח שכחתי מישהי/ן אבל בסה"כ, עם רשימה כזאת מזל שאני לא שפוי זמנית

השאלה היא....

ובעצם ההכרה היא - שלעולם לא אראה
טוב נו אולי בעיני רוחי, בדמיוני המופלג... Never say never????? I don't know

P u s s i c a t

New member
לך תדע

אם תגיע פעם למפגש פורום ואם גם אני - אולי תראה מקרוב. מעבר לזה - אכן לעולם. לא נשואים ולא בחורים עם חברות Never אלא אם לא טורחים ליידע אותי בזמן...

tokit

New member
בוקר טוב לך, לא שפוי יקר..

תודה תודה.. הו, ההר דוקטור שלי.. מה יהיה איתו בסוף?? מטורפת על הדפוק הזה.. זה פשוט לא הגיוני..

למעלה