שאג ליסט פורומי

®Hada

New member
חבל שאי אפשר לפתוח שוק...

אלה שיש להם עודף יציעו למכירה ואלה שמעוניינים להוסיף יבואו יבחרו ויציעו מחיר :) הייתי קונה איזה 10 קילו בשמחה...:) ואולי אפילו 20 ואז היתה לי סיבה טובה להשתמש במנוי לH.P שקיבלתי מאחותי...

nescafe

New member
סיבולת לב ריאה

קשורה קשר ישיר לסיגריות...זה הקשר.. גם בתקופות שהייתי מתאמנת כמעט כל יום, עדיין היה אפשר להרגיש את זה. אבל בלי שום קשר, הספורט בריא לגוף ולנפש..

nescafe

New member
לא. תודה ../images/Emo13.gif

מחפשת קבריולט...אם אתה מכיר מישו שמוכר..

tokit

New member
אחותי, סחטיין על הדרישות..

ת'אמת, גם אני אוהבת קבריוס.. חבל"ז אמיתי..

®Hada

New member
אחותה... ../images/Emo58.gif

קבריולט את רוצה... נו טוב, גם אני (בהנחה שהתכוונת לחיפו כמובן) וזה בתכנון... כשאשתחרר מעול הלימודים, קבריולט והטרנספורטר של ילדי הפרחים, ועוד כמה חיפושיות בכל מיני צבעים השאיפה שלי זה שהאוסף נעליים של תוקית והאוסף חיפושיות שלי יכילו את אותה כמות...
או לפחות יעלו אותו דבר (במקרה הזה הדרך שלי עוד רחוקה...
) ואם את באמת רוצה לקנות קבריו... תודיעי לי, ואני אמצא לך

tokit

New member
חחחחחחחח

אתה יודע שהגרמנים מטורפים על הטרנספורטר הזה?? קוראים לזה פה "בולי". הם קונים אותו בכל מצב, ומשדרגים אותו בעצמם. הם שוכרים מוסכים ועובדים על הרכב בכל דקה פנויה. אין לי מושג כמה עולה חיפושית, אבל אני מאחלת לך מכל הלב שהאוסף שלך יעלה כמו שעולה אוסף הנעליים שלי.. בעצם.. יש לי גם כמה תיקים שעולים כל אחד כמו חיפושית או שתיים.. לא משנה.. מפרגנת לך..

tokit

New member
רק חדר כושר..

שעה קרוס ו-40 דקות מכשירים. כל יום. לא אוהבת שיעורים, אוהבת להתאמן לבד. יאללה, תפסיקי. סתם זבל.

SrCumaLot

New member
תקשיבי

לעבור בכיכר דיזינגוף ולראות בשורה של החלונות מעליו איזה 30 אנשים על המכונות האלו זה אחד המחזות היותר סוריאליסטים שיש בעיר. אבל שיהיה לכם לבריאות :)

tokit

New member
אכן, הכל עבור הבריאות..

לי זה עושה טוב, הן פיסית והן מנטאלית. מה שאחרים חושבים על זה לא ממש מעניין אותי. אני מכורה גאה !!

למעלה