רק בישראל 3...

zoti

New member
חצי

החצי השני וולשי. למד באוקספורד אם אני לא טועה.

MicMik

New member
בלי הביג גאי הזה..

מוצרי החלב שלך לא היו מפוסטרים היום הבנת עכשיו מאיפה המילה מפוסטרים? ואם היה נושך אותך כלב נגוע בכלבת - היית 100% מת ! פסטר גילה את החיסון לכלבת.

Squad 55 Taylor

New member
אההה אז מפה המילה...

ואגב... כלב היה נושך אותי היה מקבל בעיטה בחזרה! כבר נשכו את אחותי שאני היתי איתה ומאז שהסוליה שלי הוצמדה לכלב אין לי מושג מה איתו

depechemode

New member
די כבר לדבר כמו ערס מושתן!!!!

זה נמאס! הבנו שאתה כלי עולם, הולך להיות מניאק שמז**ן מתנחלים, דופק את כל מי שלא אוהב אותו ומרביץ לזונות וכלבים מוכי כלבת אבל עם ציונות בלב נמאס!!!! ותפסיק להגיב לכל מה שאני כותב לך, תפנים! זה יותר חשוב

Squad 55 Taylor

New member
מישהו פה נהייה לי לרגיש....

איי איי רק אל תבכה זה רק כלב מסכן... ואגב... אם לא נוח לך לקרוא את ההודעות שלי כי אני מדבר "כמו ערס מושתן" שאגב ארס זה ב-א' (One point to me, Zero for you!) אז אתה מוזמן לקחת את הסמן של העכבר ללכת לצד ימין\שמאל למעלה וללחוץ על ה-X.... אם אתה רוצה הסבר יותר מדוייק רק תבקש... אמממ אגב שלא תגידו שלא אבל השתדלתי להגיב בצורה הכי נעימה

iditbs

New member
בוא נסכם לך, כדי שגם יצא לנו משהו

מהשרשור הזה: בכל פעם שאתה רוצה לומר או לספר לנו, שאתה מתכוון לעשות משהו בעתיד, תמיד תתחיל את המילה הזאת ב א' לא בי' כמו שהיה עד עכשיו. דוגמאות: אגיד, אלך, אבוא, אסביר, ארשום (בקשר לציור), אכתוב (בקשר לאותיות) וכו' ולא חייבים לומר "אני" לפני כן, אלא לשם הדגשה. המשך השתרשרות נעים ותקין!

iditbs

New member
לא ראיתי שהצבעת!

עונש: כתבי 200 פעם: "לא אדבר בכיתה ללא רשות של מורתי הנהדרת!"

ננסנס

New member
גם המורה טועה?!

"ללא רשות של מורתי הנהדרת" האם ה"של" אינו מיותר?!

iditbs

New member
נכון, אבל אל בטוח שלא נכון

בהחלט אסטטי ושוטף יותר ללא "של" אבל אני לא בטוחה שזו טעות. (איפה מבט מהצד?) ואם כבר בסמיכות עסקינן, אפשר גם "ללא רשותה של" ואז זה אפילו "מכובד" יותר. (עפרית ננסנס סידר לך עוד מילה בעונש
) אגב, אני מתנערת בתוקף מהתואר "המורה" ודבקה בזכות לטעות!

למעלה