רק בישראל 3...

depechemode

New member
טיילור.. כמה הצעות..

שהוותיקים לא יוציאו עליך את התיסכול ( שאגב לדעתי יוצא בצדק) אתה לא חייב "לומר את המילה האחרונה" בכל שרשור.. יש דברים שהשתיקה יפה להם וגם .. סייג לחכמה שתיקה. סובלנות זו עוד תכונה שלומדים עם השנים... משמרת שלישית ... אלוהים, מתי תבין שזה תוכנית טלויזיה? יום שישי בחוף גורדון מזכיר לך את משמר המפרץ? תל השומר נראה לך משהו כמו ER? קדימה מעלה זכרונות מתיקים באפילה? לא! אז צא מההתלהבות.. שאתה צריך לחפש לך תחביבים חדשים וכיוון שונה בחיים.. כזה עם חלומות יותר פרקטים ופחות אינפנטילים.

Squad 55 Taylor

New member
אמממ

חוכמה לשתיקה סייג? מה זה? מילה אחרונה? לא התחלתי בכלל.... חוף גורדון? איפה זה? תבין... בובה, אני לא רוצה להיות שוטר כי במשמרת שלישית זה נראה כיף ובארץ זה גם כיף למרות שיש הרבה פחות ארועים, אני רוצה להיות שוטר כדי לנקות רחובות! -אוי זה לא נשמע טוב... אבל נמאס לי שכשאחותי חוזרת הבייתה היא צריכה לחזור אחרי שגנבו לה את הפלאפון! נמאס לי שלשכנה שלי ניפצו את החלון באוטו ולקחו את הטייפ! נמאס לי לראות הומלסים שוכבים ברחובות שמגעילים אותי! נמאס לי לראות צעירים שיכורים שדופקים את הרחוב בגרפיטי! נמאס לי לראות אנשים שחושבים שהרחוב של אמא שלהם ומפגינים וחוסמים כבישים! אני רוצה להעיף את זה! אומנם נכון... אני לא יכול לעשות את זה לבד... אבל תמיד צריך שמישהו יתחיל ואם אני לא יעשה SO WHO WILL???? אין מה להשוות בין ה NYPD ל משטרה בארץ... זה ברור... אבל אני מדבר על בחינת המעש... על "לנקות את הרחוב"... זה לא קשור לסרט... זה קשור למה שרשום בעיתון

Squad 55 Taylor

New member
כשיהיה

לי שלט על הגב שרשום בו: "שלום אני אחד שלא אכפת לי מהמדינה ועושה הכל בשביל כסף לא אכפת לי מהחינוך פה ומהתרבות םה ובכלל אני לא שם על התושבים פה ורק שולח אותם להיהרג בגבולות המדינה ומנסה לתפוס לי כיסא סביב השולחן כמה שיותר קרוב לראש הממשלה" אז תקרא לי פוליטקאי אבל בנתיים אני לא...

זה חשוב

חשוב שיש אנשים שרוצים לשנות ולא רק מדברים אני מקווה מאוד שאכן זה יצא לפועל. ותעשה כל מה שאתה מתכוון.קבל חמישיה.
חברה תירגעו-לבחור יש המון כוונות טובות.

Squad 55 Taylor

New member
לקבל חמישייה?

חמישייה? אניאוהב רק שישיות במיוחד של CALSBERG
תודה עפרית, סוף כל סוף מישהי שמבינה.... אני גם מקווה שיצא לי לשנות קצת... מה שג'וליאני עשה לניו יורק אני יעשה פה
זאת השאיפה שלי... להביא לשינוי... נקווה שיילך טוב... TNX

מצטרפת לברכות...

גם אני בכיתה ח' כבר ידעתי מה אני רוצה לעשות וזו הרגשה נהדרת (טוב אז אני לא לואי פאסטר אבל קרוב...) עוד בסוף הוא יעצור אותנו באיזו צומת וכולנו נאכל את הכובע...

Squad 55 Taylor

New member
תודה דפנה!!!!!!

תודה רבה רבה רבה אבל מי זה לואי? אמןןןןןןן ואני יעצור אותכם! טוב רק את אלה שצוחקים עלי

MicMik

New member
בוינה מה מלמדים אתכם בבצפר?

לא יודע מי זה לואי פסטר לא יודע מה זה סייג לחכמה שתיקה לא יודע מה זה ינוקא ועוד כהנה וכהנה דברים שאמרת וכבר שכחתי אני מקווה מאוד שאתה לא לא משקף את מצב הנוער בארץ ושפשוט ישנת בשיעורים. ממש מייאש

Squad 55 Taylor

New member
מצטער לאכזב אותך...

אני בבי"ס עוד נחשב למקרה טוב ובעל ידע נרחב ככה שאל תצפה ליותר מדיי...

zoti

New member
לואי ארמסטרונג הוא האדם הראשון על

הירח. לפחות לפי ALI G.

Squad 55 Taylor

New member
בוששששששה לך!

האדם הראשון על הירח הוא מרקו פולו!!!! ואחריו נחתו צביקה פיק ובשנת 1978 דודו טופז

zoti

New member
זו אחת התוכניות המצחיקות של המאה

אני שמח שהתוכנית מתקבלת בברכה בארה"ב. לפני כן ראיתי אותה באנגליה והייתי מעריץ מושבע. כשזה הגיע לארה"ב חשבתי שזה לא יתקבל כל כך טוב. מה לעשות ועלי הוא לא ממש פוליטיקלי קורקט. אבל אני רק שומע כמה שאנשים מתים על התוכנית הזאת. הדמות האהובה עלי היא בוראט, הכתב הקזחסטני שכל מה שבראש שלו זה סקס. ואחד הקטעים הטובים ביותר שלו (מהתוכנית באנגליה): "In Kazakhstan we like to shoot small animals" "That's evil!" "NO, We love animals in Kazakhstan" "So, Why do You shoot them ?" "Ahhhm, for fun !" והתוכנית המדוברת היא כמובן, DA ALI G SHOW

למעלה