רק בישראל 3...

Squad 55 Taylor

New member
יש לך כמה טעויות ../images/Emo6.gif

כללי ולא קללי דיקדוק ולא דכדוך בחיים ולא בחיים יוכל ולא יוחל להתקבל ולא להתכבל למישטרה ולא למשטרה... יום תוב

כרמלה2

New member
נכון אתה צודק! אוי לבושה...

יש את המערכון של יוסי בנאי ורבקה מיכאלי והיא אומרת לו "אומרים כן לא כנה"

gozala

New member
Squad שים לב להטיות הפועל ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אני בעתיד? אפעל: אעשה, אדבר, אקרא, ארקוד וכו' וכו' וכו'.
הוא בעתיד? יפעל: יעשה, ידבר, יקרא, ירקוד וכו' וכו' וכו'
אני בעבר? פעלתי: עשיתי, דיברתי, קראתי, רקדתי וכו' וכו'
הוא בעבר? פעל: עשה, דיבר, קרא, רקד וכו' וכו' וכו'
אם לא שמים לב לכללים האלה, אין סוף לשגיאות וקח את חזל"נו הלכה למעשה:
"מכל מלמדי השכלתי".
והאמן לי: פגשתי שוטרים שהבדיחה הזו מתלבשת עליהם!

Squad 55 Taylor

New member
אההההההההההההההההההההההההה?

זה לא אומר לי כלום.... מותק אני סיימתי עם הבגרות בלשון ככה שתרשה לי להתעלם מהודעתך

az ma

New member
חלקם (שוטרים) צריכים רק לדעת לקרוא!

ולמה כבאי צריך לדעת לכתוב??? "וואי, נשרף! חראם".

ננסנס

New member
יום שישי 10 בלילה, 20 ק"מ מאילת...

נער לפני צבא, מה אתה עושה מול המחשב, עם "זקנים" כמונו?! צא לעיר הגדולה, עם החברה והחבר'ה, שתה קצת בירות ותהנה מהאויר הטוב...

Squad 55 Taylor

New member
שוב להזכיר....

זאת הייתה טעות אני גר 20 ק"מ מת"א... ואמממממ אין מה לעשות פה בישוב.... ככה ש....

MicMik

New member
../images/Emo59.gif אל תמסור פרטים רגישים כגון

שמות יישובים- סדאם יזרוק עליך טיל
סתאאם, בא לי לבלבל את המח כדי להאריך עוד קצת את השרשור הזה ולקבוע שיא גינס. מישהו יודע מה מספר ההודעות הגדול ביותר לשרשור שנקבע בפורום? בואו נקבע שיא חדש.

Squad 55 Taylor

New member
כןןןןןןןן ההודעה ה-100!!!!

ושרשור שכולו עליי!!!! אגב! זה יישוב די נחשב למטרה מובחרת כל הראשים של צה"ל גרים פה למשל הרמטכ"ל כיום והרמטכ"ל לפני מופז יעקב פרי גר פה וגם אילן רמון ז"ל והמחליף שלו יצחק מאיו ועודדדד

depechemode

New member
עוד פעם "אני"??

חשבתי שלימדו אותה שלא צריך לומר אני כל משפט אפשר לומר אתה, אתם , אנחנו

אתה אתה אתה אתה

אתה גדול!
בכלל, למה יש לי הרגשה שאתה לא באמת בן 17 אלא מישהו (מישהי?) הרבה יותר מבוגר שהחליט לבדר אותנו ולשחק אותה כמו שצריך?

az ma

New member
כתבתי "חלקם"...זו הסיבה שהם

עובדים בזוגות...(אחד קורא, אחד כותב...)

אוף איתך !

קראתי את אחת ההודעות שלך למעלה, לגבי תפקידם של השוטרים ורצונך העז "לנקות רחובות"... רגע, אני אנסה לנסח את עצמי באופן קצת יותר נחמד ממה שתכננתי... איך בדיוק התכוונת לנקות רחובות מהומלסים ???? אני בטוחה שלא ע"י הקמת מקום אשר יספק תמיכה/מגורים/עזרה לאנשים שמסיבה כלשהי ואחרת לא הצליחו להשתלב בקהילה ועכשיו הם פשוט "זרוקים ברחוב" איך התכוונת להימנע מבעיית הגרפיטי בתור שוטר ? אני בטוחה שלא ע"י ההצעה שכדאי לעשות איזור נחמד בעיר עם קיר שייקרא קיר הגרפיטי ושהנערים יוכלו לפרוק את זעמם עליו... וכמובן אני בטוחה שאתה אפילו לא קלטת שהבעיות האלו (הומלסים ברחוב, נערים שחושבים שזה קול לפרק רכבים) נובעים מבעיות אחרות שאותם צריך לפתור הרבה לפני ה"ניקוי רחובות" ? (שאני אפילו לא רוצה לדעת איך הוא יתבצע אם אתה תהיה שוטר....) ואיך התכוונת להיות שוטר אם כל מה שעשית במהלך השירשור האחרון הוא לזלזל בשוטרים ? ילד, אתה רוצה לשנות משהו, אלא תחכה לעוד עשרים שנה ואל תחכה עד שתהיה שוטר מצליח בניו יורק קנה לך מדים של שוטר באחת החנויות הקרובות ותתחיל לעשות משהו עכשיו ! להגיד "כן, כן, אני רוצה לשנות" זה מאוד נחמד. מה אם קצת מעשים ? ובגיל שלך יש המון מה לעשות, לא חסרים מקומות להתנדב בהם (אני יודעת שאתה כבר מתנדב במכבי אש, אבל אם אתה כל כך רוצה להיות שוטר יש את המשמר האזרחי או המשטרה ששם אתה גם יכול להתנדב) ויש עוד דבר אחד שאתה יכול לעשות : ללמוד ! נכון אין הרבה בני נוער שיודעים מה משמעות "סייג לחוכמה שתיקה" אבל אני בת נוער (בת 16 וחצי) ואני כן יודעת מה זה אז במקום להתגאות שאתה אחד החכמים כביכול בביה"ס שלך למרות שאתה לא יודע מה זה, אולי תלמד מה זה ?? אוף, אני שונאת (מילה יפה יחסית) להיות חלק מהנוער הישראלי הזה... רק הורסים לי את התדמית

ESU Boscorelli

New member
הייתי חייב להגיב....

אוקי כמה דברים... לגבי "סייג לחוכמה שתיקה" רק צחקתי! אני יודע מה זה!!! עכשיו... ללכת לקנות מדים? ומה גורם לך לחשוב שאני לא כזה? אז כן... סתם ליידע כללי... אני גם מתנדב משא"ז למשך שנה וחצי כבר ורק ביום שישי קיבלתי מהם ספר הערכה... אז כן גם במשא"ז אני משתדל לתרום כמה שאני יכול... לגבי הומלסים... מרכז קליטה??? WHAT THE FUCK??? אני צריך לדאוג להם?! אל תגידי לי שהחברה "הזניחה" אותם כי ברגע שאת נותנת להם כסף הדבר הראשון שהם עושים רצים לקנות להם שישיית בירות או חבילת גראס! את הכסף שלי הם לא שווים! אני לא ייכח שפעם אחת הייתי בתחנה המרכזית בלילה והיה שם הומלס שישן בתוך התחנה ובאו שוטר ושוטרת והשוטר עם אלה השחורה הקטנה הזאת באו להזיז אותו והוא בהתחלה התווכח... אחרי קצת "שיכנועים" בעזרת האלה הוא זז! ורק ככה הם יבינו!!! מה שלא הולך בכוח הולך ביותר כוח! לגבי הנוער... תאמיני לי את שמה נער ביום יומיים למוסד לעבריינים צעירים תיראי איך הוא יוצא לך כמו טאטל'ה... ואם זה לא מספיק אז תאמיני לי תמיד אפשר לחייב אותו בתשלום על גרימת נזק לקיר ותמיד אפשר לחכות לפעם הבאה הרי כל עבריין דוםפק את עצמו בסוף... עכשיו.. אל תגיבי... אם את רוצה תעני לי במסרים כי אם לא הבנת האנשים פה גירשו אותי ועכשיו נכנסתי סתם לבדיקה סתמית אני במחשב של אחותי כרגע ופה הפורום עוד נמצא לי ברשימת מועדפים (שבעצם הרגע נמחק) אז הם גירשו אותי ואני לא חוזר... את רוצה ניתן להמשיך את הדיון במסרים פרטיים... אה ואגב... גם אני בן 17... ועד כמה שאני חושב ככה עצוב לי נורא שזה המצב בארץ ורק ככה אנשים מבינים... אבל אם ככה זה עובד ככה אני יעשה...

למעלה