רק בישראל 3...

ננסנס

New member
רק בישראל 3... ../images/Emo152.gif

מתוך YNET: " עיתוי מושלם: מס הכנסה עיקל ניידות כיבוי אש חוב של איגוד ערים לכיבוי אש בפתח תקוה הביא להטלת עיקול מנהלי על רכבי כיבוי אש, ביניהם כאלה שאמורים לתת מענה במקרה של התקפת טילים לא קונבנציונליים על ישראל " ואני שואל... עד מתי ימשך הטימטום... אני רק מקווה שלסוללת הפטריוט והנ"מ אין חוב למס הכנסה...

iditbs

New member
מס הכנסה????????????

ממתי תחנות מכבי אש מרוויחות וחייבות במס? אתה בטוח שמדובר במס הכנסה?

Squad 55 Taylor

New member
כן...

שמעתי על זה מכבאים אחרים אבל בנתיים לא נראה לי שיעשו משהו מעשי... זאת החלטה ממש מטומטמת במיוחד זה שהם לוקחים את הרכב "אלמוג" שזהו היחיד שיכול לטפל באירועים בלתי קונבנציונלים

ננסנס

New member
איך את חותמת...

אין דבר כזה שאין דבר כזה... אכן כן, התחנה לא הפרישה מס הכנסה עבור עובדיה. ובכלל איזה פחד כאן, מישהו נסה לשלוח הודעה? תנסו ותקבלו את ההודעה הבאה מתפוז... "הודעה חשובה לגולשים: נוכח המצב הבטחוני והמתקפה האמריקאית בעיראק, מדינת ישראל, הצנזור הראשי ותפוז אנשים מבקשים מכם הגולשים לגלות רגישות יתר בפרסום מידע העשוי לפגוע בבטחון המדינה. באופן מיוחד,אין לפרסם את הפרטים הבאים: 1. מיקום מדויק של נפילות טילים 2. סוג הטיל שנפל 3. שת"פ עם גורמים זרים 4. היערכות מבצעית של צה"ל, תכניות מבצעיות, גיוס מילואים 5. דיוני קבינט ובנימה אישית: אנו בטוחים שטובתה ובטחונה של מדינת ישראל עומדים תמיד לנגד עינכם, וכי תפעילו שיקול דעת אחראי בעת פרסום ההודעה. תפוז אנשים ימשיך תמיד להיות בית בשבילכם, בימים של רגיעה ובעתות מלחמה. " 1 ו 2 אני לא יכול לדווח, לא מצליח לראות עם המשקפת עד לשם 3 אולי כן למרות שהצלחנו לגרש את התימהוני מדבקה... 4 מקסימום יכול לדווח על הצו ראשון של אישוני הכבאי שלנו 5 פה אני חזק... מקושר לביבי ואריק ישירות

iditbs

New member
רק הוכחת שהחתימה שלי נכונה,

לצערי, גם במצבים חסרי הגיון! אבל מה הם יעשו עכשיו? ימכרו את הכבאיות במכירה פומבית של כבודות מעוקלות?

lilo

New member
הצעד הבא...

הוא לעקל מסיכות אב"כ לאזרחים חייבים... ממש מדינה של חכמי חלם...

Squad 55 Taylor

New member
ננסנס

וואי איזה נחמד זכרת את הצו שלי! והלו! אני כבאי מתנדב אבל אני יהיה שוטר! וכן... אפשר להגיד שהמדינה שלנו מצטיינת בכישרונה לדפוק את עצמה

depechemode

New member
אני הייתי כבאי בחובה

מש"ק כיבוי אש תעופתי ליתר דיוק, בחיל האויר :)

depechemode

New member
האמת דווקא הייתי כבאי

אש למטוסי קרב בבסיס בלי מסלול :D לפעמים טמטום הוא דבר מבורך :D

MicMik

New member
כשאני הייתי בן 5 חלמתי להיות כבאי,

אז כשמגשימים את החלום שואפים להיות שוטרים?

ננסנס

New member
מי אתה מיק מיק ?

בלבלתם אותי לגמרי... MICK MICK MEEK MEEK מזכירים לי את הדמות המצוירת שרצה וצועקת כל הזמן מיק מיק...

MicMik

New member
אני הדמות המצוירת

זאת בדיוק הבעיה שכתבתי עליה לפני שבוע, כש- MeekMeek הופיע בקשתי שיחליף שם משתמש למנוע בלבול אבל הוא התעלם אז למניעת ספק - אני מיקמיק המקורי ואינני אחראי למה שההוא אומר

אכן, היית כאן קודם

אני לא ראיתי את מיקמיק השני... אבל אנחנו יכולים בהחלט לדאוג שהוא ימצא לו שם אחר. מאוד מקובל בפורומים לבקש ממשתתף חדש בעל שם דומה או זהה למישהו קיים להחליף את שמו. אם תשלח לי קישור לכרטיס משתמש אני אבקש ממנו במסר.

ננסנס

New member
מזכיר לי את החומוסיות באבו גוש...

כל אחד מכריז כי הוא "אבו שוקרי" המקורי... אחחחח... חומוס אבו שוקרי... מתאים...

MeekMeek

New member
rega rega rega

hey hey hey - first of all, i didn't ignore you. sencodly, i sent you a message telling you i was a SHE. she-meek, if you like. and thirdly, i would be *happy* to change my username - but how the hell do i do that?!?!?! every time i try to go into my 'kartis ishi' the user-name is greyed out. i would be sooo happy (extatic, in fact) to receive your expert advice

She-Meek ../images/Emo13.gif

הוראות נשלחו אלייך במסרים. תודה על התגובה המהירה! ונקווה לראות אותך פה בשם שלא יבלבל אותנו, ושגם יזכיר לנו שאת לא "הוא".

למעלה