רק בישראל 3...

Squad 55 Taylor

New member
בעעעעע!!!!!

הספה היה בטעות כי ה-ש' קרובה ל-ס' ואני ימעיט זה היה בכוונה כאילו לא שמתי לב אני לא זוכר את כל הבולשיט הזה של היתפעל ובלה בלה בלה אבל עכשיו סיימתי לראות פרק של משמרת שלישית (ששודר בנתיים רק אצל האמריקאים פה... אני מקנא בכם!!!!) וזה רק גורם לי לרצות להיות יותר ויותר שוטטטטר!

Squad 55 Taylor

New member
אתה מזלזל????

אני מבטיח לך שתראה אותי או על מדים כחולים או על שחורים (אני מעדיף את השחורים של ה NYPD הם הרבה יותר יפים!) ואם תהייה בארץ במרחב שלי אני יתפוס אותך!

sirpad

New member
ילד יקר,אתה חי בסרט!!!!!!!!

תאמין לי שהתאפקתי והתאפקתי יותר מפעם אחת שלא לרסק לך את הענן עליו אתה יושב, אבל אתה פשוט לא נותן לי אפילו אפשרות להתעלם. מה אתה חושב שהחיים זה פאקן הוליווד? אתה יושב ורואה סדרות בטלוויזיה ומשם מסיק לעצמך חלומות ובניינים שיביישו אפילו את משה והאפונה. קח תחיים באיזי לך תמצא לך איזה נערה חמדת חמוקיים ותלמד קצת את צעדיה הראשונים של האהבה. אל תבנה לעצמך מגדלים גבוהים לעוד 1000 שנה. וכמובן כמו כל מתבגר אתה מחליף תחלומות האלה בתדירות שמייקל ג'קסון מבקר אצל המנתח הפלסטי.אבל בדרך כלל מתבגרים מחליפים חלומות כמו היום אני גולש ומחר אני פאנקיסט.דברים שניתן לבצע בהחלפת בגדים סולידית וקלה.אבל אצלך החלומות קצת לא מחוברים למציאות. ולא שאני לא מאמין בחלומות אבל מיום ליום אתה פשוט נשמע יותר ויותר כמו קשקשן שאין לו מושג מימינו ומשמאלו, וזה לא מוסיף לך. קח את הדברים שלי כביקורת לא כי אני רוצה לצחוק עליך- אלא כי אני לא רוצה שכשתקבל את הסטירה שלך מהחיים, וכולנו מקבלים אותה ,היא תכאב לך כלכך שהראש שלך יעוף מהמקום. כגודל הציפפיה כך עוצמת האכזבה. אולי אני סתם תרח זקן שאיבד אמונה אבל בלי קשר אלי הרגליים שלך כבר מזמן לא נוגעות באדמה.

anatul

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Squad 55 Taylor

New member
תקרא...

תקרא שוב את החלק של "טרח זקן" במשפט שלך... אוקי סתם שתדע... היום עם כסף עושים הכל... זאת התחלה... עכשיו איך אמרת "נערת חמדת ממוקיים"? מי אמר לך שכבר לא??? כאילו מה בדקת? יכול להיות שאתה מנסה להעביר ביקורת אבל להיות שוטר בארץ... אממ זה לא כ"כ קשה... אתה צריך להיות מתחת לגיל 35 עם 12 שנות לימוד ולדעת לקרוא... בנתיים לקרוא אני יודע... אני מתחת ל 35 ועוד שנה גם סיימתי 12 שנות לימוד... אז זה לא כ"כ בעיה... תודה על הדאגה.... לגבי ניו-יורק? צודק... זה באמת היה מוגזם אין מה לדבר... זה פאקן שיט להוציא אזרחות כי אין לי מאיפה... אבל תמיד טוב שיש חלום אתה יודע... אז מה שעשיתי (כנראה לא קראת את השרשור הישן נושן) זה לקחתי את הרכב והסתובבתי בת"א לכמה שעות... וראיתי את יופיה הגעתי למסקנה שגם ת"א היא אחלה מקום! מין סטייל ניו-יורק... ותאמין לי אני יישמח לחיות שם... או שבאילת... אני מתלבט למרות שבאילת זה יותר זול...
ותאמין לי בשביל לגור באילת זה כולה לזוז 20 ק"מ מאיפה שאני גר עכשיו ככה שזה לא חלום כזה גדול... לגבי ניו-יורק... נכון אין מה לעשות זה לא רק השפעה מסרטים זה היה סתם בצחוק כאילו יש לזה חלק אבל זה לא הכל... לא מאמין שיצא לי להיות שוטר בניו-יורק... מקסימום... אולי ייתנו לי להתנדב... וזה בסיכוי הקלוש שייתנו לי לגור שם... אבל תמיד שאני יראה את המדים שלהם זה יעשה לי מין צביטה בלב של... כמה הייתי רוצה להיות כזה... אז זה חלום... ואני בטוח שלכל אחד יש חלום את זה של ת"א אני יגשים את זה של ניו-יורק אהההה.... לא מאמין... אבל תמיד טוב שיש תקווה
לא יודע מתי החיים כ"כ סטרו לך... יכול להיות שהיו לך ציפיות יותר מדיי גדולות אבל הציפייה שלי לניו-יורק היא בגדר מחשבה... אני יודע שאין סיכוי שזה יקרה... אלא אם כן פתאום אני יגלה שאני ובוש דודים ככה שאל תחשוב שאני באמת יעבור לניו יורק עד כמה שאני הייתי רוצה... אין לי את הסיכוי
... איך אומרים... I WISH... יום טוף

Squad 55 Taylor

New member
פאק!

אחי ביאסת אותי!!! U made me sad!!!! עכשיו הרסת לי את הדמיון אפילו!!!! העלת לי דמעה אחי... God dam'n it it is the N-Y-P-D!!! Shit.... הרסת לי את היום...

Squad 55 Taylor

New member
פאק!

אחי ביאסת אותי!!! U made me sad!!!! עכשיו הרסת לי את הדמיון אפילו!!!! העלת לי דמעה אחי... God dam'n it it is the N-Y-P-D!!! Shit.... הרסת לי את היום...

לך לשטוף את הפה בהרבה סבון

אתה מוזמן לשטוף גם את המקלדת. עם ש]ה עשירה שכזאת תהיה שוטר ישראלי נהדר.

Squad 55 Taylor

New member
זה לא נקרא..

זה פאק בעברית ככה שזה לא נקרא קללה הרי בעברית אין כזאת מילה

זה באמת לא נקרא

אחרי ששוטפים מקלדת עם סבון קשה קצת לקרוא מה שהיא מקלידה. במקרה שלך אתה משעשע, אז תשאר, אבל את הפה תשטוף בסבון בכל זאת, אולי תחכים.

MicMik

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

"ותאמין לי בשביל לגור באילת זה כולה לזוז 20 ק"מ מאיפה שאני גר עכשיו " אתה לא גר בת"א? העבירו אותה ליד אילת לרגל המלחמה?

למעלה