ילד יקר,אתה חי בסרט!!!!!!!!
תאמין לי שהתאפקתי והתאפקתי יותר מפעם אחת שלא לרסק לך את הענן עליו אתה יושב, אבל אתה פשוט לא נותן לי אפילו אפשרות להתעלם. מה אתה חושב שהחיים זה פאקן הוליווד? אתה יושב ורואה סדרות בטלוויזיה ומשם מסיק לעצמך חלומות ובניינים שיביישו אפילו את משה והאפונה. קח תחיים באיזי לך תמצא לך איזה נערה חמדת חמוקיים ותלמד קצת את צעדיה הראשונים של האהבה. אל תבנה לעצמך מגדלים גבוהים לעוד 1000 שנה. וכמובן כמו כל מתבגר אתה מחליף תחלומות האלה בתדירות שמייקל ג'קסון מבקר אצל המנתח הפלסטי.אבל בדרך כלל מתבגרים מחליפים חלומות כמו היום אני גולש ומחר אני פאנקיסט.דברים שניתן לבצע בהחלפת בגדים סולידית וקלה.אבל אצלך החלומות קצת לא מחוברים למציאות. ולא שאני לא מאמין בחלומות אבל מיום ליום אתה פשוט נשמע יותר ויותר כמו קשקשן שאין לו מושג מימינו ומשמאלו, וזה לא מוסיף לך. קח את הדברים שלי כביקורת לא כי אני רוצה לצחוק עליך- אלא כי אני לא רוצה שכשתקבל את הסטירה שלך מהחיים, וכולנו מקבלים אותה ,היא תכאב לך כלכך שהראש שלך יעוף מהמקום. כגודל הציפפיה כך עוצמת האכזבה. אולי אני סתם תרח זקן שאיבד אמונה אבל בלי קשר אלי הרגליים שלך כבר מזמן לא נוגעות באדמה.