רק בישראל 3...

gozala

New member
נכון, אין אפשרות לשינוי השם ../images/Emo4.gif../images/Emo127.gif

האפשרות היחידה היא לפתוח כרטיס חדש. גם אני ניסיתי שוב ושוב עד שקלטתי עניין.

MicMik

New member
מיכלשי, האמת שמצא חן בעיני She-Meek

אבל אל תרוצי לשנות, לא חשבתי שתקחי אותי מאוד ברצינות, סתם התלוצצתי והייתי מסתדר אתך גם עם השם הקודם. אז אם הפכת קבועה פה, אולי תספרי איפה את ממוקמת ומה את מבשלת?

michal shi

New member
אה.. סוףסוף!

finally! i thought you were ignoring me
don't worry, i am not running to change my username to 'she-meek' (i don't actually like that name anyway!). oh, and one more clarification - the 'shi' in my name isn't a referral to or mis-spelling of the word 'she'. phew! ok, so now that we've got that out of the way, i can get round to telling you that i am currently in san francsico, and that very unfortunately, i don't cook much at all.. :&#39

depechemode

New member
מכירים את הבדיחה על השוטר

שהיה בתאונה והתחיל לרשום דו"ח .. יד .. על הכביש... נעל.. על הכביש .. אצבע ... על הכביש.. פתאום הוא רואה רגל על המדרכה.. מתחיל לרשום... רגל... על... < "גורר את הרגל לכביש.. > רגל... על הכביש..

Squad 55 Taylor

New member
הי!

תפסיקו לרדת על שוטרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה מהם נפגעו כפעולות הגנה על המדינה שלנו! אומנם הם לא שיא החוכמה ואינטליגנטים אבל הם יסכנו את החיים שלהם כדי שאתם תחיו ושהילדים שלכם יחיו! עכשיו להומור... כן... לא לא מכיר את הבדיחה... חחחחח סורי... ויפה לראות שיש פה כבאים והחלום שלי הוא לא להיות כבאי אני מתנדב כדי לעזור לנוכח המצב וכי זה כיף... יש הרבה קטעים בתחנה במיוחד שאנחנו לייד התחנה של מד"א והמתנדבות שלהן... *אהמ* *אהמ* שפה נאותה... I wanna be a cop!

gozala

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

Squad 55 Taylor

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

"מבט מהצד" יש לך מזל שגברת מרב וגברת עדי ביקשו ממני לשמור על ספה נאותה (אני ממשומע...
) ככה שאני ימעיט במילים כלפייך וגם לא ישלח לך מסר אתה לא שווה את זה

אם אתה כבר מתקן אז

"אני אמעיט" ולא "אני ימעיט". כן, אני קטנוני. אבל אם כבר מתקנים שגיאות, אז שגיאות שפה קודמות בעיני לשגיאות איות. דעתי.

ובפעם ה-12 וחצי

מבט מהצד זו את, ולא אתה. ואני מסכימה עם יובל שהשימוש ב"יתפעל" בזמן עתיד הוא צורם ומשגע לאללה.

MicMik

New member
אם אני לא טועה זה היה תובל

ככה בשליפה חפשית מהזכרון, יש לך תנ"ך לידך?

MicMik

New member
צודק תובל היה הנפח הראשון

אבל ההערה המקורית שלי היתה למעשה התבדחות על חשבונך

למעלה