רציתי לשתף אתכם..

barbir22

New member
הילהל

זה לא משנה שם הפורום אם זה בעד או נגד ! לתשובתך :הן לא רוצות הן מחפשות בית וירטואלי חם! הן לא רוצות? יש להם בעיה! זו מהות האינטרנט כל אחד ואחת משוטטים וגולשים היכן שבא להם . אף אחד לא יכול להגיד לי לא להיכנס לפורום ולכתוב את דעתי בגלל שהן לא שאלו אותי בכלל כי שם אין את הבעד ונגד! יש להם ברירה להתעלם !

הילהל

New member
האינטרנט הוא מדיום מאוד חופשי

ובדיוק כמו שהן צריכות לדעת שכתיבה באינטרנט חושפת אותן לעולם, שרובו לא סובלני, כך מורנוש צריכה לדעת שאם היא בוחרת "להיכנס" במישהו באינטרנט - "יכנסו" בה בחזרה. מעשה שהוא מותר, כמו להכנס לפורום באינטרנט ולהשפריץ רוח שלילית, הוא לא בהכרח יפה וראוי רק כי הוא מותר. היא כותבת כאן ואומרת "נפגעתי". אני עונה לה - "פגעת - ונפגעת" לכן אין לה לטעמי על מה להלין.

barbir22

New member
היא שאלה שאלה וזו זכותה

אבל היו תגובות ותגובות מגעילות עד כדי כך שהמהנלות מחקו חלק נכבד מההודעות. ורובן היו של בנות הפורום! הן תוקפניות יש גם ניבולי פה. ואם הן לא רוצות שיראו מה שהן כותבות וזה מפריע להן שנכנסים ומעירים להם! תסלחי לי שיסגרו את הפורום ויפתחו להם קומונה סגורה ושם אף אחד לא יראה מה הן כותבות . וגם לא יבואו לשאול שאלות.

barbir22

New member
לא ..אני לא הצנזורה

ומי את אם אפשר לדעת מטעם הסינגוריה?

אמברון

New member
אני מטעם הסניגוריה

היא (הילהל) אדם חושב, פתוח, סובלני, עם ראש על הכתפיים, שלא שולח את מי שלא חושב כמוהו לפסיכולוג.

מורנוש 2

New member
היה נחמד מאוד

למרות שאני כרגע בקורס ונורא מרוכזת במה שהולך פה.. יאללה ללימודים. מורני

הילהל

New member
אחת משוגעת

שמתעקשת לשמור על ראש פתוח, לקבל אנשים שונים ממני, לכבד זכויות של אחרים, לא לראות את העולם בשחור ולבן.

משוגעת לגמרי. לגמרי.

בואי להתאשפז אצלי בבקשה.

הלו, מותק, קחי מספר.

מתאים לך אשפוז כפוי אצלי אחה"צ בשבוע הבא?? המתאשפזת הראשית והממתק שלה הבטיחו השתתפותם.

הודעתי שלא לצערי...

ומחלקת האשפוז שלי, כמה אני שמחה לספר לך, נפתחת עוד קודם... וליותר... אבל לא בשעות שלך
נצטרך לסדר לך איזו סיבה לבוא העירה.

אחד לא קשור לשני יקירתי. הכל בר

ארגון. רק בהתרעה מספיק ארוכה ועם איזה תירוץ מעניין לבעלים היקרים שלנו...

למה "תירוץ"?

העייזר כבר מזמן התרגל לחיי החברה הסוערים שלי. יאללה. יוצאים לקרוע את העיר.

falou

New member
נכון. אבל אז גם אין סיבה להתלונן

על סוג התגובות שמקבלים בחזרה. זכותו של כל אחד לעורר פרובוקציות, אבל שלא ייעלב אם עונים לו באופן גועלי.

Kalla

New member
אבל גם למורן יש בעיה.

אם היא בוחרת בזכותה להיכנס לפורום עם אנשים בעלי צורת חשיבה שונה משלה ולעורר פרובוקציות, אז שתדע שגם הם יכולים לבחור לענות לה כפי שנראה להם לנכון. זה ממש פתטי וילדותי לרוץ להתלונן. מה זה, גן ילדים? בקיצור, מוזר למדי (בלשון המעטה) שבמאה ה-21 יש עוד אנשים נאורים לכאורה שאינם מסוגלים לראות מעבר לריבוע שלהם ולהשלים עם העובדה שיש אנשים עם דעות שונות ומגוונות בעולם, ושלכולם יש מקום כל עוד הם לא פוגעים באחרים.

jole

New member
פורום ברית מילה רחוק מלקרוא לדיון

קצת קשה לנהל דיון עם מי שקורא לך- ברברי פרימיטיבי, רוצח תינוקות, סכינאי , חסר אחריות, מתעלל, וזה רק על קצה המזלג .

למעלה