רציתי לשתף אתכם..

מורנוש 2

New member
רציתי לשתף אתכם..

במקרה נתקלתי בפורום " נשים שלא רוצות ילדים", והחלטתי לפתוח עימן בדיון ע"מ להבין מאיפה בא החוסר רצון הזה לילדים. אחת התגובות שקיבלתי קוממה אותי מאוד,ואני חייבת להוסיף קישור אליה.. מה אתן חושבות??. מורני

מורנוש זה עוד בסדר

לעומת דברים אחרים ששמעתי מבנות הפורום הזה היתה אחת שאמרה שם למה אני צריכה שלמוע את הבכי של התנוקות שלכן בבית הקפה.אתן צריכים להשאיר אותם בבית ולא להפריע לאנשים ועוד הרבה דברים שצימררו אותי.

פה אני לא חושבת שנאמר משהו

רע, אבל אני מסתכלת יותר על התינוק שלוקחים אותו לבית קפה עמוס בעשן סיגריות צפיפות, בכלל לא מקום שילדים / תינוקות צריכים / אמורים להיות שם, לא בשביל להתחשב ביושבים בכלל, אלא בילד שלי שצריך לשאוף את כל עשן הסיגריות הרעש והמחנק.

באמת לא צריך לשמוע את

הבכי של התינוק בבית הקפה. אנשים באים לבית הקפה כדי לבלות, הורים עם תינוקות מפריעים לאותו בילוי. אם אדם בחר להביא תינוק שיהיה לו לבריאות, באמת, אבל הוא צריך לזכור שיש מגבלות שהוא צריך לשאת בכך שהוא הורה. כשאת מביאה תינוק לבית קפה, *אני* צריכה לסבול בגלל שאת בחרת ללדת ילד. *לי* אין איפה לשבת, למרות שאני לא בחרתי בילד שלך. זו כפיה, גם אם לפי האידיאלים שלך תינוק הוא שיא השלמות, לפי האידיאלים שלי בא לי לשתות קפה בלי כאב ראש ויש לי את הזכות לעשות כך. לכשאבחר ללדת ילד, אשא בתוצאות בכבוד ולא אגרור אותו איתי לכל מקום כדי שאת תוכלי לבלות. לראיה, כשהייתי תינוקת על פי דברי אמי באמת לא היו לוקחים אותי, או תינוקות אחרים, לכל מקום. זה טרנד של הזמן האחרון. יש גם טרנד שבו לא משתיקים את התינוק (איזו אכזריות!) ואז כל בית הקפה סובל וליותר זמן, כי שולחן אחד משתלט על כל האווירה. לדעתי עם הזמן מה שיקרה זה שבעלי בתי קפה יראו כמה זה פוגע בלקוחות שלהם ויאסרו על כניסת הורים עם תינוקותיהם. עדיף לך?

barbir22

New member
reign of plastic חחחח../images/Emo6.gif

וואלההההה קרעת אותי מצחוק. נראה לך שיש מצב שיקרה דבר כזה? אז את חיה בסרט . יאסרו עעל תינוקות להיכנס לבית קפה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי רעיון: אפשר לפתוח בית קפה לנשים שלא רוצות ילדים שתינוקות עושים להם כאב ראש ומפרעים להם לשתות קפה.

דווקא התגובה של "מלח אנגלי"

היתה בעיני מגעילה ומכוערת להפליא, כמו גם התגובה של Istar.
אני, כמנהלת, הייתי מוחקת אותה ואני חושבת שזכותך לפנות למנהלות אותו הפורום ולבקש שימחקו אותה.

apk

New member
למה?

וממש לא מענין אותי לקרוא את הנאמר שם. כל זמן שהכל נעשה במסגרת הפורום, ולא פונה לעברנו (הן הרי לא מבקרות כאן בפורום ותוקפות אותנו), וכל זמן שבדברים שנכתבים שם אין תקיפה כנגד מי ממשתפות הפורום עצמו, וכל זמן שלא מתבצעת עבירה על "חוקי האינטרנט" או על חוקי המדינה, אז זכותן לכתוב כל שעולה על דעתן, ומי מאתנו שנכנסת וקוראת שם דברים שאינם לרוחה זו בעיתה ולא בעיתן

מורנוש, מה את לוקחת אותן קשה../images/Emo35.gif

לדעתי זה פורום מאוד קשה לקריאה, פעם אחת קראתי שם והספיק לי. אין מה לעשות, יש גם כאלה שלא אוהבות ילדים.

מורנוש 2

New member
../images/Emo46.gif

אני פשוט לא מבינה נשים שאומרות שילדים מחלחלים אותם... מצטערת.. קשה לי עם זה

tal 74

New member
למורנוש...

אל תקחי הכל ללב
גם אני ילדתי בגיל צעיר (20 ו21.5) אני מאושרת עם הבחירה שלי ולדעתי להיות אמא זה התפקיד הכי חשוב בחיים שלי! ואני אומרת שלי, מכיוון שאם אשה לא מעוניינת בהבאת ילדים לעלם זו זכותה המלאה ולא לנו לשפוט אותה, יתכן שיש דברים רבים שעומדים מאחורי הצהרה כל כך חזקה. לפי מה שהתרשמתי רוב הנשים שם (והגברים) בגילאים צעירים מאוד (20-32) יתכן גם שזה מצב זמני, עכשיו הם רואים רק את הקרירה, הבילויים והחברים/ות אך בסביבות גיל 50+ הם יגלו שהדבר הכי חשוב הוא המשפחה! הפסד שלהם....

אגב, זווית אחרת לכל העניין

ואני לא מצדיקה את אותו פורום - אני אמנם לא רוצה ילדים אבל אני גם חושבת שהפורום ההוא מציג את עצמו בצורה לא יפה, תוקף כל אדם שלא מסכים איתם. הזווית שלי היא כזו: באמת אנשים לא חייבים שיהיה להם דחף ללדת ילדים. אנחנו לא יולדים על פי חוק או על פי נורמה חברתית, זה נורמלי לגמרי לא ללדת ילדים כל החיים. את יודעת מה זה אומר? זה אומר ששני הילדים שלך הם בחירה שאת עשית. לא ילדת אותם בגלל שאת אישה אז את צריכה, או בגלל שכולם יולדים, או בגלל ש "איך אפשר לא ללדת?" או שהטבע הכריח אותך - ילדת אותם כי רצית ללדת אותם. זו מהפכה חברתית ופמיניסטית שנותנת משמעות לפעולות בכך שהיא נותנת את האופציה לא לבצע אותן.

Kalla

New member
לא ברור מה את רוצה.

שאלת שם שאלה וקיבלת תשובה כנה (או אולי רצית העמדת פנים?). דווקא התגובה שלך לזאת שענתה הייתה מאוד לא נעימה. נכון, הייתה שם לפחות תגובה אחת שהשמיצה אותך באופן אישי ואת התגובה הזאת הייתי מוחקת, אך מצד שני גם התגובה שלך ראויה למחיקה.

מורנוש 2

New member
שמנהלת הפורום תפעל עפי שיקול דעתה

אישית נפגעתי, התגובות היו מאוד לא לענין והעליבו.

למעלה