רציתי לשתף אתכם..

dafdaf

New member
את עוד שואלת מה שלך?

נראה לך תגובה נורמלית לשלוח מישהי לפסיכולוג כדי לראות מה הציק לה בילדותה? פשוט מכוער ולא לעניין
. לא מקובל עליך? אל תקראי את הפורום הזה ותני לנשים לחיות את חייהן בשקט כפי שהן רואות לנכון.

אל תכעסי עלי מורנוש, אבל אני

חושבת שמלכתחילה להכנס לפורום ולשאול למה הם לא רוצים ילדים, זו היתה טעות. זה כמו להכנס לפורום של אנשים שלא רוצים להתחתן (שאני לא יודעת אם יש כזה אבל זו רק דוגמא) או פורום שדוגלים בנישואין בכל מחיר. אני אישית מאוד מאוד אוהבת ילדים ותינוקות, זו אהבת חיי ובלי ילדים אני לא יודעת איפה הייתי היום, אבל כל אחד יש לו את השיקולים שלו ויכול להיות שהם עברו משהו בילדותם שגרמו להם לא לרצות ילדים.

אמברון

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מצליחה להבין למה אנשים עם דעות מסויימות מתעקשים לברר לעומק או לשכנע אנשים עם דעות שונות. בעיני זה על סף ההתגרות. הן לא רוצות ילדים? זאת הבחירה שלהן! מי את שתבקרי אותן על כך? לכל אדם יש לגיטימציה וחופש מוחלט לבחור לחיות את חייו באופן בו הוא חי אותם. אני תוהה אם הודעות של נשים שבני הזוג שלהן נוהגים בהן בחוסר כבוד מעוררות בך את אותן התחושות. בעיני זה גרוע יותר! איש באמונתו יחיה (ואם יש לכך במה או מסגרת לדבר בה במדיה הזאת - מה טוב).

מורנוש 2

New member
ממש ממש מעצבן!

התגובה הייתה יכולה להיות יותר מאופקת מ" ילדים עושים לי חלחלה" ו" למה מביאים ילדים לבתי קפה כי הם בוכים"... אני חושבת שבאותה מידה לאן אין שום זכות להתלונן... שיציעו חוקעל איסור הבאת ילדים לבתי קפה,מקומות ציבוריים,קיסוקים,קולנוע וכד.. הכי טוב ככה לא תראו אותם! לעזאזל, לאן הגענו??? טוב אני מפסיקה את הדיון זה הגיע לרמות מעצבנות!

ילדים שעושים חלחלה

זה לא שהיא הולכת ברחוב, מצטמררת ואומרת "פיכס!" כשהיא רואה אדם מתחת לגיל 18. אני למשל לא אוהבת לטפל בתינוקות, לא מסתדרת עם ילדים קטנים, לא כיף לי איתם ולא כיף להם איתי. אז מה את אומרת, שאסור לי? שאני חייבת להכריח את עצמי ליהנות איתם? אני בוחרת לא לתת להם לסבול מאמא שלא מסתדרת עם ילדים.

שי ז.

New member
לפי אותו היגיון שמותר להביא

למקום ציבורי משהו שמהווה מטרד לסביבה (ומה לעשות שרעש ואוכל שנזרק על הרצפה הם מטרד) אז למה לא להרשות עישון במקומות ציבוריים ומוזיקה בקולי קולות באמצע הלילה? זה שהרוב מוכן לקבל בהבנה את המטרד לא עושה אותו לפחות מטריד.

Star_Dust

New member
מורנוש

בחיים הפרטיים שלי אני מכירה טוב יחסית שתי נשים שלא רוצות ילדים. מעולם לא שוחחתי איתן על למה הן לא רוצות. זו הבחירה שלהן. כל אחד רשאי לעשות את הבחירות שלו. אני מכבדת כל בחירה שהיא ולא מחייבת אף אחת לבחור דווקא בדרך בה בחרתי אני. הפורום ההוא הוא פורום תמיכה לנשים שלא רוצות ילדים. בשל היותו פורום תמיכה אני בוחרת לכבד אותו. אני מניחה שלנשים המשתתפות בפורום לא ממש קל בחיים. כל העולם בערך מצפה מאישה שתרצה בכל מאודה ילדים והנשים האלה נתפסות כמוזרות, לא נשיות, מאיימות או אני לא יודעת מה. אני מניחה שכל כניסה של אם לפורום נתפסת אצלן כחדירה לפרטיות או אפילו כתקיפה (אפילו אם לא התכוונת לתקוף) ולכן הן עונות בדרך שהן עונות. תחשבי מה היה קורה כאן אם מישהי הייתה נכנסת ושואלת משהו כמו: "רציתי לשאול למה רציתן ילדים? אני ממש לא מבינה את זה. הרי ילדים הם פשוט נטל לכל החיים". איך לדעתך היו עונים לבחורה כזאת בפורום שלנו? מעבר לכך, אני ממש מקווה שמישהי שכל כך סולדת מילדים לא תעשה ילדים. כי היא כנראה לא תוכל להיות אימא טובה. מאוד יעציב אותי לשמוע שלבחורה כזאת נולד ילד (וזה קורה לעיתים בשל לחץ של בן הזוג וכולי).

SaraGubits

New member
../images/Emo45.gif החדשות בעיתונים יעידו

כמה שאת צוקדת. כמה ילדים נרצחים על ידי הורים שלא רצו אותם בחיים? הלוואי שכל אלו שלא מתאים להם לגדל ילדים יבחרו לא ללדת ילדים כמו בני הפורום הנ"ל

minimousegi

New member
גם אני לא רציתי ילדים פעם ואין לי

גישה לילדים (חוץ משלי כמובן) אבל האדם הקטן הזה מילא לי את החיים כמו ששום דבר לא עשה, מעולם! חולה עליך ילד שלי!

מצטרפת להרגשה שלך בדיוק!

מאז ומעולם היה לי ברור שאני וילדים זה לא הולך ביחד, ושאין סיכוי הכי קטן שאעיז על לחשוב בכלל על הבאת ילד לעולם. היום אני לגמרי ב'מקום' אחר, והשינוי המהותי שחל בי - הוא רק בשנה האחרונה. כיום אני חובקת בידיי תינוק מ-ש-ג-ע ובכלל לא מצליחה להבין מה כל כך הייתי אנטי...סתם הייתי פחדנית, וחשבתי/הרגשתי שזה כבר יהיה 'עולם' שיהיה גדול עלי להתמודד בו... אני שמחה בסופו של דבר, לא נשארתי תקועה באנטי, ונתתי ל-לא- הזה שחשבתי שיהיה טבוע בי לעד, להשתחרר. אני הכי מאושרת בעולם עם הזאטוט שיש לי בבית.

האמת? בשיא הכנות? פרובוקציה!

לטעמי עשית מעשה לא יפה. נכנסת לפורום וגרמת להתססה. אני יכולה להגיד לך שבשבת נכנסה בחורה צעירה לפורום אחר שאני משתתפת בו ועשתה משהו בסגנון וזה ממש לא לעניין. המשתתפות בפורום הזה חוות מפעם לפעם פרובוקציות כאלה (אני זוכרת לפחות עוד קישור אחד לפורום הזה). לא כולן נולדו כדי ללדת. אני לא רואה בזה משהו רע. אני שמחה שאותן נשים ידעו לא להכנע "לצורך", ל"יעוד" ול"לחץ" כדי לא להוליד ילדים שיגרמו להן להיות אומללות ולילדים אומללים במקרה הטוב ומתים בגיל חודשיים במקרה הרע. כתבה לך שם מישהי משהו נכון - לא היית נכנסת לפורום צמחונות כדי לשאול, למה הם לא אוכלים בשר כי זה היעוד של השיניים שלנו לפי הטבע. יכול להיות שהן שונות, אבל מי אמר שזה רע?

למעלה