רישום מדיטאטיבי

o n m y w a y

New member
הוא השתולל!!!!!!

אינקה אתה קורע אותי מצחוק!!!! יא פראנואיד, המסכן כולה טעה בניק....חהחהחהחהחה השתולל!!! חהחהחהחהחחה

Mist2

New member
מה אתה צוחק?

אתה הרי בעצם זה אני! אז מה אתה מלקק לאינקה, בוגד דו פרצופי. ואם אתה לא מאמין לי, תשאל את אינקה. רק תזהר מזירעי המודעות שלו....

Mist2

New member
כיוון שאנחנו אחד

יש סיכוי שאני אבין, או שאולי גם אתה לא מבין

o n m y w a y

New member
לא הבנתי מה זאת אומרת טור של אותיות

ולמה אתה אינך יכול לעשות זאת?

קמהדנו

New member
שלא כמו הסברה הרווחת

כי אם תמשיך לשוט בים מערבה בסוף תיפול מהארץ יש פתרון טכני די עקום לסוגיה

אני אשמח לדון איתך ארוכות

בנושא הפיתרון הטכני ממש כאן בשירשור זה כמה סוגיות משנה שרציתי להעלות על סדר היום 1. האם אתה חושב שמי שהגה את הפיתרון ירד לעומקם של המשמעויות האקזיסטנציאליסטיות הנובעות ממנו? 2. אילו פתרונות חלופיים לדעתך נמצאו לנושא במימדים מקבילים? 3. אפרופו מימדים אלו האם לדעתך אנחנו מנהלים דיון זה גם שם? יש עוד כמה שאלות אבל לעת עתה נסתפק באלו

צחוק צחוק, בכמה פורומים לדעתך טורחים לבחון

את גבולות המרחב הקיומי? פורום הוא סוג של מרחב קיומי רק לפני שבוע אסינמור ושות בחנו את המרחב הקיומי מאספקט שונה של הפורום עכשיו זה רק יותר משעשע והרבה פחות מזיק

קמהדנו

New member
יותר משעשע פחות מזיק?הרי אם מרחפת מעלינו שואה

אקולוגית, רק בגלל אפקט פרפר בו הקרחונים נמסים בקצב מעורר חלחלה בגלל הודעות קצה בתפוז, ותוך חמש דקות אף אחד לא יהיה כאן להעיד, מה תגיד אז, אה? אני מאוד מקווה שאף אחד לא קורא את מה שכתבתי. *זה* יכול להזיק!

קמהדנו

New member
ברגעים אלו ממש

מדענים מכל הגלקסיות המוכרות וגם הלא קיימות במישורים הנמוכים עובדים ושוקדים על נוסחת-על תוך דקה-שתיים מקסימום נדע את התשובה

על פי ההשערות רגע לפני מחיצתו הסופית של השירש

ור יוותר קרע בין מימדי בפורום שיחבר את כל פורומי המדיטציה בכל היקומים המקבילים ובא לציון גואל

קמהדנו

New member
בוא נראה אם תקבל המלצה לפרס נובל בפיזיקה או ש

אתה סתם מבלבל את המוח

למעלה