רישום מדיטאטיבי

Mist2

New member
תגיד אינקה...

איך עוקרים את העשבים השוטים????

Mist2

New member
נותנים? ../images/Emo6.gif

לזה אתה קורה נותנים? זינקת עלי כמו חיית טרף קטנה ועלובה. איש קטן, תמצא את מקומך באיזו פינה חשוכה כמו שאתה אוהב, והמשך להתעסק בדבריך הקטנים. זרע את זרעייך המלאים תודעה בפינה שלך.

אינקה

New member
איזה יופי! איזה יופי!

תוציא, תוציא הכל! אל תשאיר שום דבר במחשכי הכרתך! מי קרא לך איש קטן? מי פגע בך? קדימה! תוציא הכל עלי!

אינקה

New member
לא משנה השם

מה שמשנה זה שזה באמת נוגע בך בפנים, נוגע בנקודות הנכונות. נוגע כל כך קרוב שממש נבהלת הפעם.

Mist2

New member
בטח שזה משנה

כך אתה מראה לי באילו כלים אתה משתמש כאשר אתה שופט אותי! ולא הם כלים של איש קטן במיוחד!

Mist2

New member
איש קטן יצא לזרוע זרעים של מודעות

ופגש בעשבים שוטים.... מה הוא יעשה?

Mist2

New member
מי זה אנחנו?

אתה, אינקה והאיש הקטן? או זירעי התודעה שלך? דבר בשם עצמך, אתב זקוק לתמיכה ממישהו?

אינקה

New member
לא מספיק

אתה נשאר תקוע עם "איש קטן" ו"זרעי תודעה". אחרי כל כך הרבה "פרקטיקה" זה כל אוצר המילים שלך? זה כל מה שיש לך לתת?

Mist2

New member
שמע זו נקודה מאוד מעניינת

בניגוד אליך אני לא חי בדימיון אני אומר את מה שאני רואה. ואני רואה רק איש קטן שמדבר על זרעי תודעה. כשאני אראה עוד משהו עליך, אני אוציא את זה, אל תדאג לי.

אינקה

New member
את מה שאתה חולם שאתה רואה

אתה האחרון שיכול להעיד על עצמך, ובנתיים אתה ממשיך לחשוף את עצמך עוד ועוד.

Mist2

New member
זה לא עובד אינקה

על כל אחד שיש לך איתו בעיות בפורום זה. זאת אומרת איתי וכל שאר האישויות שהם אני. אתה אומר "אתה ממשיך לחשוף את עצמך" אז אינקה אולי על אחרים זה עבד, אבל לי אין מה להסתיר, אני לא כמוך מתחבה בפינה חשוכה ומסתיר את עצמך מפחד מחשיפה. אני אומר לך שוב ושוב את האמת בפנים! ואתה לא יכול לסבול את זה.

אינקה

New member
אתה מסתגל מהר

יאמר לזכותך, אבל הסתגלת מהר גם בניקים הקודמים שלך. מה שלא למדת זה את השיעור האמיתי ממה שקורה. רק הורדת הידיים מעניינת אותך, וחבל.

Mist2

New member
וכאן אני אפסיק להגיב להודעות שלך

ולא בגלל שאתה לא משעשע אותי, ממש לא. כי אני מכבד את קמהדנו, שידוע לכולם שהוא לא אני! עדיף מאוחר מאשר.... איתך הסליחה קמהדנו, אבל לקראת הסיום רציתי להשתעשע עם אנקה הקטן.

Mist2

New member
אמרתי שאני לא אגיב לאינקה

ואתה כמו איזה שמוק קראת את כל הזבל הזה, ועוד מרוצה ממשהו? מה זה אומר עליך? לך תשתה מיץ לימון, זה לא יכניס לך שכל לראש, אבל אולי יוריד לך את החיוך מהפרצוף.

אינקה

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שימו לב גם להודעה הזו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שימו לב לשימוש הירוד בשפה. בסוג הפנייה המובהק שאין לטעות בו. לפני רגע הוא השתולל כאן בשם אחר.

למעלה