רישום מדיטאטיבי

אינקה

New member
עכשיו תעבור על כל השרשור

ותשים לב לאיזו מכניות ירדת. לאיזו רמה. באלו שמות השתמשת. מה היו המניעים שלך. האם היית נוכח? האם היית בהכרה? האם נפגעת? מה עשית אז? ושמור לך לינק של השרשור הזה. יום אחד כשתתחיל בעבודה אמיתית הוא ישרת אותך נאמנה.

נהראש

New member
מיסט2

במקום להיפגע ולנתק מגע יש לך כאן הזדמנות ללמוד, ויש לך גם מדריך מעולה בשם אינקה.

Mist2

New member
אתה לא מתבייש?

מדריך? מדריך? בשבילי אינקה הוא מורה לכל דבר. אותך אני אקח כמדריך.......

alissa

New member
הלב פשוט נשבר

לא רק מההעלטה בה אתה שרוי אלא גם ובעיקר מסרובך העיקש להיחלץ מתוכה .

בארס

New member
כל אחד כאן

נהיה מומחה לעלטה של זולתו... קריאה ראשונה לסדר
(לא יהיו עוד קריאות לסדר, סתם בא לי לדפוק על השולחן :)

alissa

New member
בארס אל תתחצף

ותחזיר לי מייד את הפטיש , אני אארגן לך איתו איזה עלטה קטנה משלך.

קמהדנו

New member
יתרה מזאת

האם מישהו יכול להיכנס לאותו צ'אט ביותר משם אחד? תמהני...

אם זכור לי נכון

בדימוי המקורי העגלון אינו ה"אני". ה"אני" הוא בעל המרכבה והרכב (העגלון) הוא זה שמציית לפקודותיו של בעל המרכבה.

Mist2

New member
נכון

אבל העגלון אמור לדאוג למרכבה ולסוס, הוא אמור לטפל ולהאכיל את הבסוס, וללמוד לשלוט עליו. הוא אמור לטפל במרכבה לתחזק אותה. והכי חשוב אם מהאדון יגיע, הוא אמור ללמוד להבין את האדון, לא עשינו כלום אם האדון לא יכול לתקשר עם העגלון.

ודרך אגב,

אני לא יודע אם זה רלוונטי לך, אבל הדימוי הזה מופיע כבר באופאנישדות.דבר אחר שגורדג'ייף דיבר עליו מופיע כאן.

Mist2

New member
ולא רק שם, יש עוד מקורות...

שנטי יכול להיות שגם אתה הוא אני? או שאני הוא אתה? תשאל את אינקה.....

../images/Emo27.gif

עזוב, אני מסובך פה מספיק. עכשיו אני מחפש רק את הקל, הנעים והשקט, או במילים אחרות, deep, sound sleep. מה אתה אומר?

הצופה.

New member
ובכן שנטי הדימוי הזה הוא מקורי

ולפי התיקשור שלי רק העגלון יודע את המסלול הדטרמניסטי של החיים אף אחד אחר לא...ולכן הוא העצמי התודעה העליונה. המרכבה יכולה רק לחשוב שהיא השולטת "אני". אך היא רק הפרשן שנע במסלול המשיכה והדחיה.

למעלה