רישום מדיטאטיבי

o n m y w a y

New member
אתם שניכם לקחתם את יותר מידי רחוק

מה חושבים עלינו אווזי הבר כעת? לא נתתם דעתכם על כך, לכן עכשיו הם לעולם לא יעזו לקבל אותנו כמו שאנו.

קמהדנו

New member
נ.ב. כל העבודה הקשה שלך בקשר למה שדיברנו עליו

במקום אחר יורדת לטמיון

o n m y w a y

New member
לא הייתי אומר שוליים בדיוק!

שמתם לב לחתול השחור? יש גליץ במטריקס אנשים!!!!!! כל כמה הודעות הודעה אחת פ ת א ו ם מוצאת את דרכה סנטים אחורה!!!!! אנו לעולם לא נגיע למצב שאבי תיאר כלומר שרשרת של אותיוית אלו תמיד ישארו מילים שלמות!!!!! לכן אנו לא עוברים שום מימד ולא יקרה פה כלום היום. שום דבר מיוחד. כלום.

איפה השכל שלך

זה בגלל שאתם לא עיקביים ואתם מתחילים שירשורים חדשים מהודעות מוקדמות יותר

o n m y w a y

New member
בואנה אתה לא מבין כלום!!!!

יש גליץ אף אחד לא מתחיל הודעות במקום שונה הן קופצות לבד שימו לב לשעות הן מפוזרות לא נכון!!!!!!!!!1

o n m y w a y

New member
אם עוד לא הבנת עד כאן....

אז אני פשוט משתעשע ברעיון מה היה לו הייתי אינקה!!!! חחחחח.... לא תקבל לעולם הודעה ללא מילה שלמה!

קמהדנו

New member
כאן אתה טועה. ומטעה, ידידי המלומד, כי אני כבר

לפני שלוש דקות עברתי בשער ללא שער. בעצם, להגיד "אני" לא מדויק, זאת לא היתה פעימה אינדבידואלית, נקלטתי ע"י טריליוני נקודות אור אוהבות (פיקסלים) ועכשיו אנחנו יכולים לעצב את המציאות הוירטואלית כרצוננו וכטוב לבנו ביין מיסטר סמית' שכמוך!

o n m y w a y

New member
הרעיון גאוני

ומרוב שהוא פשוט הוא גאוני עוד יותר. סחטיין עלייך איש עשית זאת! נהנתי לשחק!!!

א ג ב - ר ע י ו ן

גאוני זה בא לי ממך אמרת שלעולם לא תהיה הודעה עם פחות ממילה שלימה אז חשבתי לעצמי מה אם לא תהיה מילה שלימה

o n m y w a y

New member
ללא נושא

פרץ של אהבה! אני אוהב אותך איש! הרבה פעמים נגעת בי מבפנים, ציינתי בפניך מספר, ובכן, תודה איש גאוני שכמותך.

למעלה