רישום מדיטאטיבי

Mist2

New member
תראה הגענו לאן שהגענו

כי אתה ואינקה חולי נ... ופרנואידים. כל מה שאני עשיתי זה לענות לך (דרך אגב בצורה מאוד חיובית) בניק אחר. אבל לשניכם זה היה מספיק כדי להוביל את השירשור לכאן. ורק שתדע, אני לא מזלז בך, אני רק הבנתי ששנינו נמצאים בכיוונים שונים מאוד זה מזה, ואני אישית לא ממש מוצא לנכון לגשר על הכיוונים.

הצופה.

New member
אינקה לא חולה נפש רק אני

החומה שלך שבירה ברגע שמדברים על כבוד וזה השיקוף שלך אתה בחרת בו תקשיב לעצמך אתה מייחצן את עצמך הכי רע שיכול להיות ההסטוריה שלי מאחורי אבל אתה צעיר "אנו רואים הכל אבל עיוורים, שומעים הכל אבל חרשים, מסך האגו מסתיר. והלב מתגעגע"

Mist2

New member
הצופה, יחצנות ואני לא הולכים ביחד

אלה שחושבים על יחצנות, עסוקים כל הזמן על מה אחרים חושבים עליהם. אישית לא ממש מעניין אותי מה אתה חושב עלי. לא ברור לי למה אתה לא מבין את מה שאמרתי לך בהודעה הקודמת. אני לא מעוניין לגשר או להבין אותך, אני חושב שזה חסר טעם! אז תפנים את זה, ותתקשר עם אותם אנשים שמועילים לך, ומדברים בשפה שלך.

הצופה.

New member
אני חושש שאתה לא מבין. אתה ממשיך לתקשר.

אני אתקשר איתך... מתי שארצה ואתה תבחר...

אתה הוזה וזה גם דז'ה-וו

חלום בתוך חלום. האין זה נורא? האין זה נפלא?

אינקה

New member
חוסר מודעות עצמית

אתה משתתף בפורום פתוח אבל חצי מהזמן אתה עסוק בלהגיד לאנשים שאתה לא מעוניין לשוחח איתם. נלחם כמו אריה ומגיב כפייתי לכל מי שעונה לך אבל טוען שיחצנות לא מעניינת אותך. זה עצוב, זה פאטי, אבל אני מקווה שעוד לא מאוחר בשבילך להשתנות.

אינקה

New member
הגענו לכאן משום שנתפסת בקלקלתך

ישנת בעמידה ונתפסת באחד מהמשחקים שלך, והאגו השברירי שלך אינו יכול להכיל את הפגיעה אז הוא מזנק להרוג את זה שגילה אותך. התבזית. נכשלת. נפלת אפילו בקריטריונים שלך שאומרים שמותר לשקר ולעוות רק אסור להיתפס, כי להיתפס אומר שרמת המודעות שלך נמוכה. שאינך צלול או נוכח, רק חולם בהקיץ. עדיף לך ללמוד את הלקח ולא להתפצל לעוד ניקים שישתוללו כאן כמו מטורפים. למרות התחכום הרי זה רק עניין של זמן עד שתיתפס גם בהם. כבר אמרתי לך: תהיה בן אדם. תהיה אמיתי. אין לך מה ללעוג לכנות כי היא חיונית לך כמו אויר לנשימה. כל הידע והציטוטים שצברת לא שוות כלום בלעדיה. הן רק נטל שרצוי לך להיפטר ממנו.

Mist2

New member
תמשיך להאכיל את עצמך בלוקשים ../images/Emo45.gif

זה מה שאתה עושה גם בעבודה ה"רוחנית" שלך. אני מרחם על האנשים שבוחרים להיות מושפעים ממך. זורעה זרעים של תודעה, הצחקת אותי
כנות - הרגת אותי מצחוק
אתה יוצר לעצמך סיפורים דימיוניים כדי להתקיים, אין לך דרך אחרת להתקיים. כל חיבור בינך ולבין מודעות הוא חיבור דימיוני ביותר! אתה איש קטן, מכל הבחינות, כן מכל הבחינות! והבמין יבין....

אינקה

New member
כמה שאני איש יותר קטן

כך אתה יותר גדול בעיני עצמך. כך אתה הולך ומגדיל את עצמך על חשבון אחרים. כך בנוי האגו שלך. זה חשוב מאוד מה שקורה כאן ואני מקווה אתה שם לב לזה. התדמית שלך הולכת ונסדקת והתפיסות האמיתיות שלך הולכות ונחשפות. ההתנשאות, רגשי העליונות, המניפולטיביות. כולן באו להגן על משהו. על פגיעות עצומה שאתה לוקח למקום הלא נכון. אבל אל תדאג, בשביל זה יש חברים. אנחנו כאן בשבילך.

Mist2

New member
תגיד עשית איזה קורס פסיכולוגיה

קורס בהתכתבות אולי? או שקראת איזה ספר פסיכולוגיה? כי אם לא אין לי מושג מהיכן אתה מוציא את הלוקשים האלה? אבל המשך לזרוע את זרעי המודעות בפורום...תמשיך.

אינקה

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לתשומת לב חברי הפורום ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שימו לב להודעה הזו של מיסט עד כמה היא דומה להודעות של אסינמור. שימו לב לסגנון, למבנה השורות, לשימוש בסימני פיסוק, להשתוללות. שימו לב מי האיש.

נהראש

New member
אינקה כאן אתה מפספס

יש הבדלי סגנון ותוכן מהותיים בין השניים.

קמהדנו

New member
אני יוצא מנקודת הנחה

שרק קמהדנו הוא אמיתי, כי הוא כחול
כבר מזמן הפסקתי לנסות לעקוב אחרי מי זה מי. ואם מישהו רוצה לשחק את המשחקים האלה, לבריאות
זה דבר נפוץ, ולא רק במקומותינו ההבדל הוא שכאן, במקום להתחכם ולשמור על הדימוי העצמי באמצעות דמויות כפילות, מי שעושה כך - ניתנת לו האפשרות לעשות טוב, ולפרוץ את המגבלות הרגילות בהן הוא שרוי
כל זאת תוך שמירה על האנונימיות שלו, שהיא חלק בלתי נפרד מהאינטרנט

o n m y w a y

New member
למה למה למה ????

היית צריך לקלקל הכל? צדקת.... המשכת להיות צודק.... ואז נפלת לתוך בור הפרנואידיות המוכר והטוב שלך. למה? למה להרוס? אבל כל הכבוד על התפיסה!!!

קמהדנו

New member
לאן הגענו

האם הגענו לאן שהגענו (עפ"י ההודעה המקורית של השרשור) מתוקף הכבלים או מהחופש?

בוודאי שמתוקף כבלים

הכבלים שמדברים עליהם אלו רק כבלים שהמצאנו כדי לדבר עליהם יש כבלים שאינם חשופים לפנינו הגענו לכאן דרך כבלים אלו זה בטח יהיה שוק נוראי עבורך אבל גם ההודעה הזו שלי נובעת מאותם כבלים
אתה לא מתאר לעצמך כמה הודעות לא כתבתי בשבועות האחרונים אני מספר לעצמי סיפורים מאוד מעניינים על למה זה קורה ואיך זה קורה ויחד עם זה אני לא מאמין לאף מילה. איך נמשיך מכאן? מי ידע? בכל מקרה אתה אדם שלא לוקח את הדברים ברצינות תהומית מדי סומך עליך שלא תתפס לדברים חזק יותר ממה שאני ההיתי נתפס אליהם ויחד עם זה לא מקל בהם ראש לגמרי.

קמהדנו

New member
טוב שלא מתוקף הלווין ../images/Emo29.gif

אני בהחלט הגעתי לכאן דרך הכבלים, פס רחב בלהיחשף אליהם יש סכנת התחשמלות
זה בטח יהיה שוק נוראי עבורך, אבל אחד מהאניים הרבים שלי הוא כל כך רציני-תהומי שזה לא מצחיק!

אינקה

New member
אתה רואה בי חיית טרף

כי תת המודע שלך מזהה את עצמך כקורבן. אני מוכרח להודות שזה מעניין מאוד לשוחח איתך. אתה מספק מידע עצום על עצמך תוך שאתה משליך אותו על אחרים. איך אומרים בכוכב נולד? אתה חסר מודעות עצמית שזה מדהים. פשוט לא מבין כלום.

למעלה