רישום מדיטאטיבי

Mist2

New member
פסיכולוגיה בגרוש

אני רואה אותך כחיית טרף כי אתה חיית טרף, אבל מהחיות העלובות והפחדניות. המשך בעבודתך המדהימה בזריעת זרעים של מודעות.

אינקה

New member
../images/Emo45.gif עלובות ופחדניות

מצויין. עוד מילים לאוצר המילים הפגיע שלך. ברור שאין שום פחדנות או עליבות שאתה יכול ליחס לי. מה שקורה זה שאתה מתקרב והולך לנקודת חוסר האונים והתגובות שלך מקצינות בהתאם. אתה פשוט הולך ומתמוטט מול עינינו.

Mist2

New member
אני יכול ליחס לך את כל התכונות האמיתיות שלך

כי אני יודע בדיוק מי אתה. תמשיך לזרוע את זרעי המודעות בפורום!!!

אינקה

New member
שוב נכנסת ללופ

אתה יודע שאין לך מה לומר, שאתה חשוף, שכל מה שתגיד רק יסבך אותך יותר, אז מה שנשאר לך זה רק לחזור על המילים שלך שוב ושוב, שוב ושוב. קוראים שלה התקף קטטוני. אתה הולך ומתפרק, הולך ומתפרק ולא יכול לצאת מהלופ הזה. וכן, אני ממשיך לזרוע את זרעי המודעות בפורום. הנה היום העברתי אותך שיעור חשוב ואם לא תברח שוב צפויים לך עוד שיעורים רבים וחשובים לא פחות.

Mist2

New member
אוי אתה ממש מבדר אינקה....../images/Emo6.gif

המשך לזרוע את זרעי המודעות.... מרוב הזרעים לא רועים את המודעות ולא את הפורום........

אינקה

New member
התחלת לפזר חיוכים וצחוקים

אתה ממש בלחץ. וזה טוב מאוד. אנחנו נמשיך עם זה עד שתתמוטט.

Mist2

New member
שוב פעם אנחנו?

יש כאן מקרה של פיצול מאוד רציני! אינקה כמה בדיוק זה אנחנו? ואתה מדבר עלי??? שאני הם רבים בניקים שונים.........
איש קטן יצא לזרוע זרעים של מודעות......

אינקה

New member
כל הפורום קורא אותך

הבמה כולה שלך... תן עוד חיוכים מיסט. תן עוד צחוקים! תילחם! תעשה את עצמך כאילו לא נפגעת. קדימה. מה יש לך עוד להגיד עלי? מצא את הנקודה שתגרום לי להגיב. שתכאיב לי כמו שצריך. אל תרחם עלי! תתאמץ עוד!

Mist2

New member
די אינקה תפסיק לדמיין

הרי כל הפורום זה אני!!!
לפי התאוריה שלך זה רק ואתה, סליחה וכל הפיצולים שלך.

אינקה

New member
ארבעה צחקנים - אתה מתמוטט

כמה שיותר צחוק, ככה יותר זיוף. אתה מנסה להתשמש עכשיו בהומור בשביל לצאת מהמצב אבל אתה חושף את עצמך יותר ויותר.

Mist2

New member
אינקה אתה שוב מדמיין

אני לא משתמש בהומור, זה לא מצחיק כלל. אני משתמש בדבריך האבסורדים... מה אמרת לפני כמה הודעות על לופים? אה איש קטן?

אינקה

New member
אתה צוחק כל הזמן

הוא שאמרתי, אתה מזוייף ואפילו לא מודע לזה.

Mist2

New member
אני צוחק רק על דבר אחד

כמה לוקשים אפשר לאכול ולא לשים לב לזה? זה הדבר היחיד שמצחיק אותי.
ואתה לא מסוגל אפילו להגיב.....

אינקה

New member
למה שתצחק?

בוא נניח לרגע שאינך חולם. כשרואים מישהו תועה, כשרואים מישהו חלש... האם צוחקים עליו? הרי זה רחוק מלהיות צחוק של טוב לב או של אהבה. אז מדוע אתה צוחק? איזה מן בן אדם צוחק על אחרים במצב כזה?

קמהדנו

New member
תגידו

אתם מתאמנים ברישום מדיטטיבי? אני מנסה להבין מה קורה כאן, ודי הסתחררתי אין מה לצחוק על אנשים קטנים שיצאו לזרוע זרעים כמו שאמרת, מה שמגוחך בעיני אדם, מצביע יותר מכל עליו מכיר את הסיפור על ג'וני אפל-סיד?

Mist2

New member
כשאתה אומר אתה

לאיזה אתה, אתה מדבר? מרוב אניים אני א זוכר מי אמר את זה. וחוץ מזה אולי אותך זה מצחיק! אם לא הבנת עד כה, אותי זה מדאיג!

alissa

New member
באמת שאינך מבין מה קורה פה?

הרי זה כל כך פשוט. אינקה, באמת שאין צורך בהסבר מניעיו של המיסט מאחר ואלו משתקפים בהודעותיו. אני לא חושבת שלדחוק אותו לפינה, יעשה לו טוב. ועל אף שאני יודעת בלב שלם שכוונותיך טובות...זה לא כוחות. האם אתה מבין?

dharmax

New member
הצעה

לטובת כל המשתתפים ב...דיאלוג הזה - למחוק את השרשור וכל ההמשכים שלו. לא לאפשר כאלה התנגחויות. מה זה משרת? למי זה טוב? חבל. הם סתם מעצבנים ועושים רע אחד לשני. ברכות

למעלה