קסטרו מגעילים!

ס א י

New member
האמת שבתחום הזה אני באמת הכי

פחות יודעת...אבל אם היית רואה תמונה של המשחטה של החיות ואיך הם נראים לפני השחיטה וכמה דם..את היית מסכימה שאי אפשר לקחתא את העור שלהן.... מה גם..שראיתי תאיך פושטים עור מחיות..צריך את החיה שלמה לגמרי... אני לא חושבת שזה הגיוני ששתי התעשיות האלו קשורות. את צמחו\טבעונית?!

ס א י

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי....הוצאת לי את המ

המילים מהפה...

זו אידיאלוגיה שלמה...

ברגע שהתחלת, את יכולה ללכת עם זה עד הסוף, ולא קלנות עור, לא לאכול בשר ולא לקנות מוצרים שנוסו על בע"ח, ואת יכולה לתרום קצת בכך שלפחות לא תקני עור. הבחירה היא שלך. גם אני הייתי פעם כמוך, ובסוף קמתי ואמרתי לעצמי "מה? אני אוהבת בע"ח אבל קונה מוצרים שנוסו בהם?"... ואז זה עבר ל "מה?! אני לא קונה מוצרים שנוסו על בע"ח וכן קונה עור?", ואחר כך "מה? אני לא קונה מוצרים שנוסו על בע"ח ועור אבל כן אוכלת בשר?", ופה זה נגמר.

אני אישית..

לא קונה מעילים עם פרווה אם כבר אז פרווה סינטטית זה פשוט עושה לי צמרמורת..!!
וגם אני לא אוכלת בשר אני צמחונית

yardenbm

New member
יו ממש נמאס לי מהקטע הזה שיוצאים

נגד קסטרו עם כל הכבוד לכל אוהבי החיות זה מזה לא המקום וחוצמזה מה ההבדל בין עור לפרווה שאני אבין כי כל חברת נעלים טובה עושה נעלים מעור וזמש ולא ראיתי פה אפחד יוצאת על אדידס או פומה אז דיי כבר

victoria777

New member
פדוט עור זה בד"כ שאריות של תעשיית

הבשר(כמובן שזה לא מעיד על כך שמדובא בתהליך פחות אכזרי*.

Ne§t£A Gi®L

New member
it's not true

עור החיות שמשתמשים בהם במשק לצרכי אכילה, לא מגיע לשוק העורות והפרוות או ההפך. אין שום קשר בין השניים.

victoria777

New member
עובדה שנמכרים יותר מוצרי עור ממוצרי

פרווה.בכל חנות כמעט יש נעלי עור,חגורות עור,תיקי עור,ארנקי עור וכו'. מוצרי פרווה נמכרים בכמויות קטנות יותר ויש הרבה פחות חנויות שמתמקדות במוצרי פרווה בלבד.

m a a y a n 2 0

New member
יקירה, לא הבנת על מה דובר כאן

עניתי ל- blackberry angel שטענה כי "תעשיית העור גדולה יותר מתעשיית הבשר", לא הפרווה.

m a a y a n 2 0

New member
מצחיקולה! הקטע סותר את טענתך

ומחזק את טענתי! תקראי את הקטע שוב ובעיקר: "חשיבות היקף המכירות של מוצרי עור, העומדות על כ-10% מן ההכנסות של תעשיית בשר הבקר" הבנת הנקרא.

מצחיקולה!

לא חכמה להוציא משפט אחד מפסקה שלמה: "רבים מאתנו מניחים, שהפקת העור נלווית לתעשייה העיקרית מבלי להשפיע עליה. ההפך הוא הנכון"... ובקיצור, תעשיית העור - גדולה או לא גדולה יותר מתעשיית הבשר, זוהי תעשייה בפני עצמה, וזוהי תעשייה גדולה. אז אל תוותרו לעצמכם עם המשפט "גם ככה הרגו את החיה לבשר", כי הוא לא ממש נכון. או שאיכפת לכם מזה, או שלא.

m a a y a n 2 0

New member
ציטוט שלך:

"אפילו להפך, תעשיית העור נחשבת ליותר גדולה מתעשיית הבשר" טעית. לא נורא.

איך הציטוט הזה מתקשר לתגובה האחרונה

שלי אלייך? אל תהיי קטנונית ותנסי למצוא אותי על הטעות (וכן, טעיתי, מודה), תגידי לי מה את בעצם רוצה ממני? איזו עמדה את מנסה להבהיר? מה את מנסה להביע? שטעיתי? זה כל מה שאת מנסה להגיד לי פה? אם כן, המיני שירשור הזה ממש מיותר.

m a a y a n 2 0

New member
העמדה היחידה שרציתי להעביר

היא אותה עמדה מהפוסט הראשון שלי בשרשור זה והיא שמכירת עורות ואכילת בשר אינם שווי ערך לללבישת פרוות, שהיא לפי דעתי המנומקת, חמורה הרבה יותר. להזכירך, את היא שבחרת להגיב לפוסט שלי. עמדת על טעותך, קראתי בזכותך מאמר מעניין; השרשור לא היה מיותר.

למעלה