קסטרו מגעילים!

BlackUnicorn

New member
וזו בדיוק הבעיה - שהורגים בע"ח

בשביל כסף. איך אמרה מיה פעם? It's all about the money...

הויכוח הזה בהחלט מיותר

במיוחד לאור העובדה שאת כל כך בטוחה שאת צודקת בקשר להכל, שפשוט אין טעם לדבר איתך. המחקר שטויות (ובכלל כל מה שאת לא מקבלת שטויות), אנחנו לא צריכים בשר (סתם יש לנו שיניים ומערכות פנימיות שמותאמות לזה), בדים סינטיים זה איכותי ואפילו מועיל לגוף ואם מגדלים פרה בתנאים אידיאליים, ואז רוצחים אותה, זה הרבה יותר טוב. הסכמתי איתך
. יום טוב

ס א י

New member
בקשר למה שכתבת בב'

אז ביצי חופש זה גם התעללוץ..בעקרון...התרנגולת הטילה ביצה..למה אנחנו צריכים לקחת לה אותה!? היא שלה וזהו....היא ממש לא מרגישה מאושרת מזה שלוקחים לה ביצים..חוץ מזה..בביצי חופש שמים לה אור למעלה חזק כדי שיחשבו שכל הזמן בוקר והן יטילו ......הן מטילות רק בוקר..זה לפחות מה שקראתי.. ואממ..אני לא טבעונית..זאת השאיפה שלי..אבל אני לא מצליחה מבחינה נפשית לסגל את עצמי לוותר על כל המאכלים שיש בהם ביצים וכו' כך שנכון לכרגע אני לא טבעונית..עוד חודש אני כע...:p

BlackUnicorn

New member
כן אבל כמו שאמרתי הכל צריך להיות

במידה.. זו השיטה הכי הומנית שאפשר כדי למנוע סבל מיותר בתרנגולות. בכל מקרה לא נראה לי שהתרנגולות דוגרות על ביצים שאינן מופרות... לגבי האור - לא נראה לי אבל יכול להיות..

armona2

New member
תלונה על קסטרו

תמיד אני רואה מחירים באינטרנט ושאני מגיע לחנות של קסטרו בקניון בב"ש יותר יקררר זה ממש גועללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

Endlessoul

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה לגמרי. אכילת בשר שהיא כל כך 'טבעית' בעיני כולם היא הדבר האחרון שאפשר לומר עליו 'טבעי'.

m a a y a n 2 0

New member
אני איתך בכל מה שכתבת אבל עדיין

אני לא אקנה בקסטרו. 1. תאכלי בשר ושיהיה לך בתאבון. לאף אחד אין זכות להכנס לך לצלחת! 2. תלבשי עור. מוצרי עור הן ממילא לוואי של תעשיית המזון וזה מיחזור מקסימלי של תוצרת משומשת מלכתחילה. יותר מזה, בזכות העובדה שעור זה מוצר כ"כ עמיד ויקר- סביר להניח שתלבשי אותו הרבה יותר זמן מאשר כל תחליף סינטטי, משמע: פחות זבל ופחות בזבוז. אבל הכי חשוב: 3. פרווה אמיתית זה רוע: מגדלים בעלי פרוות בתנאים מזויעים לשם מטרה אחת והיא לקרוע את עורם מעליהם בעודם בחיים.זה אכזרי ומרושע ונגרם מבצע כסף ותו לא. מי צריך פרווה אמיתית בכלל בחורף הישראלי? זאת אופנה בלבד ולשם אופנה לא צריך להרוג. זה מה שעושה את קסטרו לא בסדר וזאת הסוגייה היחידה שצריכה לעלות בפורום זה.

מסכימה לגבי החורף הישראלי

בשיראל אין צורך ממשי בפרוות (לעומת זאת באירופה, רוסיה וארה"ב דווקא יש ועוד איך). זה בעיקר לצרכי יופי.

victoria777

New member
גם באירופה לא בהכרח

כשהייתי קטנה וגרתי באוקראינה,אהבתי מאוד לצאת החוצה כשירד שלג.היה לי מעיל מפרווה סינטטית ולא קפאתי מקור.

אין צורך, אין צורך...

בעולם מלא בטכנולגיה כמו שלנו, אני בטוחה שכבר הומצאה ההמצאה שתחמם אנשים בחורף מלבד פרוות, גם בארצות הקרות יותר.

Ne§t£A Gi®L

New member
news flash

עור החיות שמשתמשים בהם במשק לצרכי אכילה, לא מגיע לשוק העורות והפרוות או ההפך. אין שום קשר בין השניים.

m a a y a n 2 0

New member
אפשר לדעת מה המקורות

מאחורי ההכרזה הנחרצת הזאת? כיוון שעל פי לפחות שני מקורות* שקראתי בנושא יצרני עור קונים את חומרי הגלם שלהם מחוות תעשיתיות. *המקורות שלי הם: הספר "שנת הבשרים שלי" (מומלץ!!!) :http://www.amazon.com/gp/product/0140280464/104-6928428-2703920?v=glance&n=283155&n=507846&s=books&v=glance ,www.vegsource.com על סמך מה את מבססת את ה"מבזק חדשות" שלך??

ס א י

New member
לוואי של תעשיית המזון?!

האמתי שבדרך כלל בע"ח בתעשיית המזון חולים במחלות עור ככה שלא ניתן לשימוש... פרווה, אכילת בשר,עור...אני רואה את הכל באותה מידה.. גם עור זה לשם אופנה בלבד..יש מספיק נעליים\בגדים ללא עור....

למעלה