קסטרו מגעילים!

קסטרו מגעילים!

קסטרו רוצחים ומגעילים! הורגים חיות בשביל בגדים!!! גועל נפש!! איפה האהבה לחיות? בשביל בגדים הורגים בחיים אני לא יקנה בקסטרו כי הם רוצחים!!!!!!!!!1

HuGo Hell

New member
אמ, אין קצת הבדל בין.. ../images/Emo1.gif

הריגת חיות לצריכת מזון לבין הלבשה? :X אני אישית בחיים לא אקנה דברים מעור או פרווה אמיתית. אבל אני כן אוכל בשר (אם כי הרבה סיגוי בשר אני לא) מה שכן, אם יהיה משהו יפה בקסטרו, אני לא לא אקנה משם

Duplla

New member
מה דעתכם

למה בעצם לקנות דברים שאפשר להסתדר מצויין בלעדיהם? למשל למה ללכת עם חגורה מעור אם יש מלא חגורות, לא פחות טובות, מחומרים אחרים.. ולמה לאכול בשר אם יש כל כך הרבה דברים טעימים ובריאים לאכול. שתי הדוגמאות הן דומות, כי בשני המקרים אפשר לבחור מה לקנות ועם זאת לא לגרום סבל לאף אחד. הגיוני,לא?

וואי התחלנו

למה? כי נילון וכל תחליף עור אחר נראה נורא, מרגיש נורא, מתפרק מהר ולא איכותי. וזה שמהו שחשוב לי כשאני קונה את הבגד. למה? קודם על כי בשר זה טעים. דבר שני בוא נעזוב את זה שזה אינסטינקט לאכול בשר (האדם הקדמון וכו'), נעזוב את זה שלפי הדת אנחנו אמורים לאכול בשר (אני אישית לא מאמינה, אבל מ שמאמין בה' ובתנ"ך יודע שהוא יכול לאכול בשר ואין רע בזה), זה פשוט משהו שהגוף שלנו צריך (לא בא לי להיות חולה במחלות דם שונות)- כל התחליפים האלו (שעזבי שטעימים כמו בשר הם לא) גם כן לא הכי בריאים בעולם... למה? כי בדים סינטטיים גורמים לשלל בעיות בגוך משום שלא מאפשרים מעבר אלקטרונים מהגוף לאדמה. דבר שנחשד כגורם למרבית המחלות שלנו, בין היתר גם לסרטן. לכן אפילו *ממולץ* ללבוש צמר, עור וכו'... את יכולה לקרוא לי אטומה או בכל כיוני אחר שכבר זכיתי מחברייך אוהבי החיות (ומסתבר שונאי אדם), אבל אני הולכת בדרך הטבע.

merlin888

New member
את טועה

בשר זה לא משהו שהגוף צריך. אפשר גם להסתדר בלי בשר, והוכיחו את זה מדעית. וחוץ מזה בשר זה לא בריא!

Prozaccc

New member
זה בריא כל עוד אוכלים

את זה במידה, בכמויות נכונות, ולא יותר מדי.

עובדה שכל הצמחונים מתחילים לאכול

בשר, כי חסר להם ויטמין B12 בגוף ויש להם המוגלובין נמוך בדם- בשר זה בריא בכמות מסויימת כמו ירקות ופירות

עובדה? שכל הצמחונים? לאכול בשר?

לא, זו לא עובדה שכל הצמחונים מתחילים לאכול בשר. ממש לא. עובדה - לא. כל הצמחונים - ממש לא. מתחילים לאכול בשר - לא! יש אנשים שיסכימו למות, רק לא להתחיל לאכול בשר כדי להמשיך לשרוד. יש תחליפים, ויש דרכים להיות צמחוני. וזה שכל אחד קם ומחליט שהוא צמחוני בלי לבנות לעצמו תפריט נכון, זה לא אומר שצמחונים צריכים לאכול בשר, ובטח לא אומר שזאת עובדה שכל הצמחונים מתחילים לאכול בשר. ואני בדרך כלל לא מאלה שיבזבזו זמן מהחיים שלהם להפוך אנשים אחרים לצמחונים, אבל אני כן אתערב כשמישהו יגיד כזה דבר לא נכון. אבל בואו לא נהפוך את הפורום הזה לפורום זב"ח...

ס א י

New member
סליחה?!!?איך הגעת למסקנה הזו?!

אני צמחונית 5 שנים ואני בריאה יותר מחצי האנשים שכן אוכלים בשר.. לידעתך הרבה...ואני מבינה שאת לא יודעת..אז אני אגיד לך.. מה שחשוב בבשר זה החלבון שבו...את החלבון הזה אפשר לקבל גם דרך אוכל אחר שהו אלא בשר...הגוף שלא ל-א-א מבדיל בין חלבון מהחי לבין חלבון צמחי...ככה שאל תבואי ותגידי דברים בלי שאת יודעת יותר מדי..תודה

לא רק חלבונים...

זה גם ברזל, ו-B12, וגם אותם אפשר להשיג במאכלים אחרים. בגלל זה חשוב לבנות תפריט נכון, חשוב לאכול נכון כדי לא להגיע למצב שצריך ויטמינים מלאכותיים.

merlin888

New member
אני צמחונית כבר

4 שנים ולא התחלתי לאכול בשר! ואמא שלי 11 שנים. העניין הוא שצריך להפסיק לאכול בשר בהדרגה ולא בבת אחת, כי אם מפסיקים בבת אחת אז יורד ה בי 12.

victoria777

New member
מה הקשר מחלות דם?

אני צמחונית שנתיים ואין לי שום מחלות דם.(וגם לא מחלות אחרות שנגרמות כביכול בגלל חוסר צריכת בשר)

לא אמרתי בהכרח

אבל האפשרות לאנמיה למשל, עולה. ברור שלא אמורים לצרוך בשר אדום בכמויות של פיל תורכי, אבל לאכול במידה זה כן טוב לגוף ואפילו נחוץ. העובדה שיש תחליפים מצביעה על כך שהוא נחוץ לנו, אחרת לא היה צורך בתחליפים.

victoria777

New member
אנמיה נגרמת כתוצאת מחוסר ברזל

וישנם מזונות צמחיים שמכילים ברזל בכמות גדולה.

למעלה