קובי VS שאק VS דאנקן

Oxycodone

New member
חח אני הולך לישון , אבל

שתבין טוב בצורה ברורה ! עובדה : הלייקרס לוקחים אליפות כאשר : יאו נפצע, גארנט נפצע , נלסון נפצע, מוטמבו נפצע, מגקריידי נפצע, כאשר מנעו מהם פגישה עם קליבלנד ובוסטון עובדה או לא ? עובדה : אורלדנו נתנו את האליפות לליייקרס ! ע-ו-ב-ד-ה הבנת ? הם היו יותר טובים והפסידו אז הלייקרס הם לא ווינרים הם מזליסטים עובדה : אם קורנטי ליי היה שם אחד מהלייאפים במשחק 2....והאוורד או טורקולו היו קולעים 2 קליעות עונשין היה 3-1 לאורלנדו עובדה : גאסול הגיע ללייקרס בטרייד הזוי ונתון למחלוקת - עובדה או לא ? השארה : אם לסטיב נאש לא היה דימום מהאף פינקיס היו מנצחים את משחק 2 ....... השארה : אם לא היו מורחקים שחקני פיניקס הם היו מנצחים את משחק 4... השארה: בסדרה חוזרת של 7 משחקים בלי שיפוט שגוי במשחק 3 פיניקס היו מנצחים השארה : פיניקס היו עוברים את הגאז וקליבלנד עובדה : במשחק 5 ו6 הספרס שיחקו יותר טוב וניצחו עובדה : במשחק 6 פיניקס בהרכב מלא הפסידה לספרס עובדה או לא ?

yoavj1

New member
כמה נוח להסתכל על הדברים כך

אתה לא יודע מה היה קורה עם הוא היה שם את הלייאפ. אולי הלייקרס היו עולים במוד אחר למשחק 3 ומביסים ב 20 הפרש? אולי אורלנדו היו באים שאננים? אולי אם טורקוגלו היה קולע את כל העונשין המשחק היה מתפתח אחרת? אתה חושב שבסדרה של 7 משחקים, יוסטון עם מקריידי, מוטמבו ויאו (מקריידי נפצע הרבה לפני הפלייאוף, ויוסטון שיחקה יותר טוב בלעדיו) היו מנצחים את הלייקרס? בקשר ל"עובדה" שאורלנדו נתנו ללייקרס את האליפות - אני מניח שאתה לא טוען שהם מכרו את האליפות, לכן אם אורלנדו עשו טעויות טיפשיות זאת בעיה שלהם ובגללן לא מגיע להם לזכות באליפות. אם אם הפסידו משחקים בשלומיאליות, כנראה שהם לא מספיק טובים/מנוסים (שמבחינתי כאמור זה אותו דבר) כדי להיות אלופים. בקשר לפגישה עם בוסטון וקליבלנד - אי אפשר לשחק נגד כולם. ככה עובדת השיטה ב NBA. לדבריך אורלנדו יותר טובים מבוסטון והקאבס, לכן הלייקרס לא קיבלו יריבה נוחה. איך אתה מבדיל בין ווינרים למזליסטים? אם אתה רוצה לשבח אז זה ווינריות ואם לא אז זה מזל? ככל שאני רואה את זה, בכל סיטואציה שלשה שמשווה את המשחק 5 שניות לסוף זה ווינריות ולא שום דבר אחר, במיוחד כשזה בא מווינר מוכח כמו פישר. אתה ממשיך להתחמק מהסיבה לויכוח הזה - אתה הצהרת שאין "אם" בכדורסל, ואתה ממשיך להשתמש בו. תחליט - יש או אין "אם"? יש טעם לדבר על "מה היה קורה אילו?", או שרק כשזה נוח לך? ואגב, פיניקס ניצחו במשחק 4. ההרחקה הייתה במשחק 5. גם האף השבור היה במשחק 1 ולא 2, בו הסאנס דווקא כן ניצחו. ההשערה שהם היו עוברים את הג'אז ואת הקאבס כלל לא רלוונטית, לא לדיון שלנו ולא לדיון עם אורן. אורן טען רק שהספרס לא היו זוכים באליפות, וזה היה נכון גם אם הסאנס היו מפסידים לג'אז/קאבס. אתה ממשיך להתחמק מהסיבה לויכוח הזה - אתה הצהרת שאין "אם" בכדורסל, ואתה ממשיך להשתמש בו. תחליט - יש או אין "אם"? יש טעם לדבר על "מה היה קורה אילו?", או שרק כשזה נוח לך? בקשה אישית - אם אתה עונה על ההודעה הזאת, תענה קודם על הפסקה הזאת ורק אז על שאר ההודעה שלי. לסיום, השערה: בסדרה חוזרת של 7 משחקים בלי שיפוט שגוי ב2002 סקרמנטו היו מנצחים.

Oxycodone

New member
אין אם בכדורסל

הסדרה של הספרס זה אם - אם לנאש לא היה נפצע האף והוא היה משחק עוד מספר דקות.......אם לא היו מורחקים להם 2 שחקנים.....אם לסבתא היו גלגלים בלה בל בלה.......בסדרה של אורלנדו מדובר על עובדות מהלכים שיצאו במזל רע החוצה. קורנטי לי 0.4 שניות לסוף לייאפ שמנצח משחק , טורקולו מחטיא 3 זריקות עונשין במאני טיים לא דווויט האוורד טורקולו. נלסון עושה עברה על פישר ושולח אותו רק ל 2 מהקו - פה זה לא אם מה היה קורה..........פה זה פשוט היה צריך לקרות והיה מנצח את המשחק ולא קרה בגלל חוסר מזל שאי אפשר להסביר , אתה רוצה לקרוא לזה ווינריות של הלייקרס ? סבבה אני לא. בסדרה של סקרמנטו אין מה לדבר בכלל : משחק 4 סקרמנטו הובילו ב20 30 הפרש...והשופטים הוציאו את כל השחקני חמישייה שלהם בעברות שלא היו ולא נבראו...וולקר זרק שלשה מהחצי אחרי הזמן.......לא מדובר פה בסדרה של הספרס של 4-3 שריקות שנויות במחלוקות..לפחות 10-12 זריקות למשחק ,.במשך כל הסדרה ובמשחק מספר 4 החזירו את הלייקרס בכח.......ושלא נדבר על משחק ה6 המפורסם - פה זה גם לא אם כי יש לך עובדות זה מצולם ומתועד פה זה עובדה האליפות הזו שיייכת לסקרמנטו שהייתה טובה לאורך כל הסדרה, ו אפילו שהוציאו את הגבוהים שלהם ברמאות גם המחליפים שלהם המשיכו ונתנו פייט וכמעט ניצחו גם את השופטים וגם את הלייקרס.

yoavj1

New member
טורקוגלו החטיא את העונשין בערך 3 דקות לסוף

אי אפשר לדעת איך זה היה מתפתח. גם עם פישר, אם היו שולחים אותו לקו יכול להיות שהוא היה מחטיא את השניה, לייקר היה לוקח את הריבואנד וקולע. גם עם הליי אפ יכול להיות שזה היה משנה את תוצאת המשחקים הבאים. ואגב, הליי אפ הזה לא עד כדי כך שערורייתי. הייתה לו פחות מחצי שניה, והוא גם לא בא בזווית מאוד נוחה. להחטיא עונשין בלחץ זה לא "מזל", זה חוסר נסיון/לוזריות. לא לעשות עבירה זה לא "מזל", זה טפשות. גם עם סקרמנטו זה עדיין נשמע לי כמו השערות. איך אתה יכול להוכיח שבסדרה חוזרת הם היו מנצחים, ולמה זה שונה מסאן אנטוניו-פיניקס? בכל מקרה, אם אין "אם" בכדורסל, אל תכנס גם אתה לספקולציות מה היה קורה אילו, גם אם לדעתך זה היה מאוד קרוב להתרחש. לפחות תהיה קצת עקבי. בכל מקרה, כאן אני מסיים את הויכוח הזה. אם קשה לך להבחין איפה עובר הגבול בין "אם"/השערה לבין עובדה, אז זאת בעיה שלך.

Oxycodone

New member
כן ממש

פישר היה מחטיא זריקה אחת ולייקרס לוקחים ריבאונד ? אתה חי בסרט או מה ? אני בעבודה עכשיו איו לי כח לחפש אבל יש וידאו של משחק 4 ומשחק 6 של הקינגס גם את משחק 4 וגם את 6 הם קיבלו בזכות השופטים והיו יותר טובים. לפחות תודה שהאליפות של 2002 גנובה גם זה לא ? רוצה לחושב שהלייקרס שלך מעולים ואלופים ? סבבה שיבושם לך מבחינתי 2002 שייכת לקיגס והאליפות הזו לאורלנדו מגיק

yoavj1

New member
אני רק אומר שאי אפשר לדעת מה היה קורה

אם היו עושים עבירה, אם ואם ואם ואם... מה ההבדל בין האליפות של הלייקרס ב 2002 לאליפות של הספרס ב 2007? למה אצלך האליפות היא של הקינגס אבל ב 2007 אי אפשר לדעת? בכל מקרה, העובדות הן כנראה בצד שלי. האליפות ב 2002 היא של הלייקרס, וכנראה גם של 2009. אם בעולם שלך האליפויות הלכו לקבוצות אחרות אז סבבה, אבל תזכור שזה רק בעולם שאתה בנית. בעולם האמיתי, שמתבסס על עובדות, האליפויות הן של הלייקרס (כנראה גם השנה). ואגב, התסריט שפישר מחטיא אחת ולייקרס לוקחים ריבאונד לא מאוד דימיוני. הלייקרס לקחו 10 אפנסיב ריבאונדס במשחק, והגיוני שהם יקחו עוד אחד. נכון, סביר להניח שאם היו מבצעים עבירה זה לא היה קורה, אבל זה תסריט אפשרי בהחלט. בכל מקרה, זה לא קרה והלייקרס ניצחו. אני יכול להבין מאיפה אתה אומר שלקינגס מגיעה האליפות ב 2002, כי לדבריך הם הפסידו מסיבות שלא תלויות בהם (השופטים). אבל המג'יק הפסידו רק בגלל שטויות שלהם! למה לא להחשיב אותן? אתה לא יכול לבחור אלופה כרצונך. תתמודד עם העובדות כמו שהן.

Oxycodone

New member
כנס לפה

תראה את הוידאו הזה http://www.youtube.com/watch?v=VhlGYvIMPgQ&feature=relatedו זה משחק 6 וזה הוידאו של משחק מספר 4 http://www.youtube.com/watch?v=wVfZ-CU-bx0 ואת הוידאו הזה מדקה 2:33 אם אחרי כל זה אתה אומר שהאליפות של הלייקרס ולקרוא להם ווינרים.......אז סבבה גם אני ווינר ! גם אני יכול לקחת אליפות nba עם השופטים יתנו 30 שריקות לטובתי....ב2007 היו רק מספר שריקות שנויות במחלוקות הספרס פשוט יותר טובים ראבאק! אם אתה רציני תעשה טובה תסתכל ב2 הקליפים ואז תענה

yoavj1

New member
זה לא מעניין אותי מה קרה שם

אתה טוען שבגלל שיפוט שגוי האליפות נגנבה מהקינגס, אבל כשזה מגיע לסאנס פתאום "אי אפשר לדעת מה היה קורה". שוב, אני מצפה ממך לקצת עקביות. ואני דיברתי על הלייקרס כווינרים השנה, במיוחד יחסית למגי'ק שפעם אחרי פעם עושים שגיאות טפשיות במאני טיים (לא שזה אומר ששנים שעברות הלייקרס לא היו, פשוט דיברתי ספציפית על השנה). בכל מקרה, אתה ממשיך לפספס את הנקודה העיקרית שלי. אתה לא יכול במקרה אחד להגיד שאין טעם לעסוק במה היה קורה אילו, ובמקרה שני לעסוק בזה שוב ושוב בפורום. גם אם לדעתך מקרה אחד יותר "חמור" מהשני, עדיין בבסיס הם אותו דבר.

Oxycodone

New member
נו מה אתה לא מבין ?

כי בסדרה של הספרס היו רק כמה שריקות שנויות מחלוקת אם ראית מה שקובי שושן ענה לאורן ? פה כל הסדרה הייתה שגויה - 10-15 טעויות למשחק - צפית בקטעי וידאו ועדיין לא הבנת ? אם הייתה סדרה מחדש הכל היה יכול לקרות אבל בסדרה הספציפית הזו הקינגס היו יותר טובים אפילו אוהדי הלייקרס מודים בעצמם בתגובות של הקטעי וידאו שזו הייתה הסדרה הכי מגעילה אי פעם ושהם נגעלים מהקבוצה ואתה עדיין מכחיש ?

Orenseg

New member
מה זה משנה, מה קובי שושן כתב לי?

הוא כתב הרבה שטויות. הוא כתב פעם שברוס בואן "הגבר" בכלל לא מתכוון לפצוע שחקנים ושה"כוסיות" האלה פשוט נוחתות לו על הרגל. הוא גם כתב שבואן בכלל לא אחד השחקנים המלוכלכים בליגה, אבל אנחנו (צופי הכדורסל, העיתונאים ושדרי ESPN/TNT) עשינו ממנו כאלה. קח את הדברים שלו בערבון מוגבל. צפה בקטע הוידאו שהעליתי ותבין שהמשחק היה עשוי ללכת לכיוון של הסאנס אלמלא שריקות ברורות שהלכו לכיוון הספרס והיטו את המשחק.

Orenseg

New member
לא מכניס לך שום מילה לפה

הכל הודעות שלך, ואפילו מאותו השרשור. 2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=120752439 target=_blank rel=nofollow>1 2

אם אתה רוצה לצטט אותי תצטט כמו שזה

אתה מחבר דברים ובכך מוציא דברים מההקשר שאני דיברתי עליהם ואתה מוסיף מילים משלך כדי להוציא את דבריי באופן מצחיק.

Orenseg

New member
וואלה, צודק

לא הייתי צריך להוסיף מילים משלי כדי שדבריך יצחיקו. גם הציטוטים המקוריים היו עושים את העבודה.

yoavj1

New member
ואגב, איך אתה יודע שהקינגס היו מנצחים

את ניו ג'רזי? אולי האליפות צריכה להיות שלהם?

Oxycodone

New member
ניו גרזי קיבלו צאנס

הם התמודדו עם הלייקרס והפסידו הקיגנס היו הקבוצה הכי טובה בליגה בזמנו

yoavj1

New member
בוא נחזור טיפה אחורה

"חוץ מזה מי אמר שהסאנס בכלל היו עוברים את יוטה בגמר המערב ? או מנצחים את לברון בגמר ?" אז על אותו משקל, מי אמר שהקינגס היו עוברים את ניו ג'רזי?

Oxycodone

New member
כל מי שמבין כדורסל

ואיך ראית את 2 הוידאו האלה ואתה עדיין אוהד את הלייקרס ? לא מגעיל אותך ?

yoavj1

New member
מגעיל?

אם השיפוט שגוי, תאשים את השופטים, לא את השחקנים. אלא אם יש לך הוכחות בלעדיות שהלייקרס קנו את השופטים? בקשר לקינגס - כמו שאתה לא יכול לדעת אם הפיניקס היו עוברים את מי שהם היו צריכים, כך אתה לא יכול לדעת אם הקינגס היו עוברים את מי שהם היו צריכים. אולי כן, יכול להיות שסביר שכן, אבל אי אפשר להיות בטוחים ב 100%.

Oxycodone

New member
עדיין

בין הסדרה לפיניקס לקינגס יש הבדל מהותי אם לא ראית את זה בקטעי וידאו קטונתי מלהסביר... וכן הם מגעילים בראיון אומרים לשאק מה הוא חושב על השיפוט והוא אומר שהוא ימשיך לשחק אגרסיבי.. למרות שהוא יודע שהוא שיחק מלוכלך וניצל את השיפוט לטובתו. אלוף אמיתי כמו גורדן לא היה גאה בטבעת הזו פישר היחיד שעוד הרים יד לעברות שהוא עשה והשופטים לא שרקו ומה קשור עם הקינגס היו עוברים את הנטס או לא ? הלייקרס לא היו צריכים להגיע לגמר

למעלה