קובי VS שאק VS דאנקן

yoavj1

New member
וואו, ממש אין עם מי לדבר

מקרה 1: אורן אמר שהאליפות ב 2007 לא אמורה להיות של דאנקן, כי הספרס היו אמורים להפסיד לפיניקס. אתה כנגדו טענת: "חוץ מזה מי אמר שהסאנס בכלל היו עוברים את יוטה בגמר המערב ? או מנצחים את לברון בגמר ?" מקרה 2: אתה אמרת שהאליפות ב 2002 שייכת לקינגס ("מבחינתי 2002 שייכת לקיגס"). אני טענתי שאי אפשר לדעת אם במקרה שהקינגס היו עוברים את הליקרס הם היו עוברים גם את ניו ג'רזי, ואתה אמרת שזה לא קשור. אתה באמת לא רואה את הסתירה העצמית שלך בין שני המקרים? בכל מקרה, אם השיפוט הוא חד צדדי, זאת אשמת השופטים ולא השחקנים. אני לא מצפה מקבוצה שהשיפוט הולך לטובתה לשחק יותר רך או משהו כזה.

Oxycodone

New member
אתה מוציא את דברי מהקשרם

ב2002 האליפות נגנבה מהקינגס או הלייקרס הגיעו ברמאות לגמר, אם ראית בקטעי וידאו עשרות פרשנים ואנשי כדורסל אמרו שזו אחת הסדרות הכי מתוקנות שהם ראו. בסדרה נגד הספרס אמרתי שהספרס שיחקו יותר טוב והגיע להם זה שאורן חושב שהסאנס היו עוברים אותם אני לא מסכים עם זה, הספרס היו יותר טובים מהפיניקס והשופטים טעו לשני הצדדים, הספרס מנקנקים את פיניקס שנים לא משנה מי מה מו הספרס תמיד ינצחו את פיניקס !! תמיד תמיד ! זהו הבנת ? ב2002 אם ראית ואתה עדיין גאה באליפות הזו ? או שאתה עיוור או סתם אוהד צלחות, מה קשור מה היה עם הנטס ? שתהיה אליפות לספרס הטבעת הזו של הפייקרס מגוחכת כמו הטבעת הנוכחית

yoavj1

New member
בלה בלה בלה

כל קשר בין ההודעה שלי (הקודמת) להודעה שלך מקרי בהחלט. אני לא אמשיך להצביע על הסתירות הברורות בדברים שלך, אתה פשוט מתעלם ממה שאני אומר וחוזר על אותה מנטרה של "הלייקרס מושחתים האליפות היא של הקינגס הספרס תמיד מנצחים את הסאנס בלה בלה בלה". לא ראיתי את הסרטונים שהבאת, כי הם ממש לא רלוונטים לויכוח. אני גם לא צריך לראות אותם, כי אם אתה טוען שללייקרס לא מגיע גם לזכות השנה אז אין לי טעם להתווכח איתך.

Oxycodone

New member
ואו

אם לא ראית את הסרטונים אז אין טעם על מה לדבר....הסרטונים האלה הם בימוי של מהלך מהלך ועובדות......רואים שם בדיוק מה היה. כמו סרט דוקומנטרי על הסדרה הכי שערוריירתית אי פעם בליגת הכדורסל הטובה בעולם.....אם אתה בחרת לא לראות ואתה עדיין מתווכח. אז על מה מדברים בכלל ? תראה ואז תדבר. ומה אתה רוצה הציטוט שציטט הוא האמת ועובדה לכל דבר תשאל אפילו את רגי מילר הוא יגיד לך בדיוק ככה חח " האליפות של 2002 היא שחיטות ועוול שנעשה לגינקס..והספרס תמיד מזיינים את פיניקס תמיד תמיד תמידדדדדדדדד" מה לא ברור בזה ?

Oxycodone

New member
בקשר לביינום

הוא היה מכונת פאולים לפני ואחרי הפציעה ככה שזה לא קריטי

yoavj1

New member
אתה רציני?

הוא פרח לפני הפציעה שלו. הוא היה פחות או יותר השחקן השלישי בחשיבות בלייקרס, ואז הפציעה שלו הפכה אותו להרבה פחות רלוונטי. בעונה הרגילה הוא קלע 14.3 למשחק ב 56% לעומת 6.3 ב 47%. בקשר לפאולים, בעונה הרגילה הוא ביצע 5.1 פאולים פר 48 דקות לעומת 9.1 בפלייאוף.

Oxycodone

New member
אני מדבר על פלייאוף

הוא הוכיח פעם שהוא יעיל במשחק פלייאוף ? וסדרת פלייאוף ? לא אתה באמת חושב שזה היה משנה אם הוא היה משחק נגד בוסטון ? ברור שבמשחק רגיל הוא יקלע 14 כי יתנו לו בפלייאוף אני לא חושב שהוא כל כך משמעותי עדיין בגלל החוסר נסיון ולא בגלל הפציעה.

yoavj1

New member
מתי רצית שהוא יוכיח את עצמו?!

בעונה שעברה הוא היה פצוע, בעונה לפני זה הוא שיחק 11 דקות בממוצע ב 5 משחקים וגם אז ביצע "רק" 6.1 פאולים פר 48 דקות או ב 05/06 שהוא שיחק 2 דקות סה"כ? אני לא יודע מה היה קורה אם הוא היה משחק נגד בוסטון. יכול להיות שהסדרה הייתה יותר צמודה, יכול להיות גם שהלייקרס היו מנצחים ויכול להיות שזה לא היה משנה. הכל זה ספקולציות בלי גיבוי. מה שברור הוא שלא תמיד נפצעים השחקנים שמשחקים נגד הלייקרס, אלא גם אצל הלייקרס יש לפעמים פציעות שפוגעות בהם. ככה זה כדורסל.

Orenseg

New member
ומה הקשר לשנים האחרות?

הסאנס במתכונת של הראן&גאן והסמול-בול (לפני קר ושאק) הודחה בסה"כ פעמיים מול הספרס, וב2005 הם לא היו מספיק בשלים לאליפות. אתה טוען שהשופטים דפקו את הקינגס כששיחקו מול הלייקרס, אבל על אותו המשקל אפשר לטעון שגם ב2000 וגם ב2001 הלייקרס הדיחו את הקינגס - אז למה ב2002 זה היה שונה גם בלי השיפוט? אם משחק 3 לא היה מוטה (כשאמארה סטודמאייר משחק יותר מ21 דקות, כשבואן מקבל פלגרנט 1 או אפילו נזרק מהמשחק עם 2 על הבעיטה לביצים של נאש, כשהספרס הולכים פחות לקו והסאנס מקבלים יותר שריקות שהגיעו להם) הוא היה נגמר בפחות מ7, ולסאנס היה סיכוי ממשי לנצח. אני לא כותב שהסאנס נראו כמו הקבוצה הטובה יותר, כי דונהי לא נתן להם לרוץ ולהראות את זה (היה למשחק קצב בלתי נסבל עם השריקות שעצרו אותו בכל פעם) - אבל לדעתי הם היו צריכים לנצח את המשחק. במקרה כזה הסאנס היו מובילים על הספרס ב3-1 בסוף משחק 4 (הספרס שיחקו באינטנסיביות מלאה אבל לא הצליחו לעצור את נאש עם +17 ברבע האחרון), אחרי שלקחו את שני משחקי החוץ, וחוזרים למשחק 5 בפיניקס עם שלוש הזדמנויות לגמור את הסדרה. זה בכלל לא משנה שזה היה חצי גמר המערב. אלה היו שתי הקבוצות עם המאזנים הטובים בליגה (לאחר ההדחה של המאבס) והג'אז או הווריורס מהצד השני של חצי גמר המערב לא יכלו לאיים עליהן. אף קבוצה מהמזרח לא יכלה לאיים עליהן, בטח לא הקאבס 06/07. היה די ברור שמהסדרה הזו תצא האלופה הבאה, והסאנס היו צריכים להיות שם. אגב, עוד לא סתרת את הטיעון שלי מלכתחילה. טענתי בהקשר של ההודעה שלך, שדאנקן לא היה צריך לזכות באליפות הרביעית שלו. אין קשר לסיכויי ההצלחה של הסאנס מול הקאבס והג'אז, ומידת ההצלחה במקרה כזה. אם הסאנס היו עוברים את הספרס (מה שלדעתי היה קורה אלמלא דונהי+ההשעיות) דאנקן לא היה לוקח את האליפות הרביעית והיה נשאר היום עם שלוש.

Oxycodone

New member
איך הגעת ל3-1 לפיניקס חח אתה מפנטז

קודם כל מה זה רק פעמיים ? הספרס העיפו אותם ב2005...ובשנים האחרונות הם קורעים אותם אפילו שהם קבוצה זקנה כבר פשוט תתמוד עם זה פיניקס לא מדגדגים לספרס......זה כמו שדטרויט תמיד מנצחת את אורלנדו ? ככה זה פיניקס נגד טים דאנקן. איך הגעת ל3-1 עם המשחק לא היה מוטה ? משחק ראשון הספרס ניצחו ? נכון או לא ? זה שנאש קיבל מכה באף ולא יכל לחזור כמה דקות בגלל דימום זה אומר שמגיע נצחון לפיניקס אתה רציני ?! מה זה קשור בכלל זה המשחק זה כדורסל וזה מה שקרה...ואם הוא היה משחק ומאבד כדורים או מחטיא זריקות? מה זה הקשקוש הזה ? את משחק 3 השופטים היטו ...לא שחקני הספרס.......ככה שהמשחק הזה היה צריך להיות משוחק מחדש ואז הכל יכול לקרות. במשחק 4 פיניקס ניצחו והשווה את הסדרה...... אחר כך הם הפסידו עוד שני משחקים 5 ו 6 הספרס פשוט היו יותר טובים, נניח שמגיע לפינקיס עוד ניצחון ? אז גם במשחק השביעי הספרס היו מנצחים או שפינקיס אבל אי אפשר לדעת.....אבל קרה מה שקרה והספרס ניצחו ואחרי זה ניקנקו את יוטה ואת לברון לכן זו אליפות רביעית לטים דאנקן. באליפות המדוברת של שאק קובי היה להם חלק גדול מהלכלוך עצמו.....שאק זרק עונשין שהוא דורך על הקו...עשה עברת פלרגאנט..עשה עברות אופנסיב...עברות בריבאונד...קובי שבר למייק ביבי את האף, נחסם נקי וכדומה..לכן לא מגיעה להם האליפות. טים דאנקן לא עשה שום דבר מלוכלך

Orenseg

New member
אה?

ב2005 לסאנס לא הגיע לעלות, הם לא היו מספיק בשלים (בסך הכל העונה הראשונה בעידן נאש) וג'ו ג'ונסון היה פצוע עוד מהסדרה מול המאבס. ב2005 הם לא יכלו לנצח את הספרס. ב2007, לעומת זאת, היה הסיכוי הכי טוב שלהם בעידן נאש. זו היתה הקבוצה הכי טובה והכי שלמה שהם העמידו בעשור הנוכחי. ל2008 אני לא מתייחס, כי זו היתה כבר קבוצה אחרת (קר, שאק, שחקני הרוטציה שנמכרו, ד'אנטוני עם רגל וחצי בחוץ, היל פצוע). אחרי משחק 4 ב2007 הסדרה היתה בשוויון 2-2. את משחק 1 הסאנס הפסידו - יכול להיות שגם אם נאש לא היה נפצע הם היו מפסידים, אנחנו לא יכולים לדעת וזה לא משנה. במשחק 3 הם סבלו משיפוט עוין לאורך כל המשחק ועדיין הפסידו רק ב7 הפרש. אם הם היו מנצחים את משחק 3, בנוסף ל2 ול4 שכבר ניצחו, הם היו מובילים 3-1. זו פנטזיה שלי? אני הוזה? זה בכלל לא משנה לי מי היטה את משחק 3. הספרס נהנו מההפקר של פרשיית טים דונהי, שעדיין שפט במשחק למרות שהFBI כבר עלה עליו ובנה את הקייס נגדו. תאזן את משחק 3, וגם אם תתן לספרס לנצח את משחקים 5 ו6 הם יאלצו לנצח את הסאנס במשחק 7 בבית כדי להגיע לגמר המערב. במשחק 5, בלי דאנקן ובואן (בהתאם לחוקי הNBA היבשים), אני פשוט לא מאמין שהספרס היו מנצחים. שני שחקני ההגנה הכי טובים שלהם, כולל הטופ סקורר/ריבאונדר והמנהיג, בכל זאת שיחקו - וזה נגמר רק בהפרש של 3 אחרי התפרקות של הסאנס ברבע האחרון. אתה יודע מה? אי אפשר לדעת מי היתה מנצחת בסדרה הזו אם הכל היה מתרחש כשורה. כל ההתרחשויות שלא היה להן כל קשר לספורט (פציעות, הטיות והשעיות) מנעו מהסאנס להוכיח שמגיע להם לעלות. הסדרה הזו הוכרעה באופן לא ספורטיבי והספרס נהנו מההפקר. אני מאמין שזו היתה צריכה להיות העונה של הסאנס, זה היה הסיכוי הכי טוב שלהם לקחת אליפות (בטח אחרי שהמאבס הושפלו). בעיני הספרס לא נראו כמו הקבוצה הטובה יותר אבל עלו מסיבות שאין להן קשר לכדורסל. אתה באמת יכול להגיד שדאנקן זכה ב2007 בגלל שהגיע לו יותר? ממש לא אכפת לי שהוא ניקנק את הג'אז והקאבס, הם לא איימו עליו לרגע. קיים סיכוי בכלל לא רע שהוא לא היה נפגש מולן אם הכל היה מתרחש כשורה בחצי גמר המערב. לא אכפת לי שטים דאנקן לא גרם לדונהי להמר על הספרס ולהטות את השיפוט נגד הסאנס. עד כמה שאני יודע, גם שחקני הלייקרס לא שיחדו אף אחד ב2002. אתה טוען שהטבעת השלישית לא מגיעה להם? אני טוען שהטבעת הרביעית לא מגיעה לדאנקן. ___ אגב, בסדרות העונתיות של 2000, 2001 ו2002 הלייקרס ניצחו בכל פעם 3-1. בפלייאוף 2000 זה נגמר ב3-2 ללייקרס, ב2001 זה היה סוויפ 4-0 וב2002 הסדרה השנויה במחלוקת הסתיימה ב4-3 לטובת הלייקרס. הקינגס אפילו לא הגיעו למצב שהם ניצחו סדרה עונתית או סדרת פלייאוף, בשקלול של כל הסדרות זה יצא 6-0 ללייקרס. אפשר לטעון שהלייקרס היו מנצחים במשחק 6 של 2002 גם בלי עזרת השיפוט כי הם קרעו את הקינגס בכל הזדמנות אפשרית...

די כבר לתת נתונים שקריים

טים דונגהי לא הימר בכלל על משחקים בפלייאוף 2007!!! גם במשחקים בהם הוא הימר הוא לא הימר על קבוצה מסויימת אלא על סכום הנקודות במשחק.

Oxycodone

New member
ב2000

הלייקרס הדיחו את פורטלנד במשחק 7 אחרי שפורטלנד כבר הובילו בהפרש גדול ולא ראיתי את הסדרה של 2000 ו 2001 מול הקינגס ומה שונה ? בסדרה של 2002 השופטים הדיחו את הקיגנס ולמרות השיפוט נגדם הם יותר טובים לאורך כל הסדרה סה"כ פיניקס הייתה יותר טובה רק במשחק 2 כל שאר המשחקים היו שקולים והספרס ניצחו ב6 משחקים

Orenseg

New member
לדעתי הסאנס היו טובים יותר ב2007 למרות השיפוט

גם ב2002 וגם ב2007 היו משחקים צמודים. בשתי הסדרות קבוצה אחת נדפקה על שערוריות שיפוט והשניה לקחה אליפות. בשתי הסדרות לא ברור אם הקבוצה שלקחה את האליפות היתה מסתדרת גם ללא השערוריות. איך אתה יכול להפריד בין שני המקרים?

Oxycodone

New member
תגיד מה אתה רציני ?!!

גמר המערב לעומת סמי פיינלס...סה"כ מה היה לפיניקס מה ? משחק שלישי מכור ? אוקיי מה עוד ? 2 שחקנים שהורקחו במשחק 5 ? זה רק 2 משחקים.......היה להם עוד 4 משחקים להמודד והספרס ניצחו אותם, סה"כ גם במשחק 3 היו כמה שריקות לטובת הספרס וכמה לטובת הסאנס כל המשחק הזה היה הזוי. את שאר המשחקים אני לא זוכר טוב אבל אני זוכר שהספרס היו טובים יותר. סקרמנטו שלטו לאורך כל ה7 משחקים.......וכל הסדרה שאקיל והלייקרס עשו אופנסיב קיבלו עברות וקיבלו את משחק 4 ו6 מהשופטים. אני לא מדבר על שריקה או 2 אלא על 10-20 שריקות נגדם כל משחק : הוציאו להם את וובר ודיוואץ במשחק 4 הדביקו את כל החמישייה בעברות עד שהליייקרס חזרו. את משחק 6 בטח אתה מכיר אבל תראה מה קרה במשחק 4 באמצע הוידאו פה http://www.youtube.com/watch?v=wVfZ-CU-bx0

Orenseg

New member
מה הקשר לשלב?

ואם הספרס היו מגיעים מהמזרח ומתמודדים מול הסאנס בגמר הNBA, זה היה משנה? זו סדרה של 7 משחקים ואין שום הבדל מבחינתי. נכון, היו עוד ארבעה משחקים מעבר למשחקים 3 ו5 והסאנס ניצחו את משחקים 2 ו4. במשחקים שלא היו קשורים לשערוריות שיפוט והשעיות התוצאה היתה 2-2. לא מבין על מה אתה מתווכח בכלל.

משחק 3 לא הוטעה ולא בטיח

ה FBI הוכיח שהוא לא הוטעה, תפסיק לשקר את כולם, באותו משחק היו יותר טעויות לטובת פיניקס מאשר לטובת סאן אנטוניו.

Orenseg

New member
בטח, טים דונהי לא היטה את משחק 3

במקרה זה היה המשחק האחרון בקריירה של דונהי, במקרה הFBI מצא בו שריקות לקויות ובמקרה מדינת אריזונה העמידה את דונהי לדין על שני משחקי פלייאוף שהיטה נגד הסאנס ב2007 (כשניצחו את הלייקרס במשחק 4 וכשהפסידו לספרס במשחק 3). במקרה סיימתי לראות את המשחק ההוא והייתי נסער כמו שמעולם לא הייתי לאחר משחק כדורסל. במקרה ביל סימונס כתב את זה על המשחק:
Congratulations to Greg Willard, Tim Donaghy and Eddie F. Rush for giving us the most atrociously officiated game of the playoffs so far: Game 3 of the Suns-Spurs series. Bennett Salvatore, Tom Washington and Violet Palmer must have been outraged that they weren't involved in this mess. Good golly. Most of the calls favored the Spurs, but I don't even think the refs were biased -- they were so incompetent that there was no rhyme or reason to anything that was happening. Other than the latest call in NBA history (a shooting foul for Manu Ginobili whistled three seconds after the play, when everyone was already running in the other direction), my favorite moment happened near the end, when the game was already over and they called a cheap bump on Bruce Bowen against Nash, so the cameras caught Mike D'Antoni (the most entertaining coach in the league if he's not getting calls) screaming sarcastically, "Why start now? Why bother?" What a travesty. Not since the cocaine era from 1978-1986 has the league faced a bigger ongoing issue than crappy officiating.​
הכל מקרי. אבל כנראה שאני לא צריך לצפות ליותר מדי כנות ממי שמשבח את ברוס בואן על כך שהוא "גבר" שעושה עבירות לעניין, ושכל שאר הליגה "סתם כוסיות".

למעלה