אה?
ב2005 לסאנס לא הגיע לעלות, הם לא היו מספיק בשלים (בסך הכל העונה הראשונה בעידן נאש) וג'ו ג'ונסון היה פצוע עוד מהסדרה מול המאבס. ב2005 הם לא יכלו לנצח את הספרס. ב2007, לעומת זאת, היה הסיכוי הכי טוב שלהם בעידן נאש. זו היתה הקבוצה הכי טובה והכי שלמה שהם העמידו בעשור הנוכחי. ל2008 אני לא מתייחס, כי זו היתה כבר קבוצה אחרת (קר, שאק, שחקני הרוטציה שנמכרו, ד'אנטוני עם רגל וחצי בחוץ, היל פצוע). אחרי משחק 4 ב2007 הסדרה היתה בשוויון 2-2. את משחק 1 הסאנס הפסידו - יכול להיות שגם אם נאש לא היה נפצע הם היו מפסידים, אנחנו לא יכולים לדעת וזה לא משנה. במשחק 3 הם סבלו משיפוט עוין לאורך כל המשחק ועדיין הפסידו רק ב7 הפרש. אם הם היו מנצחים את משחק 3, בנוסף ל2 ול4 שכבר ניצחו, הם היו מובילים 3-1. זו פנטזיה שלי? אני הוזה? זה בכלל לא משנה לי מי היטה את משחק 3. הספרס נהנו מההפקר של פרשיית טים דונהי, שעדיין שפט במשחק למרות שהFBI כבר עלה עליו ובנה את הקייס נגדו. תאזן את משחק 3, וגם אם תתן לספרס לנצח את משחקים 5 ו6 הם יאלצו לנצח את הסאנס במשחק 7 בבית כדי להגיע לגמר המערב. במשחק 5, בלי דאנקן ובואן (בהתאם לחוקי הNBA היבשים), אני פשוט לא מאמין שהספרס היו מנצחים. שני שחקני ההגנה הכי טובים שלהם, כולל הטופ סקורר/ריבאונדר והמנהיג, בכל זאת שיחקו - וזה נגמר רק בהפרש של 3 אחרי התפרקות של הסאנס ברבע האחרון. אתה יודע מה? אי אפשר לדעת מי היתה מנצחת בסדרה הזו אם הכל היה מתרחש כשורה. כל ההתרחשויות שלא היה להן כל קשר לספורט (פציעות, הטיות והשעיות) מנעו מהסאנס להוכיח שמגיע להם לעלות. הסדרה הזו הוכרעה באופן לא ספורטיבי והספרס נהנו מההפקר. אני מאמין שזו היתה צריכה להיות העונה של הסאנס, זה היה הסיכוי הכי טוב שלהם לקחת אליפות (בטח אחרי שהמאבס הושפלו). בעיני הספרס לא נראו כמו הקבוצה הטובה יותר אבל עלו מסיבות שאין להן קשר לכדורסל. אתה באמת יכול להגיד שדאנקן זכה ב2007 בגלל שהגיע לו יותר? ממש לא אכפת לי שהוא ניקנק את הג'אז והקאבס, הם לא איימו עליו לרגע. קיים סיכוי בכלל לא רע שהוא לא היה נפגש מולן אם הכל היה מתרחש כשורה בחצי גמר המערב. לא אכפת לי שטים דאנקן לא גרם לדונהי להמר על הספרס ולהטות את השיפוט נגד הסאנס. עד כמה שאני יודע, גם שחקני הלייקרס לא שיחדו אף אחד ב2002. אתה טוען שהטבעת השלישית לא מגיעה להם? אני טוען שהטבעת הרביעית לא מגיעה לדאנקן. ___ אגב, בסדרות העונתיות של 2000, 2001 ו2002 הלייקרס ניצחו בכל פעם 3-1. בפלייאוף 2000 זה נגמר ב3-2 ללייקרס, ב2001 זה היה סוויפ 4-0 וב2002 הסדרה השנויה במחלוקת הסתיימה ב4-3 לטובת הלייקרס. הקינגס אפילו לא הגיעו למצב שהם ניצחו סדרה עונתית או סדרת פלייאוף, בשקלול של כל הסדרות זה יצא 6-0 ללייקרס. אפשר לטעון שהלייקרס היו מנצחים במשחק 6 של 2002 גם בלי עזרת השיפוט כי הם קרעו את הקינגס בכל הזדמנות אפשרית...