פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

ילד רע 16

New member
אין סיבה שיהרגו גם את אמא של עדי ואין סיבה

שגם יזכירו אותה, בדיוק כמו מאור. יכול להיות שהיא כן גרה בבית, וזה יהיה מוזר לנו לשמוע.. כמו שאנחנו לא מכירים את ההורים של מאור.

lital20076327

New member
פרק מושלם...ראיתי במחשב...

אבל למה לא היה כתוב שתיהיה עונה שניה??? ומה זאת החללית הזאת?

Yarinv

New member
../images/Emo58.gif

החללית של החייזרים עליהם תתבסס העונה הבאה.

ילד רע 16

New member
אל תשפטו לפני שאתם צופים.

שלי, עוד לא ראינו כלום. זה הכול. איך אפשר לשפוט בכלל ?

lital20076327

New member
אני לא התכוונתי ל..

אני לא התכוונתי לכתוב את זה ככה..פשוט מיהרתי...מצטערת אם הבנתם אותי לא נכון...התכוונתי לכתוב שאני מאוד מקווה שהעונה תיהיה מעניינת...אבל ההמלצה שלך באמת נכונה..כי את הנפילים שפטתי לפני שצפיתי...הייתי בטוחה שזה משעממם..ולא ראיתי את פרק 1-5 עד שהבנתי שזה מעניין והשלמתי את הפרקים הראשונים...הייתי בטוחה שזה מדבר על ההיסטוריה אז חשבתי שזה ישעממם אותי..אז לא ראיתי..ועכשיו אני בטוחה ב-100000000000 אחוז שזאת סדרה מהממת..אבל הכוונה שלי הייתה שאני לא יודעת אם זה יעניין אותי..אבל הפעם אני כן אצפה..חחח...טוב מקווה שהבנת..ומצטערת שהבנת אותי לא נכון פשוט מיהרתי... -ליטל-

ילד רע 16

New member
עכשיו הבנתי ../images/Emo140.gif

זה נשמע כאילו שפטת לפני ואמרת שזה לא מעניין וזה ישפיע על האם תצפי/תמשיכי לצפות.

Yarinv

New member
יקח זמן

אני מתאר לעצמי שהפרק הראשון אפילו עוד לא עבר עריכה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifזהו, זה נגמר! הסוף!(?)

סיכום הפרק שלי: הפרק היה בנוי היטב, אבל בכל זאת ציפיתי ליותר. ציפיתי ליותר מתח, יותר אקשן, יותר דמעות ופשוט יותר. כנראה שהתרגלתי לשיר שלנו ולסדרות דרמה אחרות שבהן בפרק האחרון כל המתח מגיע לשיא ואז בסוף מתפרק בבת אחת ועובר לרגיעה שסוגרת את כל הדברים. בפרק היום זה לא היה בדיוק כך, מה שהיה באולם הקולנוע היה נחמד אבל ההצצה גילתה את זה כבר. מנשה נהרג, אסף גם (כנראה), ותנו לי רגע להביע על זה: *****תחילת התבכיינות***** ללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא, אסף מת!
לממהההה? למההההה? אני רוצה אותו בעונה הבאה!!
*****סוף התבכיינות***** אחרי נוח הגיע לחללית, הוא סוף סוף הרגיש סיפוק שהוא השלים את העבודה של אבא שלו (אני ד"א מגבה אותו בזה), צורי בנה תוכנית מתוחכמת שתעביר את הכל מהחללית, אבל המחשב הזאת העבירה גם את החמצן (כמו שהיא אמרה: "אוופס" XD) כיוון שהוא נכלל ב"הכל". לבסוף הכל חוזר לשגרה מלבד שנוח מת ואסף מת, אך שלומי חוזר לעבודה וגם לליאה. יובל סגר את המעגל עם עדי ועכשיו הוא בדרגת "גבר" דרגה אחת מתחת למאור
. לבסוף הקטע שכל הבנות חיכו לו: צווורדיייי!!! עדי וצורי רשמית וביחד והייתה גם נשיקה שהוכיחה את זה. ואני חייב לציין את הסוף המדהים, שמראה חללית חייזרים/נפילים נוספת שמגיעה ושומרת פתח לעונה הבאה. זה הולך להיות גדול!!

Yarinv

New member
משהו לא מובן בנוגע לנח/דביר בנדק

בכתבות על העונה השנייה צויין שגם הוא ממשיך לעונה הבאה. אבל הבעיה היא שהוא מת, נחנק למוות מהריק שבחללית. איך בדיוק הוא אמור להמשיך לעונה החדשה? ולמה לעזאזל בכל הכתבות על העונה השנייה טעו בשם שלו וכתבו "דביר לנדבק", בכוונה להטעות?

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהם ישחזרו כמו בש"ש בעונה

השנייה עם גבעון
.

Yarinv

New member
רק לא זה ../images/Emo6.gif

זה לא יהיה ריציני, הוא מת וראו את זה

ילד רע 16

New member
לא יודע למה, אבל אנחנו יודעים משהו אחד

נטו לפי הסדרה - נוח לא ממשיך איתו. לא יודע מה לגבי דביק בנדק, ואם טעו בשם שלו, זה עוד יותר גרוע. יכול להיות שציינו את שמו משום שהפרסום הוא "כל השחקנים ממשיכים" כשכוונת ההפקה הייתה, למעשה, "השחקנים הראשיים-משניים ממשיכים" (כלומר - העיקריים, החשובים באמת. לא שנוח לא חשוב.
) בלי קשר לשגיאה.

TheBlackParade

New member
לא הבנתי את הסוף.

הראו את צורי ועדי מתנשקים ואז ממש בשנייה האחרונה כאילו שהם לא בחללית ובחללית היה מן הבזק אור כזה... אגב, פרק מעולה. עכשיו מה אני אעשה כל יום בשמונה וחצי?
אני מחכה בקוצר רוח לעונה השנייה... אין ספק שזאת הסדרה אחת הטובות בישראל...

למעלה