../images/Emo115.gifזהו, זה נגמר! הסוף!(?)
סיכום הפרק שלי: הפרק היה בנוי היטב, אבל בכל זאת ציפיתי ליותר. ציפיתי ליותר מתח, יותר אקשן, יותר דמעות ופשוט יותר. כנראה שהתרגלתי לשיר שלנו ולסדרות דרמה אחרות שבהן בפרק האחרון כל המתח מגיע לשיא ואז בסוף מתפרק בבת אחת ועובר לרגיעה שסוגרת את כל הדברים. בפרק היום זה לא היה בדיוק כך, מה שהיה באולם הקולנוע היה נחמד אבל ההצצה גילתה את זה כבר. מנשה נהרג, אסף גם (כנראה), ותנו לי רגע להביע על זה: *****תחילת התבכיינות***** ללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא, אסף מת!
לממהההה? למההההה? אני רוצה אותו בעונה הבאה!!
*****סוף התבכיינות***** אחרי נוח הגיע לחללית, הוא סוף סוף הרגיש סיפוק שהוא השלים את העבודה של אבא שלו (אני ד"א מגבה אותו בזה), צורי בנה תוכנית מתוחכמת שתעביר את הכל מהחללית, אבל המחשב הזאת העבירה גם את החמצן (כמו שהיא אמרה: "אוופס" XD) כיוון שהוא נכלל ב"הכל". לבסוף הכל חוזר לשגרה מלבד שנוח מת ואסף מת, אך שלומי חוזר לעבודה וגם לליאה. יובל סגר את המעגל עם עדי ועכשיו הוא בדרגת "גבר" דרגה אחת מתחת למאור
. לבסוף הקטע שכל הבנות חיכו לו: צווורדיייי!!! עדי וצורי רשמית וביחד והייתה גם נשיקה שהוכיחה את זה. ואני חייב לציין את הסוף המדהים, שמראה חללית חייזרים/נפילים נוספת שמגיעה ושומרת פתח לעונה הבאה. זה הולך להיות גדול!!