פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

ילד רע 16

New member
חח לא, הם היו בפנים, והחללית סגורה.

אני מתכוון לעדי וצורי, והחללית האחרת באה מבחוץ.

פרק טוב! ../images/Emo110.gif

את ה2 דק' הראשונות לא ראיתי.. אממ הייתי פשוט בשוק כששלומי ירה באסף!!!!! לאלאלאלאלאלאא אני לא מוכנה שהוא לא יהיה בעונה השניה! הוא חייב ליהיות!!! הקטע ששלומי חזר, וכולם בבית שלו חיבקו אותו היה יפה ומרגש, איכזב אותי שלעדי הוא בקושי נתן חצי חיבוק לעומת זאת לליאה איזה שעתיים חיבק אותה! כשנוח הרביץ לצורי וצורי נפל החוצה ואז גילינו שבעצם נוח כרגע לא יכול לעשות כלום הרגתשי הקלה מסויימת חחח והיה קורע לגמרי בחלק שהמחשב כזה "אמרת להוציא הכל! אז הוצאתי את הכל!" צורי: "כולל החמצן?!" המחשב: "אופס
" או משהו כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אח"כ השיחה עם צורי ואבי הייתה משעממת בעע צריך לרצח את אבי את מי הוא מעניין אהבתי את החלק בבצפר אחרי שמאור הלך, שעדי נתנה נשיקה ליוביייי
ואח"כ כשהוא סיפר למאור וליאה הוא "מוכן לאהבה חדשה" חחח ליאה הייתה חמודה שקראה לו יובלי.. כשליאה ושלומי הלכו ציפית לנשיקה קטנהה אחת לפחות! ממש התאכזבתי שהם לא התנשקו לליטל כ"כ מתאים שימלה! והתיסרוקת שעשו לה כזאת חמודההה! אמממ החלק בחללית צורי אמר לעדי לשבת עליו היה חמודד
והיה עוד יותר חמוד כשהיא ישבה עליו
אח"כ לממעלה בחללית לא הבנתי את כל הקטע שצורי אמ למחשב ללכת.. כאילו WTF? כי אתם רוצים להתנשק או משהו? עזבו שעד לפני שהם התנשקו בכלל לא היה להם פנים של "אנחנו עומדים להתנשק" [מה שבד"כ יש] אבל גם אם כן, אז למה בחלללית? טוב וואטאבר כשהם התנשקו זה היה נראה כאילו תקוע לאלון תפוח בפה =S בכל אופן, כשראו חללית טסה אז אני כזה "אומייגאד! זה לא החללית של צורדי שהולכת ומתרחקת מכדוא"ה , נכון??!?!!?!?
" ואז ראיתי שלא.. מעניין מה זו החלללית הזו, מאיפה היא? מאותו הכוכב? מה יש בה? בא לי כבר את העונה הבאה!! רק שהם מטומטמים ותוקעים אותה בערוץ הילדים ב14:30 בצהריים ואי אפשר לראות כי תיכון ומגמות וזה. זה טיפשי, רובמ י שרואה את זה זה לא ילדים בני 7 אלא כאלה בחטיבה-תיכון =\ בכל אופן, פרק טוב לאללה! "רוצים עונה שניה! רוצים עונה שניה!" [להלן הפיג'מות, בסיום העונה הראשונה]

אה ופאק בעלילה ../images/Emo110.gif

כרגיל סדרות ישראליות, אז יש הרבה אבל אחד שאני חייבת לציין. בתחילת הפרק צורי אמר לנוח שהוא לא רוצה לתת לו את הפיקוד על הללית, ונוח איים על צורי שהוא יגיד שיש לו בני ארובה והוא יגיד לאסף ובלה בלה בלה.. עכשיו איך אסף ומנשה וייס היו יכולים להרוג אותם? רק עם הכוכות, בלי הכוחות שלומי היה יורה בהם [מה שוהא כן עשה] אבל, אם נוח היה מחזיר את הכוחות צורי היה יכול לייש לתת לו איזה בוקס, וכפי שראינו כבר עם מה שקרה למאור, נוח היה מקבל מזה כמה פציעות קשות יחסית, צורי יכל אפילו היה להרוג אותו, אבל צורי לא חשב על זה ובמקום זה הוא נתן לנוח יש את הפיקוד

noam270

New member
זה לא פאק, זו הייתה התוכנית שלו

הוא יגרום לנוח להיות מרוצה ואז בגלל שהוא העביר את השליטה לכמ"ג הוא יתפוס אותו, והמחשב עשתה טעות והרגה אותו

אה נכון שחכתי מזה ../images/Emo6.gif תתעלמו חחח../images/Emo110.gif

חוץ מהעובד שהוא לא היה צריך לתכנן תוכנית אם הוא היה פשוט עושה מה שאני אמרתי, כי הוא גם לא תיכנן להרוג אותו.. הוא לא חשב שהמחשב תוציא משם את האוויר לא משנה

ילד רע 16

New member
התחלתי לקרוא ולקחו לי במחשב../images/Emo10.gif

אני אקרא מאוחר יותר בכל מקרה לגביה סוף, ללא ספק זה לא נוח וטפשי מאוד. עכשיו אני עולה לי"א ואני בספק אם יהיה לי זמן לפורומים ולצפות ב14:30 אין מצב כי אני כל יום לומד עד 15:00 ובא הביתה אחריי העיקר שיהיה שידור חוזר, רק שערוץ הילדים זה OUT כזה... מרגיש לי לא מחובר לעולם חח

ילד רע 16

New member
האיכות היא לא כמו בטלוויזיה.../images/Emo44.gif../images/Emo202.gif

חוץ מזה, שאין לי רמקולים, כך שהטלוויזיה הרבה יותר עדיפה. :)

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifחחחחח אתם לא מאמינים!../images/Emo6.gif

שיחקתי כרגע עם חברה בטלפון נוור !
סתם היה לי בא לספר P:

eden7115

New member
../images/Emo41.gif זה המשחק שעדי שיחקה עם יובל ומאור

להגיד משהו שאף פעם לא עשית ואם מישהו מהמשחקים עשה את זה, הוא צריך להרים אצבע, ומי שיש לו 5 אצבעות מורמות צריך לעשות משהו, לא זוכרת בדיוק, אבל זה הרעיון...

snirf

Active member
הרגע השלמתי את הפרק באתר

היה פרק טוב!
מבאס שהעונה הסתיימה וצריך לחכות לעונה הבאה... זה עצוב כמו שכל דבר שנגמר-מעציב...
בכל מקרה,הפרק היה מפתיע,מעניין,מרגש...בדיוק כמו שחן תיארה אותו.
היה מפתיע כששלומי ירה באסף,אחרי שיחה ביניהם לא חשבתי שהוא ירה באסף... אבל לשלומי לא הייתה ברירה אחרת והוא ירה בו. אסף לא מת לבד,גם הבוס שלו מת כשניסה לעלות לחללית
צורי כמובן נערך מראש ובעזרתה של המחשב נוח מת. החיזוי אומנם של המלצרית היה נכון שנוח יהיה על החללית,אבל זה לא אומר שהוא יצליח לשלוט עליה
אהבתי את סגירת המעגל הזאת... הבעיה המרכזית שהופיעה במהלך כל העונה-הנפילים,כוחות העל שהוענקו להם כשנוח פתח את השדה המגנטי. הבעיה נפתרה,נוח הוא זה שבעצמו סגר את השדה המגנטי. הרעים של העונה מתו-אסף ונוח (ואני ממש חושב שהם לא יחזרו ויופיעו בעונה הבאה...) כך שהכול חוזר לשגרה...כולם התגעגעו לאותה שגרה לאחר אותו מעגל חוזר של נטרול הנפילים שהתקיים במהלך כל העונה ועוד דבר שאהבתי-שהיחס ליובל השתנה. מאור ועדי למדו להעריך אותו,ולא לחלק לו סתם צ'אפחות
וזאת ראו במיוחד בפרק 49,של אתמול,כשעדי אמרה ליובל 'לא יודעת מה היינו עושים בלעדייך',והם החליפו חיוכים ומבטים.
הסצינה/ות האחרונות התמקדו בזוגות. אני די מרוצה מהמצב שבו הסתיימה העונה מבחינת הזוגות. עוד כשצורי וליאה היו יחד,ראו שהזוגיות לא מתפקדת כמו שצריך...
כך שאני מרוצה מכך שלעת עתה שלומי וליאה יחד,ועדי וצורי יחד
אין לדעת מה יהיה בעונה הבאה... הסוף כמובן נשאר פתוח ובעצם מעלה את הבעיה שהעונה הבאה תעסוק בה. אני כבר מחכה ומצפה לעונה השנייה,מקווה שהיא תהיה אפילו טובה יותר מזו,הנוכחית

ילד רע 16

New member
אהבתי מאוד את הסיכום שלך, הוא נגע בכל

הנקודות מבחינה עלילתית. קראתי ואהבתי, ואני ממש בדעתך, וחושב שהיה פרק גם דרמטי קצת (נוח מת, שלומי חוזר הביתה - שיש בזה משהו דרמטי), גם מפתיע (המיתות והיריות, שלומי יורה בחבר ומגלה על עצמו דברים חדשים ונוספים), וגם מרגש (שוב - שלומי חוזר הביתה, הזוגות ביחד, השיחה בין אבי לצורי, בין שפיגלמן למונה) והכל היה ממש לטעמי.

snirf

Active member
../images/Emo13.gif

אני שמח שמישהו קרא את הסיכום שלי,תודה!
כי אני עברתי על מרבית ההודעות בשרשור הנ"ל,ובפורום בפרט

ילד רע 16

New member
מבחינתי היה צפוי ש:

*צורי יצליח *צורי ועדי יהיו ביחד *ליאה ושלומי יהיו ביחד *כולם חברים,סוף טוב הכול טוב,הכול בסדר כל השאר שלא ציפיתי: *צורי מעבר את השליטה לבחוץ ונוח מת *שלומי יורה באסף *שלומי יורה במנשה וייס *השיחה היפה בין שפיגלמן למונה (גם לא חשבתי שהיא תשאיר אותה, אלא תפטר..) *החללית בסוף

למעלה