הרגע השלמתי את הפרק באתר
היה פרק טוב!
מבאס שהעונה הסתיימה וצריך לחכות לעונה הבאה... זה עצוב כמו שכל דבר שנגמר-מעציב...
בכל מקרה,הפרק היה מפתיע,מעניין,מרגש...בדיוק כמו שחן תיארה אותו.
היה מפתיע כששלומי ירה באסף,אחרי שיחה ביניהם לא חשבתי שהוא ירה באסף... אבל לשלומי לא הייתה ברירה אחרת והוא ירה בו. אסף לא מת לבד,גם הבוס שלו מת כשניסה לעלות לחללית
צורי כמובן נערך מראש ובעזרתה של המחשב נוח מת. החיזוי אומנם של המלצרית היה נכון שנוח יהיה על החללית,אבל זה לא אומר שהוא יצליח לשלוט עליה
אהבתי את סגירת המעגל הזאת... הבעיה המרכזית שהופיעה במהלך כל העונה-הנפילים,כוחות העל שהוענקו להם כשנוח פתח את השדה המגנטי. הבעיה נפתרה,נוח הוא זה שבעצמו סגר את השדה המגנטי. הרעים של העונה מתו-אסף ונוח (ואני ממש חושב שהם לא יחזרו ויופיעו בעונה הבאה...) כך שהכול חוזר לשגרה...כולם התגעגעו לאותה שגרה לאחר אותו מעגל חוזר של נטרול הנפילים שהתקיים במהלך כל העונה ועוד דבר שאהבתי-שהיחס ליובל השתנה. מאור ועדי למדו להעריך אותו,ולא לחלק לו סתם צ'אפחות
וזאת ראו במיוחד בפרק 49,של אתמול,כשעדי אמרה ליובל 'לא יודעת מה היינו עושים בלעדייך',והם החליפו חיוכים ומבטים.
הסצינה/ות האחרונות התמקדו בזוגות. אני די מרוצה מהמצב שבו הסתיימה העונה מבחינת הזוגות. עוד כשצורי וליאה היו יחד,ראו שהזוגיות לא מתפקדת כמו שצריך...
כך שאני מרוצה מכך ש
לעת עתה שלומי וליאה יחד,ועדי וצורי יחד
אין לדעת מה יהיה בעונה הבאה... הסוף כמובן נשאר פתוח ובעצם מעלה את הבעיה שהעונה הבאה תעסוק בה. אני כבר מחכה ומצפה לעונה השנייה,מקווה שהיא תהיה אפילו טובה יותר מזו,הנוכחית