הבטחתי לעצמי להגיב, אז:
היה פרק ממש לטעמי. החלק הראשון ממש יפה.. כל האקשן והמתח מסביב. ברור שצורי ינצח, אבל הופתעתי! צורי לא עדי כדי כך טמבל, היה רעיון חכם לשלוט על החללית מחוץ לה.. אממ.. אהבתי שצורי ועדי התנשקו! אהבתי אותם מתחילת הסדרה ואני שמחה מאוד שהכל בסדר עם ליאה ושלומי.. אהבתי שהשאירו את הזוגיות שלהם פתוחה, כשהם יכולים לבנות אותה מחדש ולהקשיב זה לזו. החללית בסוף היתה מפתיעה
למרות שאני כבר יודעת מה זה. וידעתי שיהיה משהו בסוף שיפתיע אותנו ויפתח את העונה הבאה.
בשידור החוזר באמת קלטתי, הבנתי ועכלתי ש..שלומי ירה באסף היה בזה משהו מאוד עצוב בשביל שלומי, בדיוק שאסף אומר לו שהוא לא היה יורה בחבר...באמת עצוב
אין יותר נוח ואסף. אפילו על נוח כאב לי..המוות שלו היה, מרגיז כזה. לא בגלל שמגיע לו יותר (ומגיע לו יותר, לא דרך מוות אבל זו לא הפואנטה) אלא.. מוות כואב למות בו, כשנגמר לך החמצן. אין על דביר..
הדבר האחרון שהייתי חייבת לציין זה את הסצינה בבית של שלומי...אני ממש בכיתי בסצינה הזאת למרות שהכל היה טוב כזה..השיר היה מדהים באמצע! והפזמון.. listen to me now..
ממש גרם לי לבכות!סצינה טובה מאוד ששלבו אותה עם הסצינה של צורי ואבי ונוח בחללית. אהבתי איך ששוקי מסתכל על החללית עם הגלימה שלו
מבט אחרון ועצוב כזה..שמבטא גם הקלה כי סוגרים את החללית. אבל נראה לכם שיסגרו את החללית? אין מצב חח ועלמה חמודה ושנונה במיוחד

נתראה בעונה הבאה,אה?