פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

bathen14

New member
../images/Emo60.gifבעצם זה לא מדויק...

כי בתקצירים כתוב 'חמצן' אבל בפרק עצמו כתוב 'רגיל'.

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif הם לא שינו.

חן כתבה "חמצן" לפי התקצירים, אבל היוצרים לא כותבים את התקצירים, אלא תקצירנים של yes שצופים ומתקצרים כדי להביא לעניין ולמשיכה בקרב הצופים, כדי שתסתקרנו ותצפו. לפרק המקורי העורכים/היוצרים קראו "רגיל", שם הרבה יותר יפה ומתאים - לדעתי, וגם הרבה פחות "מסגיר" (בנוגע לנוח), אבל עדיין הופתעתי.

ילד רע 16

New member
היו פרקים עם יותר תגובות. ../images/Emo3.gif

אבל כעקרון לרגל הפרק האחרון - שהוא אחד מהפרקים האחרונים שלהם לא היו ממש הרבה תגובות (כי הייתה ירידה בפעילות בפורום - הרבה הוטניקים שעזבו, חלק שצופים בסדרה ולא כותבים כאן, חלק שבאים ועוזבים) - הייתה פעם אחת שעשינו כמעט 300 תגובות לדעתי... אבל גם זה היה מאולץ, הוספנו עוד הודעות כדי להגיע למעלה.
חחח

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifמסכן צורי שהוא לא הצליח לסגור את החלון

בטלקינזיס, עד שהוא כבר התרגל XD.

ילד רע 16

New member
כן.. זה מעציב כזה.. ../images/Emo9.gif

שהוא כ"כ התרגל ועכשיו הוא כבר לא יכול, וזה גם בא להראות שהוא בעצם בנאדם רגיל כמו כולנו כמו שאבי אמר "ובסה"כ אנחנו רק בני אדם". זה מראה שאם הוא היה נפיל בעל כוחות שלא צריך להתאמץ, עכשיו הכול רגיל, הכול שגרה. יש בזה משהו קצת טוב, מנחם - בזה שהוא לא יכול לסגור בקלות את החלון, זה מראה לו שהוא בנאדם רגיל סה"כ, שאולי הוא טעה בקשר ל"ייעוד" שלו ושזו הקלה - הוא עושה מה שכל אדם רגיל עושה, וזה מראה את ההבדל בין כל הבלגאן לבין עכשיו - רגיל.

Yarinv

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif וחצי

היה פרק טוב, אבל בכל זאת היה חסר לי שם משהו קצת יותר

noam270

New member
אני נותנת לפרק ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

noam270

New member
לא

אם לא מתאים לך הפרק זכותך, אבל למה להשתמש בביטוים כאלה?

ילד רע 16

New member
לדעתי זה היה הפרק הכי יפה בעונה,

וזו דעתי ויש לך את הדעה שלך, אבל אני חושב שהביטוי הזה מכליל, כאילו כולם חושבים ככה, והוא לא ראוי לפורום.

AcrossTheStreet

New member
הבטחתי לעצמי להגיב, אז:

היה פרק ממש לטעמי. החלק הראשון ממש יפה.. כל האקשן והמתח מסביב. ברור שצורי ינצח, אבל הופתעתי! צורי לא עדי כדי כך טמבל, היה רעיון חכם לשלוט על החללית מחוץ לה.. אממ.. אהבתי שצורי ועדי התנשקו! אהבתי אותם מתחילת הסדרה ואני שמחה מאוד שהכל בסדר עם ליאה ושלומי.. אהבתי שהשאירו את הזוגיות שלהם פתוחה, כשהם יכולים לבנות אותה מחדש ולהקשיב זה לזו. החללית בסוף היתה מפתיעה
למרות שאני כבר יודעת מה זה. וידעתי שיהיה משהו בסוף שיפתיע אותנו ויפתח את העונה הבאה.
בשידור החוזר באמת קלטתי, הבנתי ועכלתי ש..שלומי ירה באסף היה בזה משהו מאוד עצוב בשביל שלומי, בדיוק שאסף אומר לו שהוא לא היה יורה בחבר...באמת עצוב
אין יותר נוח ואסף. אפילו על נוח כאב לי..המוות שלו היה, מרגיז כזה. לא בגלל שמגיע לו יותר (ומגיע לו יותר, לא דרך מוות אבל זו לא הפואנטה) אלא.. מוות כואב למות בו, כשנגמר לך החמצן. אין על דביר..
הדבר האחרון שהייתי חייבת לציין זה את הסצינה בבית של שלומי...אני ממש בכיתי בסצינה הזאת למרות שהכל היה טוב כזה..השיר היה מדהים באמצע! והפזמון.. listen to me now..
ממש גרם לי לבכות!סצינה טובה מאוד ששלבו אותה עם הסצינה של צורי ואבי ונוח בחללית. אהבתי איך ששוקי מסתכל על החללית עם הגלימה שלו
מבט אחרון ועצוב כזה..שמבטא גם הקלה כי סוגרים את החללית. אבל נראה לכם שיסגרו את החללית? אין מצב חח ועלמה חמודה ושנונה במיוחד :) נתראה בעונה הבאה,אה?

Roy93

New member
כנסו! הייתי ליד הצילומים!

***נכון איפה שיש את האולם קולנוע בפרקים באחרונים? אז קודם כל זה לא ביהוד, זה בגני תקווה, איפה שאני גר. זה בכלל אולם תאטרון, ואיפה שיש את השוטר הראשי ו"הלחצים מלמעלה" זה הכניסה לאולם, אבל איפה שהם בתוכו זה בכלל אולם אחר! ***הייתי רוצים שרשור טעויות וחורים בתסריט? ***מי זה "הלחצים מלמעלה"?

noam270

New member
זה די ברור שזה לא אולם אמיתי

גם הכיתה היא לא כיתה אמיתית והבית קפה הוא לא בית קפה אמיתי...... הלחצים מלמעלה אלה האנשים שמעל שוקי, האנשים של השר

Yarinv

New member
../images/Emo45.gif זה הצטלם ב...

תיאטרון גלריה "מרכז הבמה" בגני התקווה. מה הכוונה בשאלה השניה? השחקן או הדמות עצמה? השחקן הוא יורם יוספסברג.

ילד רע 16

New member
../images/Emo91.gif רינת, אפשר יהיה לחבר את השרשור

הזה עם שרשור הפרק היומי והאחרון שפתחה חן?

למעלה