פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

ילד רע 16

New member
חחחחחחח הצחקת אותי :)

רייטינג שלא יבייש אף פעם של "כוכב נולד"
כנראה מאוד איכותית..

daeve1

New member
חן, במקרה ואת רואה, כנסי דקה...

הייתי מאוד שמח אם תספרי לנו (לפורום) איך התחיל כל העניין של "הנפילים". זאת אומרת... איך בכלל עלה ונוצר כל הרעיון הזה של "סדרת המדע בדיוני הישראלית הראשונה"? וכמה ההפקה עלתה? דברים כאלה, כל מי שמסכים איתי שיסמן

ילד רע 16

New member
חן נכנסה לצ'אט ואת התשובה תמצא מחר בקובץ

שיעלה ירין - לפורום, בו היא מספרת את הקשר של רובי לעניין, ואיך התחיל רעיון "הנפילים". שאלת התקציב, חוששני, שלא לעניין

ילד רע 16

New member
טוב אז ראיתי עוד פעמיים ../images/Emo13.gif

כמה דברים לציין לטובה שוב לגבי הבנייה של הפרק: * חלק א' - 10 דק' - מתח ואקשן - אהבתי ! =] * חלק ב' - קטע מעבר קצר - סצינה שבה שלומי חוזר הביתה - מרגש מאוד, כמעט בכיתי !!!
* חלק ג' - סגירות מעגל: עניינים רומנטיים, שיחות בקפיטריה, בבתים, חברויות, נשיקות, צורי ועדי, עדי ויובל, ליאה ושלומי, שלומי ושוקי, צורי ואבי - כייפי ביותר! + הקטע האחרון: החללית - אפקט יפה מאוד עם צליל. מפתיע כזה
ופתח לעונה הבאה.:p תהנו!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחח זה פשוט קורע מצחוק שהן מאמינות לו

וגם עצוב... טוב, לפחות עכשיו הוא יטריד אותם.

Yarinv

New member
הגעתי לשם לפני כמה ימים

אוי, זה "הנפיל מהנפילים". לא הבנתי מה הקטע שלו שהוא חושב שהוא אלון לוי, יש לו פיצול אישיות או משהו? ואיך שהן מאמינות לו...

וואי וואי איזה פרק ../images/Emo47.gif

אללה צורי
איך היא ביקש מהמחשב שתבטל שם את כל הדברים.. ואיך היא ביטלה את החמצן
. מגיע לשמן
. סתםסתם XD. בתור אחת שלא צפתה בכל העונה, דווקא הבנתי מה קורה. וגם שלומי הרג את אסף.. לא האמנתי שהוא ירה בו בסוף. ומאור (הגבר גבר) בכה
חח חמוד. וגם יובל איך הוא כל הזמן מכסה ת'רואש
. ורגע לא הבנתי , שלומי וליאה כאילו ביחד עכשיו?
. האאא והכי טוב! עדי וצורי
. ומה זאת החללית הזאת שפתאום צצה?
ודרך אגב- האתר החדש שעשו לסדרות של יס גאוני! חרשתי על כל הסדרות
.

ילד רע 16

New member
השמן.../images/Emo190.gifחחח ../images/Emo80.gif..

אממ.. לא קשה להבין, בכלל לא. העניין הוא שהפרקים הראשונים היו היצג של העלילה, הזמן והמקום - אז לא קשה להבין, מה שכן, למרות שלא בעיה להבין, יש פרקים שמסבירים הרבה דברים בהדרגתיות עד שמגיעים לשלב האמצע - שדווקא יפים מאוד ועשויים היטב, אם יש לך את האופציה (ויש לך - חלקית) אני ממליץ לך להשלים. פרקים שווים. בכל מקרה, אם לא כ"כ חשוב למישהו להבין איך הגענו עד לשלב מסויים ולמה לדוגמא המטרות של נוח הן כאלה וכו' - יוותר על הפרקים הללו, משום שמה שחשוב לו הוא לצפות בידיעה שיש בנאדם רע שהוא נוח ורוצה את החללית, ואת צורי שצריך להלחם בנפילים. אבל עדיין, הסיפורים ממש מעניינים אז אני אמליץ-יש באתר של yes

תודה ../images/Emo9.gif

ובאמת הפרקים הראשונים מציגים פחות או יותר על מה מדובר, ככה שזה מאוד עזר לי להבין. ואני כל הזמן עוקבת באתר של יס, איזה אתר
.

yyoossii111

New member
וואו פרקק מושלם עם סוף מותח!!

מזה החללית הקטנה הזאתיי מוזררר

Yarinv

New member
תגובה מס' 200../images/Emo47.gif

סתם ראיתי שיש 199 תגובת לשירשור, אז רציתי לעגל
באמת שפרק טוב!

חוי1993

New member
ניראה לי שכן....

חחחחחח אבל חייבים לאודות שזה פרק יפה לסיום העונה!! וגם זאת סידרת מדע בידיוני הראשונה שעושים בעיברית! בקיצור הסידרה היתה סוףףףףף הדרךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!

ילד רע 16

New member
תכל'ס, מבחינתי, היה פרק מושלם.

כי את המתח אי אפשר היה למתוח עוד, אני מודה שציפיתי לקצת יותר מתח, וזה הפריע לי בהתחלה - גם ככה ראיתי אצל סבתא שלי (לקח לי זמן להגיב ועד שבאתי הביתה.. למי ששם לב או לא, לא משנה) טלויזיה קטנה ומעצבנת, והעיקר אסור לשים בקול רם
וראיתי היום שוב בשידור חוזר במאקס, בטלויזיה הענקית והתפעלתי והתפעמתי מכול רגע, פשוט היה לי כיף. הפתיע אותי מאוד שאת העלילה המרכזית לעונה סיימו ב10 דק'. זה מעולה! לא מרחו אותנו באלף ואחת שטויות. קצר וקולע, כייפי ביותר. :) שאר הפרק (משהו כמו פחות מ20 דק') סגר מעגל בעיקר בנושאים רומנטיים ועם החללית בסוף, אבל היו בו דברים אחרים שווים. ליאה ושלומי, עדי ויובל ועדי וצורי היו הרגעים הרומנטיים. הסצינה שבה שלומי נכנס הביתה ומחכי לו עדי, יובל, מאור ובסוף - ליאה היה כ"כ מרגש.. והפעם כן בכיתי, גם כי נגמר הנפילים וזה קצת.. העציב אותי:( וגם כי היה שיר יפה באמצע, והסצינה הזאת מרגשת..איך שהוא חוזר וסוף סוף נושמים לרווחה, והכול בסדר השיחה לש צורי ואבי הייתה בלשון המעטה לא לגמרי משעממת ובמלים אחרות: ממש לא משעממת. הייתם רוצים לצפות בפרק אחרון שכל חפץ שני בו הוא אקדח ולפספס את מה שאבי אומר לצורי? זה ללא ספק חשוב. מבין השיחות, אהבתי הכי את השיחה של מונה ושפיגלמן, אני כ"כ אוהב את גלית גיאת, לא ידעתי שהיא שחקנית כזאת מצויינת. היא מלכה, באמת.
והיה משהו מאוד אמיתי בשיחה שלהן.. סה"כ כל הדיאלוגים הם אותנטיים, מהחיים ממש. יש בהם משהו נורא מרגש. ואהבתי ששלבו בין דברים צפויים ללא צפויים. היריות והמוות של נוח היו לא צפויים בעבורי, כל ההתפתחויות הרומנטיות - פחות או יותר יכולתי לדעת + כנ"ל לשיחות, וכל הפרק הועבר בצורה מדהימה דרך מוזיקה וצילום. ולבסוף הפתיעו אותנו שוב עם החללית. ואז שוב נמתחתי, ואם לא הייתי קורא כתבות על עונה שנייה, (וחצי מהצופים לא יודעים שתהיה עונה שנייה) - הייתי נשאר בפה פעור ממש! פרק מדהים

ילד רע 16

New member
תוספת: ../images/Emo3.gif פרק מדהים ופשוט. שמתם לב למה

שצורי אומר לאבי? "הכול רגיל כזה", היוצרים גם מאוד מודעים לפרק האחרון שהם עשו, שבו הכול רגיל. אבל חייבים לסגור קצוות ומעגלים, להשלים את החסר, וזה לאו דווקא היה משעמם. קחו את זה כמשהו נוסף. "חמצן" לדעתי קצת הרס לפרק, כי הוא גילה על המוות של נוח (ואני עדיין הייתי בטוח שייכלאו אותו, לא מגיע לו למות, מגיע לו להתענות ולשבת בכלא), ואני מוכרח לציין ש"רגיל" הרבה יותר יפה ומתאים לפרק הזה.
זה כאילו השגרה שלהם בדיוק לפני שצורי הגיע לכמ"ג, אבל בעצם לא ראינו את זה, כי הסדרה התחילו בדיוק מהמקום שבו צורי נוסע לכמ"ג. ואז כל העניינים התחרפנו.

bathen14

New member
../images/Emo60.gifאם אתה זוכר כתבתי

למעלה שראיתי ת'פרק באתר יס והם קראו לו 'חמצן'. אבל עכשיו ראיתי שוב וראיתי שהם שינו את הפרק ל'רגיל'.

למעלה