אני באמת לא מבין אתכם, מה לא טוב בפרקים
שהם צפויים? היה צפוי לך שנוח ימות בדרך הזאת ולא יירו בו, למשל? היה צפוי ששלומי יהרוג את אסף - שהיה החבר הכי טוב שלו? (ולא ייכלא או יעצור אותו?) היה צפוי לך שצורי ועדי ידביקו אחד לשנייה כזאת נשיקה כאילו זה היה ככה מאז ומתמיד? היה צפוי לך שסוף סוף עדי תתייחס ליובל כמו שצריך, ולא כמו כלכלב? - ואף יותר מכך. היה צפוי שתבוא החללית הזו בסוף? ואני מזכיר לכם שזה פרק אחרון שלא מחייב כלום, פרק אחרון לעונה הראשונה, שסוגר מעגלים בדיוק במידות הנכונות וכמו שצריך. היו קטעים דרמטיים (נוח מת, החללית בסוף, שלומי חוזר הביתה ורואה את עדי, יובל ומאור ועוד...) היו קטעים מרגשים (שתי הנשיקות, ליאה ושלומי ביחד, מה שאבי אומר לצורי, מה שצורי אומר בכלל, שלקחו את נוח במיטה הזו...) לא כל דבר חייב להיות מותח ולא צפוי. תסתכלו טיפ-טיפה על הדברים הקטנים, תתעמקו לפעמים, קצת תחפרו, ותגלו עוד הרבה. פרק מלא מתח ומלא אקשן לא אומר שזה פרק טוב. כל העונה הזו הייתה דרמטית ומלאת אקשן, היו הרבה קטעים מרגשים שכמעט בכיתי (ואני אחד שלא בוכה בסדרות ולא בסרטים), הפרקים האחרונים היו מותחים - לא באמת חשבתם שהמתח ההיסטרי הזה יימשך לאורך כל הפרק? "הנפילים" היא לא טלנובלה שבה כל דבר שני צפוי ומשאירים הכול לפרק האחרון. ממש לא.