פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

Yarinv

New member
כן, באמת לא דיברו עליהם

חוץ מעל ההורים של מאור, שהזכירו אותם כשהוא היה בחקירה בגללה הפרסום של המידע על הכמ"ג באינטרנט.

ילד רע 16

New member
אממ. לאו דווקא.

יכול להיות שנוח כן הרג את אחד ההורים. את אמא של עדי זה לא הגיוני היא אבא שלה היה מדען עוד בהתחלה. אבל את אחד ההורים של מאור (לא משנה שאת השני לא הזכירו, זה פשוט לא חשוב) ? מי אמר שנוח לא הרג אותם ?

../images/Emo58.gifאפשר לנחש

אולי אימא של עדי ושלומי עובדת בנס"א והיא באה לארץ כי הסיימה את העבודה שם ורוצה לפגוש את הילדים שלה...

ילד רע 16

New member
אני באמת לא מבין אתכם, מה לא טוב בפרקים

שהם צפויים? היה צפוי לך שנוח ימות בדרך הזאת ולא יירו בו, למשל? היה צפוי ששלומי יהרוג את אסף - שהיה החבר הכי טוב שלו? (ולא ייכלא או יעצור אותו?) היה צפוי לך שצורי ועדי ידביקו אחד לשנייה כזאת נשיקה כאילו זה היה ככה מאז ומתמיד? היה צפוי לך שסוף סוף עדי תתייחס ליובל כמו שצריך, ולא כמו כלכלב? - ואף יותר מכך. היה צפוי שתבוא החללית הזו בסוף? ואני מזכיר לכם שזה פרק אחרון שלא מחייב כלום, פרק אחרון לעונה הראשונה, שסוגר מעגלים בדיוק במידות הנכונות וכמו שצריך. היו קטעים דרמטיים (נוח מת, החללית בסוף, שלומי חוזר הביתה ורואה את עדי, יובל ומאור ועוד...) היו קטעים מרגשים (שתי הנשיקות, ליאה ושלומי ביחד, מה שאבי אומר לצורי, מה שצורי אומר בכלל, שלקחו את נוח במיטה הזו...) לא כל דבר חייב להיות מותח ולא צפוי. תסתכלו טיפ-טיפה על הדברים הקטנים, תתעמקו לפעמים, קצת תחפרו, ותגלו עוד הרבה. פרק מלא מתח ומלא אקשן לא אומר שזה פרק טוב. כל העונה הזו הייתה דרמטית ומלאת אקשן, היו הרבה קטעים מרגשים שכמעט בכיתי (ואני אחד שלא בוכה בסדרות ולא בסרטים), הפרקים האחרונים היו מותחים - לא באמת חשבתם שהמתח ההיסטרי הזה יימשך לאורך כל הפרק? "הנפילים" היא לא טלנובלה שבה כל דבר שני צפוי ומשאירים הכול לפרק האחרון. ממש לא.

ילד רע 16

New member
זה לא קשור.

מי שלא אוהב זה אומר שהוא פשוט לא אוהב מסיבותיו שלו. אבל מי ששולל, שופט לפניי, אומר שהיה פרק גרוע וב מ ק ר ה מציין לרעה ולחסרון את העובדה שלא היה מתח (ועוד משווה - "כמו בפרקים הקודמים") ומי שלא מסתכל על הדברים הקטנים ולא מציין אותם, זכותו ושיבושם לו, אבל זו השקפה שגוייה לדעתי. הדברים הקטנים והגאוניים (יש לי כבר רשימה, לפתוח בה?) הם מה שעושים את הסדרה למה שהיא.

בדיוק

מעניין איך יראו הביקורות אלו לא כמו שבהתחלה כי היה מין פרק כזה שניראה לי שהמבקרים

גרי 541

New member
אבל קצת עצוב שאסף מת

אסף לא היה עושה את זה לשלומי, כמו ששלומי אמר היום "אסף לא היה לוחץ על הדק"

גילוס

New member
אסף כן היה עושה את זה והוא כמעט עשה

את זה הוא ביקש מוייס לצוות על אסף לשים את האקדח על הראש והוא כבר אמר "עכשיו" אבל אז בדיוק נוח החזיר את שדה הכוח

ילד רע 16

New member
להזכירכם,

נוח הרג אותם. נוח הורג את אחד ההורים, לא היה צורך להזכיר אותם. ההורים החשובים היו: עלמה, אבא של ליאה (שהראו והזכירו), שוקי, אבי, אמא של צורי (שהזכירו), אמא של יובל (שהזכירו), זהו.

bathen14

New member
../images/Emo60.gifאתה יכול בבקשה להזכיר לי

מתי הזכירו את אמא של יובל כי אני לא זוכרת...

ילד רע 16

New member
כן:

בפרקים הראשונים כשיובל ניתק את הפודים בגלל שהזכירו את אמא שלו. כשיובל אמר לליאה משהו.

eden7115

New member
כנראה שיש למאור הורים רק שלא הראו אותם

כי אמרו שהוא נולד בכמ"ג (ממש בפרקים הראשונים, אולי אפילו בראשון), אז אין סיבה שיהרגו אף אחד מהם, ונראה לי שהם צעירים מידי בשביל ששניהם ימותו.... אמא של עדי? יכול להיות שבעונה הבאה יכניסו לנו איזה משפט שיסביר, אולי ההורים שלה גרושים? אולי היא נפטרה כשעדי היתה קטנה? אי אפשר לדעת... רק אם נחכה בסבלנות...

למעלה