פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gifכנראה ששכחת.

נשיקה אחת הייתה בין יובל ועדי, שהיא נשקה לו על הלחי, ונשיקה אחת מתבקשת!!! בין צורי ועדי.

Yarinv

New member
היו

של צורי ועדי והנשיקה שעדי נתנה ליובל הלחי, גם זאת נקראת נשיקה.

noam270

New member
אהההההה בלוני חמצן לשלוח אליייייי

צורדי!!!!!!!!!! (אחר כך אני אתייחס לכל הפרק אני פשוט צריכה להירגע מצורדי) צורדיייי
ה הם כל כך יפים ביחדדד!!!!!!!!!!!!!!! כמו שהוא אמר מישהו היה צריך להגיד את זה! אהההההההההה איך שהם כיבו את הטלפונים
התחלתי לקפוץ משמחה! מתאימה לה השמלה..... ושלומי וליאה חמודים ביחד
יובל היה כל כך מצחיק...."אני חושב שאני מוכן לאהבה חדשה"
ואיך הוא ניסה להתחיל עם ליאה
-
והסוף....
בטח המחשב תזהיר אותם מהחללית הנוספת....

ילד רע 16

New member
ליטל באמת יפהפיה עם השמלה הזו ../images/Emo99.gif

וכל מה שקשור לסוף - פתחתי שרשור לגבי זה...
זה קשור לדעתי לעונה הבאה.

bathen14

New member
../images/Emo60.gifדווקא אני לא כ"כ

אהבתי את השימלה...כבר התרגלתי למראה החולצה מכנסיים טום בוי שלה..

s t a v o s 2 2

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

ואאאו איזה פרקק מרגש צצצצוווווווורדדדדדדדדדי

אחלה של סיום../images/Emo23.gif

איזו נשיקה..מניאקים;[ פרק מעוולה! היה קצר מדי אבל עדיין יש עונה שנייה,מחכה בחוסר סבלנות כבר
פאק אבל לא יהיה לי מתי לראות את העונה;\\\. טוב מקסימום *מצנזרת* פרקיםD:

ילד רע 16

New member
היה קצר? היה טיפטיפה יותר ארוך משאר הפרקים,

משהו כמו דקה-דקה וחצי, אפילו ה"מאורעי הפרקים הקודמים" היה קצר יותר כך ש...
ובאמת פרק מעולה. עדיין מדהים אותי איך צורי הצליח להביס את נוח ולסגור את העלילה ב11-12 דקות קצרצרות ומפתיעות במיוחד!

כתבתי לא ברור..

התכוונתי שהיה קצר כזה..הרגשה שחסר משהו. שמלא דברים נשארו פתוחים,והרגשה שזה קצר לא שבאמת זה קצר חח.. "ב11-12 דקות קצרצרות ומפתיעות במיוחד!" זאת הכוונה שלי בערך.

ילד רע 16

New member
ה11-12 דקות התכוונתי לחלק הראשון שבו

פתרו את בעיית נוח והנפילים מה היה חסר לדעתך?

בקיצור הייתי צריכה לכתוב:

"הכל קרה ממש ממש מהר..בקושי היה אפשר לקלוט את הכל" הכל שמרו לפרק האחרון,שזה לא רע חח:] רק היה לי חסר נשיקה בין ליאה לשלומי..וזהו. לא היה חסר בסה"כ,פשוט לא ידעתי איך להסביר את עצמי.

ילד רע 16

New member
יכול להיות שהנשיקה שלהם היתה מוסיפה. קבלי

משהו נחמד - עליתי על ההקבלה שעשו התסריטאים:
ליאה (לשלומי): "לא חייבים לדבר על זה" שלומי: "את חושבת?" ליאה: "כן" יש כאן שני קווים שונים - קו ראשון: לא חייבים לדבר על מה שקרה בכמ"ג, מחוץ לו ועל כל עניין הנפילים, נוח, המיתות והיריות, ועל ההרגשה של שלומי לגבי כל זה - זה בסדר להשאיר את זה ככה בינתיים, ולטפל בזה כשיגיע הזמן הנכון והמתאים. קו שני: לא חייבים לדבר על מה שקורה בינינו, נישאר ככה בינתיים, הכול פתוח, הכול יכול לקרות ועוד משהו שממשיך את זה - ההמשך: שלומי (לליאה): "אז מה עושים בינתיים?" שלומי מחבק את ליאה, מצמיד אותה לכתפו ומסתכלים על הכוכבים. הקו הראשון: ממשיך את מה שהיה לפני כן, בינתיים נשאר ככה, לא נטפל בנושא הזה קו שני: לא מתנשקים, אופטימיות ליחסים - מכאן והלאה, בינתיים להשאיר את זה ככה, פתוח, ללא נשיקה, לא מחוייבות או התחייבות, מסתכלים על הכוכבים, מאושרים, וזה מה שהם עושים בינתיים. אני מאוד אוהב את הסצינה הזאת.
היו כ"כ הרבה סצינות מושלמות!!

רק דבר אחד לא הבנתי כל העונה...

איפה אימא של עדי, ומאור? לא חשוב. צורקי הוא גאון. עדי חמודה כהרגלה, יובל אידיוט, ומאור סתם שוונץ... האאא ליאהה ושלומק'ה... צפיתי לנשיקה. האהאכהאהה צורדי! מאחורייכם!!!$#@$! חבל שזה נגמר. פרק טיפטיפה צפוי. אבל כל הפרק קפצתי וחייכתי חיוך דבילי. כהרגלי.

דבר אחד לא הבנתי

אם היה אפשר מהתחלה להחזיר את שדה הכוח אז למה צורי לא עשה את זה ואני בטוח שהוא ידע על זה

למעלה