פורום רדוד. היתכן????

ehudt

New member
לא לא

אבל איך שיכנעו במשך השנים (אנשים שהתנצרו) שהנס קרה בלי שתהיה לו כל עדות?

ehudt

New member
דיברתי על כאלה שמתנצרים

פאגאנים שהתנצרו למשל. או יהודים שהתנצרו. איך שכנעו אותם להאמין? ואני לא מתכוון לכאלה שהתנצרו בלית ברירה, אלא על כאלה שבחרו בכך.

ehudt

New member
אתה שאלת

"איך ניתן לשכנע הרבה אנשים לקיים מצוות זכר ליציאת מצרים כשהם לא רואים זכר לכך?" ואני הראתי לך שבכל דת משכנעים אנשים רבים להאמין בדברים שהם שקר לפי דתך. וגם הם משתכנעים בלי לראות זכר לדבר. אני אשמח אם תגובתך הבאה תהיה עניינית.

ehudt

New member
אתה שאלת

"איך ניתן לשכנע הרבה אנשים לקיים מצוות זכר ליציאת מצרים כשהם לא רואים זכר לכך?" ואני הראתי לך שבכל דת משכנעים אנשים רבים להאמין בדברים שהם שקר לפי דתך. וגם הם משתכנעים בלי לראות זכר לדבר. אני אשמח אם תגובתך הבאה תהיה עניינית.

דוד1000

New member
מתי התנצרו יהודים?

שאל אותם איך התנצרו.יכול להיות שאנשים שהיו במצב קשה ושילמו להם שיתנצרו. האם זה מפריך את הראיות? אתה לא סותר את הראיות לאמיתות התורה.

דוד1000

New member
כלומר אתה מסכים שהראיות שהבאתי

מספיקות בכדי לשנות את הדעה ממצב של חוסר אמונה שיש בורא למצב של ספק?

ehudt

New member
לא, אני פשוט לא מתייחס לראיות כרגע

הראיות כבר הופרכו פעמים רבות, ויופרכו לפי הצורך בעתיד. כרגע אני מתייחס רק לדברים שלך ומראה לך את חוסר הרצף שבהם.

ehudt

New member
אפשר לראות קבלות?

מאיפה אתה בטוח כל כך? כי הרב אמר?

דוד1000

New member
שמעתי מחבר על כך מזמן. אני היום לא

פוגש אותו. בכדי לדעת מה שיכנע אותם אתה יכול לשאול אותם. אין בכך הפרכה לראיה. כי אני מכחיש אותם בזמן שהם משדלים לנצרות. בעתיד גם ההכחשה שלי תמצא ביחד עם המתנצרים. לעומת זאת למעמד הר סיני אין הכחשה משום גורם .

דוד1000

New member
מתי התנצרו יהודים?

שאל אותם איך התנצרו.יכול להיות שאנשים שהיו במצב קשה ושילמו להם שיתנצרו. האם זה מפריך את הראיות? אתה לא סותר את הראיות לאמיתות התורה.

לא ולא

לא מקור אחד, כי אם נוסח אחד למסירת העדות. התנ"ך תמיד נמסר בצירוף עדות על-פה שהנאמר בו אמת.

למעלה