פורום רדוד. היתכן????

פורום רדוד. היתכן????

פורום אתאיזם ודת. נשמע משו על רמה. הוקסמתי ובאתי לראות על מה מדובר. התרשמתי לטובה. פורום עמוק . כל אחד כותב כאן עם המילים הכי מפוצצות שיש. כנראה נשגב מבינתי, ולא הבנתי בהתחלה כלום. לאט לאט אני שמה לב שיותר ויותר אנשים כאן כל כך, אבל כל כך שטחיים! מילים מפוצצות זה הכיסוי שלכם. אין שום עומק בויכוחים כאן. אם חשבתי שאני רדודה, הרי עכשיו אני נזהרת לא לחשוב שאני יותר מדי עמוקה. ועוד עכשיו הוא אומר לי, מה שמו, רון, שאני נשמעת בת 4 או 8, לא זוכרת. הנושא של הפורום הוא נושא מעניין ביסודו. אבל האנשים פה תת רמה! וכבר כתב לי פה חבר הפורום לשעבר שהריבים פה זה לשם ריב, ללא כוונת תועלת כלשהי, אם יצא איזה תועלת מהויכוח. זה ממש בטעות. מקרי בהחלט. אז אם נחמד לכם להיות כל שטחיים, תהנו. חבל לי, חשבתי שאני אחכים כאן ואלמד משו. כל אופן תודה על הכל, שלכם באהבה, שחר

רון סי

New member
הקשר הוא גורדי כמובן

איזה קשר אחר יכול להיות? נו, מאמינה או לא?

תגיד לי אם זה מזכיר לך מישו / משו?

אני לא עונה עד שאני אשתכנע שאכן יש קשר בין השאלה לשרשור.

רון סי

New member
ידעתי!

אין לך מושג על מה אני מדבר כשאני אומר "מעמד הר סיני". בואי ננסה משהו יותר פשוט. שתיים ועוד שתיים, יודעת כמה?

אממ

קשה. כבר אמרנו שאני בת 4? בקשר למעמד הר סיני ובכלל לאמונה. נניח שאני נייטרלית. בלי דעה בנושא. קיבלת תשובה?

רון סי

New member
נו, אז דבר ראשון את צריכה

לגבש דעה בענין זה, שהוא קריטי לאמונה היהודית. מעמד הר-סיני אמור להיות ההוכחה לכמה וכמה דברים: קיומו של אלוהים, נבחרותו של העם היהודי, מקורו האלוהי והקדוש של התנ"ך והתורה-שבע"פ (ההלכה), ומכאן התוקף של כל אורח החיים היהודי.

ובדיוק בשביל זה באתי לכאן

בשביל לגבש דעה. אמרתי את זה לא פעם. כל אופן, תודה חמוד. ורק אני רוצה לשאול למה אתם מנסים כל כך לסלק אותי מהפורום?????

רון סי

New member
אז זהו, שבשביל לגבש דעה על הענין

הזה, אין טעם שתקראי בפורום, ובודאי לא שתכתבי בו. מוטב שתגשי לקרוא באתרים של מחזירים בתשובה, כמו ערכים למשל ודומיהם, ובאתרים חילוניים שמגיבים להם, כמו "חופש" (חפשי "מעמד הר סיני" בגוגל). אחרי שתקראי ותגבשי דעה, תוכלי לבוא לכאן ולהמשיך לגבש השקפת עולם. למה אנחנו מנסים לסלק אותך: למה לא? איזו סיבה יכולה להיות לנו לאפשר לך להשאר בפורום?

רון סי

New member
תראי, מיידלה

בפורום הזה מתכתבים אנשים מבוגרים, אוקי? עכשיו, אם את חושבת (בטעות, אבל מילא) שאת יכולה ללמוד משהו מקריאה כאן, בבקשה - תקראי. אבל תעשי טובה ותשתקי. השטויות שלך, משעשעות ככל שתהיינה, לא רלוונטיות לדיונים שלנו כאן. תודה רבה מראש.

afon

New member
wtf??? מה הקשר?

מה הקשר לטאקט??? שחר תעשי טובה ותסתמי

סליחה? מעמד הר סיני אינו ההוכחה

לשום דבר (כמעט, אך זה רק לאחר שהוכחנו את היהדות)

למעלה