אבא גאה יקר
שמחתי לקרוא את תגובתך הנעימה. השתלחות בכלל הגננות קראתי בתגובות הבאות: רוני של יובל ומאיה - מתוך השרשור בפורום גננות- למרות שהיו שם דיעות דומות לשלי גם- כותבת- "כן, אני אמא. ולשמחתי בתי לא תלך לאף אחד מהגנים שלכן." ועוד כותבת רוני של יובל ומאיה כאן, בפורום חינוך לגיל הרך:- "אני גם לא מזלזלת בגננות או בתפקידן החשוב, רק מתמיה אותי הלך המחשבה שאני רואה בפורום גננות, ממנו ציפיתי (כנראה שטעיתי) למשהו אחר. ואין מה להשוות - גן הוא גן ולא בי"ס, וגננת היא גננת ולא מורה. אל תשכחו את זה, ואל תנסו לקפוץ מעל הפופיק". רוני מתעלמת מהדיעות האחרות שנכתבו בשרשור הזה ובוחרת שוב להשתלח בכלל הגננות.... אפרת ש שאני מעריכה אותה מאוד כאדם חושב מפורום אחר גם כותבת: "לא אוהבת את פורום גננותו אפרתש ו 08:55 | 21/01/04 מהמעט שראיתי שם, נתקלתי בתגובות קשיחות, לא פתוחות. הן לא מייצגות את הצוות אצלנו בגן, ומאחר ואנחנו יודעים שבכל פורום מתפתח אופי משלו, אני לא יודעת אם הן מייצגות את כלל הגננות במדינה. ראיתי גם שנפגעו שם מהשרשור כאן, אז אני לא רוצה להוסיף. מי אני שאסתכסך עם גננות." אפרת היתה בפורום גננות מעט, וחבל שעל סמך המעט הזה היא מגבשת לעצמה דיעה כל כך מוצקה. למרות שאני לא אוהבת את כל הדיעות שנכתבות כאן, לא עולה על דעתי לכתוב שאני לא אוהבת את הפורום שלכם. זה נראה לי השתלחות לשמה... זהו, הבאתי כמה דוגמאות כדי להסביר למה קיבלתי את הרושם של חוסר סובלנות והשתלחות כאן, ואני שוב חוזרת , אתם אנשים חושבים ואיכותיים, חבל שאתם נותנים לי כגננת תחושה מזופתת שכזו. אורנת