עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FloorFiller

New member
אני בטוח שעכשיו עמיר כולו מאושר מבפנים אחרי

ששמע מה הילה אמרה לעתי. וחבל באמת שהוא נדבק אליו כאילו הוא החבר הכי טוב של עתי.

אני גם בטוחה שהוא יגיד את זה מתישהו להילה

או לדנה/סיון , שהוא שמח שהיא עשתה את זה. אבל בשביל מה אתה פותח ת'פה בכלל? בשביל מה הלכת לעתי וניסית לנחם? יאללה מה קרה! הגיע הזמן להתמודד! הגיע הזמן להתנהג כמו בוגרים ולהתמודד! עמיר, תסתום!

זה כי הוא מפחד שלא יאהבו אותו

משהו מהילדות. הוא חייב להיות בסדר עם כולם. להתענות כשהוא מדיח. כאלה...

merilue

Well-known member
מה זה סטירה,בעיטה לפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הילה כל הכבוד....סוף כל סוף מישהי שאני יכולה לקרוא לה -אמיתית ולא חבורת הצבועים שם שמרכלים כל היום כמה ליהי גועל נפש,ואיכס על ההתנהגות שלה אבל בפניה---"ליהי את שמש מקסימה" תראו אותם איך הם מוכרים לעתי,שהכל בסדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!משהו לא בסדר בראש שלהם.

sharona123v

New member
סוף סוף מישהו אמר לו שמה שהוא עשה מגעיל

קיבל בעיטה ומגיע לו והוא כולו רועד ולא מבין מאיפה זה בא לו חחחחח מגיע לו הכי יפה שהוא סיפר שהיא אמרה שאולי הגיע הזמן שהוא וליהיא ילכו זה היה הכי טובבבב לישמוע

כן....דפקטים.

איזה החלטות אסטרטגיות יש להם.... הם לא ממש ניחנו בשכל שם...החבורה העליזה.... החדשים יאכלו אותם בלי מלח.

merilue

Well-known member
אתה תראה,החדשים יקיאו אותם אחד אחד החוצה.

פעם ראשונה שאוכל לאמר בביטחה שקופרמן הפעם,עבד קשה---גייס את הטובים ביותר ,ולא צריך טובים מידי בשביל לנגח את חבורת הקקות שם. אוי אני מחכה ליום שבת-ת ע נ ו ג לראות את כל רפי השכל שגרמו לי לא לראות את התכנית שאני אוהבת,מתקפלים תחת לשון חלקלקה ומנת משכל ,בכלל!! איזה כייף לי.חזרנו לעיניינים.

ברוניקה

New member
קופרמן| תן לחדשים לעשות הדחה כפולה מקרב דיירי

הבית! כבר בשבוע הבא. איזה כיף יהיה לראות שניים מהגועליציה ליהיא-עתי-פרידה עפים

merilue

Well-known member
ברוניקה איפה את???????????הינה את!!!

נו ראית מה זה??תגידי לי שראית ואת רואה

ברוניקה

New member
לא ראיתי, בכל פעם שאני מנסה לראות תוקפת את

המסך שלי בובת כרוב נפוחה שצווחת לי באוזן כמו להקת אווזים באינגליזטיזית שעושה לי חררה ואני נאלצת לסגור. מה הפסדתי?

merilue

Well-known member
ברוניקה,המתיני תני לי לשמוע איך הבימבו מצטערת

על מה שעשתה----תני לי להנות רגע,מהצדק שברח לו חודש וחצי והינה אופס,חזר בהפוכה הביתה. היא בוכה.....בכי של תסכול של "מה עשיתי לעצמי"????

guy1114

New member
קלטתם את ליעוז???

איך שהוא ועתי נכנסו לחדר הוא לחש לו "היא ממש בקבוצה שלהם"... חחח הוא אוכל את הלב..

ליעוז סוכן כפול

הוא חכם. עושה דברים בשקט. הוא סיפר לרם שהוא מתקרב לדנה.... כולם שמעו למעט עתי, ליהיא ופרידה. ז'קי סתם דיסלקט. הוא לא הבין את מה שנאמר.

כאילו שהם לא מנסים לתפוס "חיליים" חדשים

ממש מסכנים, חבורת פרידה העלובה, כמה עליבות יכולה להיות לבני אדם כאלה. ועתי, פשוט טיפש ברמות, לא יכולה לשפוט ? הוא באמת לא מבין שחצי מדינה רואה את מעשיו מ - DAY 1 ? זה שהוא ממש לא חכם לא חדש לי, אבל עכשיו כבר נוספה טיפשות מוחלטת.

למעלה